- 7 Temmuz 2018
- 2.879
- 5.791
- 158
- 33
MerhabaMerhaba arkadaşlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MerhabaMerhaba arkadaşlar
Canım halt etmiş onun için değil kendin için ver kiloları takım kaptanı ve gruptakiler çok tatlış insanlar herkes motive eder yardımcı olur .Kilom çok fazla 10 kilo vermem gerek erkek arkadaşım beni beğenmiyor bu yüzden ayrıldı sanırım bna yardımcı olun vereyim
zaten önce kendim için vermek istiyorum 75 kıloyum 65 olmak istiyorum 80 dim verdim 5 kilo gerisini burda vermek istiyorumCanım halt etmiş onun için değil kendin için ver kiloları takım kaptanı ve gruptakiler çok tatlış insanlar herkes motive eder yardımcı olur .Zipzip-
HoşgeldinizBoyum
1.70
Kilom
75
Yaşım 27
Bekarim
TamamHoşgeldiniz1. Sayfayı okuyup orada form var doldurup paylaşabilir misiniz ?
Burayı nerden buldunuz?Boyum
1.70
Kilom
75
Yaşım 27
Bekarim
hoş buldumHoşgeldiniz1. Sayfayı okuyup orada form var doldurup paylaşabilir misiniz ?
Internette zayiflama önerileri okurken cuma zayıflama vardı araştırdım iyice baktim takımlar halinde üye oldum şanslı nuramarami sectim geldimBurayı nerden buldunuz?
Senin Yazı izlerini takip etmişBurayı nerden buldunuz?Merak ettim biraz meraklıyım
![]()
Nasıl nick yenileme anlamadım öyle bir şey neden yapayimSenin Yazı izlerini takip etmişbelki nickini yenilemiş
belki belki çok seçenek var
![]()
Kız hesap yeni, profil kapalı ,bütün mesajlar sadece bizim takıma şaşırdımSenin Yazı izlerini takip etmişbelki nickini yenilemiş
belki belki çok seçenek var
![]()
Ben varsayım olarak yazdımNasıl nick yenileme anlamadım öyle bir şey neden yapayim
HosgeldinInternette zayiflama önerileri okurken cuma zayıflama vardı araştırdım iyice baktim takımlar halinde üye oldum şanslı nuramarami sectim geldim
Peki madem hoşgeldinizInternette zayiflama önerileri okurken cuma zayıflama vardı araştırdım iyice baktim takımlar halinde üye oldum şanslı nuramarami sectim geldim
Hoş buldum ❤Hosgeldin![]()