Bunu da yaptım ben pertBen Dün spor eklemeyi unutmuşum bugünü hemen ekleyeyim
Eki Görüntüle 2689757
Egzersiz bu hareketlerde
Eki Görüntüle 2689758
1. Hareket squat + lunge bir squat sağ lunge bir squat Sol lunge şeklinde
2. Hareket arka yana doğru lunge
3. Hareket dizlerin üzerinde durup oturup kalkıyoruz
4. Hareket köprü Ama ayakları omuz genişliğinde açıyoruz
5. ve 6. Harekette bacakları yana daire yaparak açıyoruz
30 sn hareket 10 sn dinlenme şeklindedir
Videomuz 150 puandır
asysss sudem34
Cnm bizim buralar bebek arabasiyla yürümeye pek müsait değil sokak araları yani yürüyüş için de parkımız yok okulun bahçesi var ama oraya da daha önce gidiyordum şimdi pek gidesim gelmiyor berduşlar geliyor daha geçen gün okulda gördüğümüz biri kavga sonucu yaralandıBebek arabasına uyku saati at çocuğu o uyurken sende rahatça yürü canımValla bugün çok güzeldi hem güneş hem rüzgar burda hava soğumadan ne yapsam kâr
Bu ne enerjiBunu da yaptım ben pertKas ağrılarım daha tam geçmemişti umarım bu sefer ağrımaz 150 puan da bu
Nidsalli hepsini toplar yazarım
Eşimde diyoBu ne enerji
Ben seni yine de yeneceğimSırayla parayla değil.
Ben önceki hafta niye 300 gram verdim sanıyorsun
Kız bak senin için ağırdan alıyorum
Tempolu yürüyüş yapıyorum anca
Canim arabayla yürüyüş için uygun bir yere de gidip orda da olur.Ben bugün öyle yaptımCnm bizim buralar bebek arabasiyla yürümeye pek müsait değil sokak araları yani yürüyüş için de parkımız yok okulun bahçesi var ama oraya da daha önce gidiyordum şimdi pek gidesim gelmiyor berduşlar geliyor daha geçen gün okulda gördüğümüz biri kavga sonucu yaralandı
Göreceğiz Son-gülBen seni yine de yeneceğim
Songül sana gelsin
1 saat 25 dakika tempolu
Dönüyorum şimdi eve
Canım bunu da yaptım şimdi 4 set 100 puan da bu
Bunu da yaptım ben pertKas ağrılarım daha tam geçmemişti umarım bu sefer ağrımaz 150 puan da bu
Nidsalli hepsini toplar yazarım
Tüm bunlar beni yenmek için dimiEşimde diyoYeter diye Bu gidişle 60 olursun diyor Bölgesel den sonra kas ağrım oluyor işte 3 gündür yapamıyordum bugün azaldı biraz kefir içtim spordan sonra inşallah ağrımaz yine
Ha ha sesli sesli güldümTüm bunlar beni yenmek için dimieşine yetmez deseydin, Songül hazır durmusken geçmem lazım deseydin
sudem34 sonngulen @selensu82 Zipzip-
@sportie N Nidsalii @Elhan @Tesnim1989Puffer Orjinalisim @Yarenzzzz
Sevgili kamp arkadaşlarım listelere mümkün mertebe uymaya çalışın komple değiştirmeyin lütfenspor ve su miktarına uyalım Kurallara uyan arkadaşlarıma teşekkür ederim Adapte olamayanlar isterlerse bireysel devam edebilirler
Hoşgeldin canim iyiyim sen nasilsinSlm canlar
Çok giremiyorum bu okullar açılmazsa böylede devam ederim ben ben topluyorum arka mi döndükçe dağıtıyor 3 velet
Her gün 1 saat yürüyüşümu yapıyorum N Nidsalii puanımı eklersin canım hergun çıktım kilo durumum iyi toparlanmaya başladı vucudum verdiğim çok değil ama vücudum daha çok vermişim gibimutluyum
E Elif_Eylul belin nasıl canım
Zipzip- sen nasılsın kaptanım
Sabah 10.00
2 dilim Tam buğday ekmeği
Sahanda yumurta
1 çatal helva
1 kibrit büyüklüğünde peynir
Bahçe domatesi
Salatalık
Çay
Ara 15.00
2 adet hurma
Öğle 16.30
Makarna
Salata
Rezene
Akşam
20.00 gibi yemeği düşünüyorum
Et sote
Yoğurt
Madensuyu
21.30 arasıda üzüm bu saatlerde çok tatlı krizim tutuyor
Canim arabayla yürüyüş için uygun bir yere de gidip orda da olur.Ben bugün öyle yaptımGidip parkedip öyle yürüdüm
Çok güzel.Afiyet olsun.
Yürüyüş aynı zamanda bedenin sarkmasına engel oluyor.toparlıyor. yağları kasa dönüştürüyor.selam kizlar menuye sabah kahvaltisi haric sadik kaldim kahvalti yolda gecti 1 kasarli pogaca ..yazamadigim her gun yuruyus yaptim bolca ayakkabi delindi18.000 cumartesi 17000 pazar 22000 pazartesi cumadan net emin dgilim 13000 kesin tlfn almadanda ciktim tempolu yuruyuslerim her zaman N Nidsalii yuriyus kilo verdirmiyor kilo almayi engelliyor acilen bölgesel ve zumbaya geciyorum yarin
Valla canım bir hafta yüksek bir hafta düşük veriyorum bu diyet serüvenimde. Eğer regl vurmazsa 300-500 gelir biseylerHa ha sesli sesli güldüm
Sağ gösterip sol vurma sonra
Az kilo verirsenZipzip- seni de beni de furur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?