Hahahhaa sizin daha iyimis yemek paylaşmakKarantina da nyt ye hesap açıp yemek paylaşıyordum bendeOrdada güzel pastacilar var
Kız biz eskiden Allah ne verdiyse yerdikSpor düzeltme
Bölgesele ek yaptımkalça, Basen, squat Allah ne verdiyse ☺
40 dk Tempolu _ 100 puan
4. 000 adım _ 60 puan
30 dk bölgesel _ 180 puan
Toplam : 340 puan
@Nidsalii
Bende anlamamıştım ne gizliliğiNasıl anlamadım sizi
Aaa orda çok şef lokantacı filan var.Siz in blog vs hesap yok mu? Adresi istemem merak etmeyinHahahhaa sizin daha iyimis yemek paylaşmak
Hoş heldinNasıl nick yenileme anlamadım öyle bir şey neden yapayim
Kız valla biz az değiliz bende direkt mesajlara baktımKız hesap yeni, profil kapalı ,bütün mesajlar sadece bizim takıma şaşırdım
Sudemim diyet grubundayız pastalar restaurantlar ayıp oluyor bizeKarantina da nyt ye hesap açıp yemek paylaşıyordum bendeOrdada güzel pastacilar var
İyi gecelerIyi geceler...arkadaşlar benimle ilgilenen herkese çok teşekkür ederim yarın harika bir menü ve sporla karşınizdayim...
Ooo pastacı mııı işin baya keyiflipişman olmuş ama ben kiloda çok iyi verip sürünsün istiyorum neymiş kendime bakmıyormusum çok saçma ben pastacıyım okulunu okudum öğleden sonra 6 7 pasta çıkartırım gün içinde haftanın bir kaç günü ister istemez korona karantina günlerinde yapıp yedimde malum aldık böyle
çok iyi hatırlıyorum canımKimse tanınmak istemez canım ben adımla girmiştim 15 günde anlayabildim
ben milleti merak edip bakamayinca öğrendim bu özelliğiBende anlamamıştım ne gizliliğiBurada önemli olan kim olduğumuzdan çok ne yaptığımız bence gizlemek çok mantıklı geldi
ha ha gece gece güldürdün beni kızHoş heldin
Dıııttt yanlış cevap nick değişiyormu olmalıydı cevap ☺birde ben espri yapayım dedim
Alışkanlık galibaKız valla biz az değiliz bende direkt mesajlara baktımmeraklı şey seniii
Kız biz eskiden Allah ne verdiyse yerdikNe ara bu hale geldik Ortim beni geçtin solda sıfır bıraktın
Kız karantina da 7 saat yemek yapan benSudemim diyet grubundayız pastalar restaurantlar ayıp oluyor bize
Ben severek yiyorum diyet şeylerde de çok güzel tarifler çıkarKız karantina da 7 saat yemek yapan ben
Esim diyoki diyet yemekleri paylaşPeh ben zor yiyorum nasıl oveyim öyle de güzel böyle de güzel
Bende gizleneyim çok yoruldum bugün yürümekten uyuyamıyorum yarın tarif et bana balımçok iyi hatırlıyorum canımalıntı yapılınca eski nick silinmiyor
ben milleti merak edip bakamayinca öğrendim bu özelliğiyoksa gizlenecek biseyim olduğundan değil
ha ha gece gece güldürdün beni kız
Alışkanlık galibaBazıları üşeniyor Başka konular için üye gelmiş erkek misin falan filan aç oku iki dakika en son sudal a yapmışlar di erkek filan diye
İyi geceler tatlı rüyalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?