• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Spor düzeltme🙋‍♀️
Bölgesele ek yaptım 👍kalça, Basen, squat Allah ne verdiyse ☺
40 dk Tempolu _ 100 puan
4. 000 adım _ 60 puan
30 dk bölgesel _ 180 puan
Toplam : 340 puan
@Nidsalii
Kız biz eskiden Allah ne verdiyse yerdik 😁😁😁Ne ara bu hale geldik 🤣🤣🤣Ortim beni geçtin solda sıfır bıraktın 🤩🤩

Hahahhaa sizin daha iyimis yemek paylaşmak 😂
Aaa orda çok şef lokantacı filan var.Siz in blog vs hesap yok mu? Adresi istemem merak etmeyin 😁😁Çünkü bende kimseye vermiyorum.Bi tarifimi öne çıkanlar a koymadılar 🤣Çok kızdım halbuki cok ozenmistim çok ta güzeldi 🥰 Karantina da yoğunluk vardı çok güzel tarifler ana sayfaya konmuyordu bazen .Geçen bir ara baktm eften puften şeyler konuyor 😁Arz talep meselesi

pişman olmuş ama ben kiloda çok iyi verip sürünsün istiyorum neymiş kendime bakmıyormusum çok saçma ben pastacıyım okulunu okudum öğleden sonra 6 7 pasta çıkartırım gün içinde haftanın bir kaç günü ister istemez korona karantina günlerinde yapıp yedimde malum aldık böyle
Ooo pastacı mııı işin baya keyifli👍🤓 ve zor

Kimse tanınmak istemez canım ben adımla girmiştim 15 günde anlayabildim 😂😂😂
çok iyi hatırlıyorum canım🤩alıntı yapılınca eski nick silinmiyor🤣
Bende anlamamıştım ne gizliliği 😂 Burada önemli olan kim olduğumuzdan çok ne yaptığımız bence gizlemek çok mantıklı geldi 💕
ben milleti merak edip bakamayinca öğrendim bu özelliği 😁yoksa gizlenecek biseyim olduğundan değil 😉
Hoş heldin🙋‍♀️

Dıııttt yanlış cevap nick değişiyormu olmalıydı cevap ☺🤭 birde ben espri yapayım dedim🤭
ha ha gece gece güldürdün beni kız 🤣
Kız valla biz az değiliz bende direkt mesajlara baktım🤭🤭🤭🤭 meraklı şey seniii🤣
Alışkanlık galiba 😁 Bazıları üşeniyor🙄Başka konular için üye gelmiş erkek misin falan filan aç oku iki dakika en son sudal a yapmışlar di erkek filan diye

çok iyi hatırlıyorum canım🤩alıntı yapılınca eski nick silinmiyor🤣
ben milleti merak edip bakamayinca öğrendim bu özelliği 😁yoksa gizlenecek biseyim olduğundan değil 😉
ha ha gece gece güldürdün beni kız 🤣

Alışkanlık galiba 😁 Bazıları üşeniyor🙄Başka konular için üye gelmiş erkek misin falan filan aç oku iki dakika en son sudal a yapmışlar di erkek filan diye
Bende gizleneyim çok yoruldum bugün yürümekten uyuyamıyorum yarın tarif et bana balım 💕

Back
X