Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Spor düzeltme
Bölgesele ek yaptım kalça, Basen, squat Allah ne verdiyse ☺
40 dk Tempolu _ 100 puan
4. 000 adım _ 60 puan
30 dk bölgesel _ 180 puan
Toplam : 340 puan
@Nidsalii
Kız biz eskiden Allah ne verdiyse yerdik Ne ara bu hale geldik Ortim beni geçtin solda sıfır bıraktın

Hahahhaa sizin daha iyimis yemek paylaşmak
Aaa orda çok şef lokantacı filan var.Siz in blog vs hesap yok mu? Adresi istemem merak etmeyin Çünkü bende kimseye vermiyorum.Bi tarifimi öne çıkanlar a koymadılar Çok kızdım halbuki cok ozenmistim çok ta güzeldi Karantina da yoğunluk vardı çok güzel tarifler ana sayfaya konmuyordu bazen .Geçen bir ara baktm eften puften şeyler konuyor Arz talep meselesi

Ooo pastacı mııı işin baya keyifli ve zor

Kimse tanınmak istemez canım ben adımla girmiştim 15 günde anlayabildim
çok iyi hatırlıyorum canımalıntı yapılınca eski nick silinmiyor
Bende anlamamıştım ne gizliliği Burada önemli olan kim olduğumuzdan çok ne yaptığımız bence gizlemek çok mantıklı geldi
ben milleti merak edip bakamayinca öğrendim bu özelliği yoksa gizlenecek biseyim olduğundan değil
Hoş heldin

Dıııttt yanlış cevap nick değişiyormu olmalıydı cevap ☺ birde ben espri yapayım dedim
ha ha gece gece güldürdün beni kız
Kız valla biz az değiliz bende direkt mesajlara baktım meraklı şey seniii
Alışkanlık galiba Bazıları üşeniyorBaşka konular için üye gelmiş erkek misin falan filan aç oku iki dakika en son sudal a yapmışlar di erkek filan diye

Bende gizleneyim çok yoruldum bugün yürümekten uyuyamıyorum yarın tarif et bana balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…