Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben severek yiyorum diyet şeylerde de çok güzel tarifler çıkar
Kız orda yorumlar var çok bilmişler diyet yemekleri ooo patates olsa o yasak bu yasak linç ediyorlar milleti Yöresel yemek yapıyorlar vay efendim böyle pisirilmezHerkes çok biliyor Halbuki serbest 15 yasinda biri de üye olup tarif paylaşabilir ki oluyor da

Bakarım bir ara tokken senin yemek yönünü bilmiyordum çok severim yemeği ve yapanı

Bakarım bir ara tokken senin yemek yönünü bilmiyordum çok severim yemeği ve yapanı
Benim hayatım yemek Emekli olunca kafe açma hayalim vardı da kilo verince vazgectim emekli olup da kilolu olmak istemiyorum
Görünce kokusuna dayanamam yerim
Şimdi göz görmeyince gönül katlanıyor

Olabılır tabı ki cogu kısı aldı zaten karantına da. Verılır ınsallah

benim için çok çok çok özel önemli biri.. ama eldiven maske herşey vardı evin bahçesinde oturduk temas sıfır.. birşey yemedik içmedik ama covıd değil ha
Dostlarla oluyor bazen...biz de dün akşam arkadaşlarla yürüdük sahilde sonra oturduk çay içtik. Tamamen izolasyon zor ... napalim...dikkat ediyoruz yine de.

zaten önce kendim için vermek istiyorum 75 kıloyum 65 olmak istiyorum 80 dim verdim 5 kilo gerisini burda vermek istiyorum
Hosgeldin canim aramıza ben elif 31 yasindayim bekarim ankarada yasiyorum
Gunluk menu ve spor paylasimi yapiyiruz
Cuma ve pazartesi kilo bidlirimi yapiyoruz
Burda ne kadar aktif olursan hedefine o kadar cabuk ulasirsin
Bu arada merhaba arkadaşlar ben bugun menu yazamıcam cunku yapmadım hafta sonu sınavım var ben tam anlamıyla pazartesı adapte olucam buraya. Sıkıntı olmazsa tabı
Sen sinavina adapte ol canim pazartesi sinav sonrasi baslarsin burdayiz
Sinavinda basarilar diliyorum ❤
Ve sabah tartıldım 86. 2 cıktım ahahsjdk bu nerden guncellenecek kilo
Hesap detaylarindan duzenliyorsun canim
Sayfan boş canım yeni uyesin zaten onu anlamadım yeni üye olup insan niye hesap gizlerhani ben 10 yıl sonra akıl etmişim
Yeni gelenlerin hepsi gizliyor artik canim
Deme ya o zaman uzar bu iş
Mezuniyet icin Yuzde 90 Sarti var canim 80 kilo altinda
gunaydin ablacim ❤
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dün sadece 100 tane ipsiz atlama yaptım... ayağımda soyulduğu için yürümeyi göze almadım
bol bol ev temizliği yaptım.. bugünde devam edecem yinede oturmadım yani
gunaydin canim ❤
Günaydın canim ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…