• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın kızlar ❤️

Dün hiç giremedim, öğleden sonra kardeşime gittim gece geç döndük , bir de regl oldum , hayallerim yıkıldı spor da 2 gündür yok , acayip rahatsız hissediyorum kendimi, diz kapağımda çıtır çıtır ediyor, bakalım bu kampın sonu nasıl olacak 😍

Bir geçmiş yapayım bari 😘

Günaydın kızlar ❤

Dün hiç giremedim, öğleden sonra kardeşime gittim gece geç döndük , bir de regl oldum , hayallerim yıkıldı spor da 2 gündür yok , acayip rahatsız hissediyorum kendimi, diz kapağımda çıtır çıtır ediyor, bakalım bu kampın sonu nasıl olacak 😍

Günaydın ❤❤

Hosgeldin canim aramıza ben elif 31 yasindayim bekarim ankarada yasiyorum
Gunluk menu ve spor paylasimi yapiyiruz
Cuma ve pazartesi kilo bidlirimi yapiyoruz
Burda ne kadar aktif olursan hedefine o kadar cabuk ulasirsin 🥰

Sen sinavina adapte ol canim pazartesi sinav sonrasi baslarsin burdayiz 🥰🥰
Sinavinda basarilar diliyorum ❤

Hesap detaylarindan duzenliyorsun canim

Yeni gelenlerin hepsi gizliyor artik canim:-)

Mezuniyet icin Yuzde 90 Sarti var canim 80 kilo altinda :KK43:
gunaydin ablacim ❤
gunaydin canim ❤

Günaydın canim ❤
Hadi ya ben cahil🥰

Günaydın kızlar ❤

Günaydın canım
O diz kapağındaki çıtirtılar bende de oluyor o yüzden çok dikkat ediyorum hareketlerim hep kontrollü anı bir harekette daha kötü olmasından korkuyorum

Günaydın kızlar ❤

Canım kankim rahatsız hissetmene çok üzüldüm. Hayallerimiz baki .. yıkılmasına izin veremeyiz. Hedefe ulaşmada minik aksaklıklar yaşamamız muhtemel. Biz vazgecmedikten sonra güçlenerek yolumuza devam ederiz. Her şeyin başı sağlık. Dizindeki sesler iyi değil ama çok zorlamış olabilir misin...sıvı kaybı olabilir kuzum. Doktora görün istersen. Diğerlerine de üzülme...ben ikimizin yerine veririm daha çok uğraşırım. 😁 Çok geçmiş olsun. :KK74: :KK200: :KK200: :KK200:

Back
X