- 16 Eylül 2020
- 29
- 151
- 3
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:27
BOYUNUZ:1.70
KİLONUZ:75
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:bekar
MESLEGINIZ: pastacı
ÇOCUK SAYISI:yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ:çok yemek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ sağlıklı olmak
Geliyorsa kendi gelsin hiç çağırma benceBence gelir zamana bırakmak lazım
Çünkü daha öncede hesap kapat aç yapmış
@medusares ile @Lili 38 görüşüyor söyleyim cagirsinlar
Bişey daha sorucam hesabın neden gizliEvet Canim öyleyim durumum yok cafe açmaya Ama insallah biriktirirsem bir kaç yıl daha alicam bi tane minik cafe
Gizlilik diye yazıyor bunu nasıl bilememissinizHesap detaylarından tatlım o benim künyem biraz gururluyum bu konuda ❤Oldukça hızlı ve fazla kg verdim burada
Bu arada bende 27 yaşındayım ve bankacıyım ve bekarım ve x insanları ise hiç kafama takmıyorum
bas harfinize tıklayın altta gizlilik yazıyor dikkat ermemişsiniz sanırım siz meraklı olduğunuz kadar bende çok araştırırımBişey daha sorucam hesabın neden gizli
10 yıllık üyeyim hesap gizlemeyi bu sene öğrendimBir iki ay oldu gizleyeli
Leyla kız senin mezuniyet kilosu yaklaşmis beni bırakıp mezun mu olucanHesap detaylarından tatlım o benim künyem biraz gururluyum bu konuda ❤Oldukça hızlı ve fazla kg verdim burada
Bu arada bende 27 yaşındayım ve bankacıyım ve bekarım ve x insanları ise hiç kafama takmıyorum
Eskiden gizlim saklım yoktubas harfinize tıklayın altta gizlilik yazıyor dikkat ermemişsiniz sanırım siz meraklı olduğunuz kadar bende çok araştırırım
Konularınızı merak ettim bendeEskiden gizlim saklım yoktuŞimdi 10 yil olunca açtığım her konu ,yazdigim her mesaj bir tik uzağında olsun istemiyorum herkesin
%80 kotasında 55,6 da mezunum sanırımLeyla kız senin mezuniyet kilosu yaklaşmis beni bırakıp mezun mu olucan
Pasta tarifi isterşz bizde sendenEvet Canim öyleyim durumum yok cafe açmaya Ama insallah biriktirirsem bir kaç yıl daha alicam bi tane minik cafe
Her zaman veririm püf noktalarınıda söylerim bunlar çok önemli çünkü%80 kotasında 55,6 da mezunum sanırımseni bırakmam korumaya geçerim
Pasta tarifi isterşz bizde sendenmezun olayım da
Sayfan boş canımKonularınızı merak ettim bendeaçtım ben buyrun bakın sayfama
Ne gizliliğiGizlilik diye yazıyor bunu nasıl bilememissiniz
Kız 80 kilo altı yüzde 90 kotası var sanki%80 kotasında 55,6 da mezunum sanırımseni bırakmam korumaya geçerim
Pasta tarifi isterşz bizde sendenmezun olayım da
Geç olmasın güç olmasınSayfan boş canımyeni uyesin zaten onu anlamadım yeni üye olup insan niye hesap gizler hani ben 10 yıl sonra akıl etmişim
Kimse tanınmak istemez canım ben adımla girmiştim 15 günde anlayabildimSayfan boş canımyeni uyesin zaten onu anlamadım yeni üye olup insan niye hesap gizler hani ben 10 yıl sonra akıl etmişim
Nasıl anlamadım siziNe gizliliğiben çok yoruldum mail adresi vs ise kapalı görünüyordur bende
Deme ya o zaman uzar bu iş
Spor düzeltmeannemler geldi ya oraya git gel pek yoğunum artık. Bide çocukların dersleri ödevleri vs Çok fırsat bulamıyorum mesajlara bakmaya
Menümü vereyim hemen
Sabah 09:00 aç karnına 3 bardak su 1 i limonlu, 2 kuru kayısı, 2 ceviz
Kahvaltı 10:30
1 haşlanmış yumurta, 1 minik poğaça,
1 domates, kibrit kutusu kadar beyaz peynir 3 zeytin, 5 dal maydanoz, 1 salatalık
3 şekersiz çay,
Saat 12 :00 şekersiz Türk kahvesi
Öğle 3 mürdüm eriği, 6 çiğ badem, 1 avuç beyaz leblebi
Akşam saat 17 : 00
Yarım kase köy tarhanası
1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim kabak mücver fırında yapılmış.
1 maden suyu
Saat 18:30
Şekersiz Türk kahvesi
S
Saat 23 :00 1 kupa yeşilçay
Gün içinde 2,5 litre su bitti yatana kadar 3 e tamamlarım
Zipzip-
Egzersiz
40 dk Tempolu _ 100 puan
4. 000 adım _ 60 puan
10 dk bölgesel _ 60 puan
Toplam : 220 puan
N Nidsalii
Karantina da nyt ye hesap açıp yemek paylaşıyordum bendeHer zaman veririm püf noktalarınıda söylerim bunlar çok önemli çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?