Kız orda yorumlar var çok bilmişler diyet yemekleri ooo patates olsa o yasak bu yasak linç ediyorlar milletiBen severek yiyorum diyet şeylerde de çok güzel tarifler çıkar
Bakarım bir ara tokkenKız orda yorumlar var çok bilmişler diyet yemekleri ooo patates olsa o yasak bu yasak linç ediyorlar milletiYöresel yemek yapıyorlar vay efendim böyle pisirilmez Herkes çok biliyor Halbuki serbest 15 yasinda biri de üye olup tarif paylaşabilir ki oluyor da
Benim hayatım yemekBakarım bir ara tokkensenin yemek yönünü bilmiyordum çok severim yemeği ve yapanı
Olabılır tabı ki cogu kısı aldı zaten karantına da. Verılır ınsallahpişman olmuş ama ben kiloda çok iyi verip sürünsün istiyorum neymiş kendime bakmıyormusum çok saçma ben pastacıyım okulunu okudum öğleden sonra 6 7 pasta çıkartırım gün içinde haftanın bir kaç günü ister istemez korona karantina günlerinde yapıp yedimde malum aldık böyle
Kpss. Zaten bu yuzden de bısey yapamadım aldıkca aldımNe sınavı ki
Karpuzcum hoş geldin.Her zaman veririm püf noktalarınıda söylerim bunlar çok önemli çünkü
Bebeğim kolay gelsin o zaman...bugün evdesin demekgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dün sadece 100 tane ipsiz atlama yaptım... ayağımda soyulduğu için yürümeyi göze almadım
bol bol ev temizliği yaptım.. bugünde devam edecemyinede oturmadım yani
birtek pazartesi değildim abla.. aslında kendimi iyi koruyorum.. ama gittiğim yer çok acil ve sağlık için gidilmesi gereken yerdiBebeğim kolay gelsin o zaman...bugün evdesin demek
Günaydın spor kaptanim.Günaydınlarr
Canım dikkatli ol . Nire gittinbirtek pazartesi değildim abla.. aslında kendimi iyi koruyorum.. ama gittiğim yer çok acil ve sağlık için gidilmesi gereken yerdi
benim için çok çok çok özel önemli biri.. ama eldiven maske herşey vardı evin bahçesinde oturduk temas sıfır.. birşey yemedik içmedikCanım dikkatli ol . Nire gittin
Nolmus bebemKimi çağırıyorum canım noldu nolmusss
Dostlarla oluyor bazen...biz de dün akşam arkadaşlarla yürüdük sahilde sonra oturduk çay içtik. Tamamen izolasyon zor ... napalim...dikkat ediyoruz yine de.benim için çok çok çok özel önemli biri.. ama eldiven maske herşey vardı evin bahçesinde oturduk temas sıfır.. birşey yemedik içmedikama covıd değil ha
Hosgeldin canim aramıza ben elif 31 yasindayim bekarim ankarada yasiyorumzaten önce kendim için vermek istiyorum 75 kıloyum 65 olmak istiyorum 80 dim verdim 5 kilo gerisini burda vermek istiyorum
Sen sinavina adapte ol canim pazartesi sinav sonrasi baslarsin burdayizBu arada merhaba arkadaşlar ben bugun menu yazamıcam cunku yapmadımhafta sonu sınavım var ben tam anlamıyla pazartesı adapte olucam buraya. Sıkıntı olmazsa tabı
Hesap detaylarindan duzenliyorsun canimVe sabah tartıldım 86. 2 cıktım ahahsjdk bu nerden guncellenecek kilo
Yeni gelenlerin hepsi gizliyor artik canimSayfan boş canımyeni uyesin zaten onu anlamadım yeni üye olup insan niye hesap gizler hani ben 10 yıl sonra akıl etmişim
Mezuniyet icin Yuzde 90 Sarti var canim 80 kilo altindaDeme ya o zaman uzar bu iş
gunaydin ablacim ❤Günaydın
gunaydin canim ❤günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dün sadece 100 tane ipsiz atlama yaptım... ayağımda soyulduğu için yürümeyi göze almadım
bol bol ev temizliği yaptım.. bugünde devam edecemyinede oturmadım yani
Günaydın canim ❤Günaydınlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?