Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım umarım daha iyidir bebişler, Rabbim ferahlık versin kalbineBenim keyfim yok canım, ondan gelemiyorum. Biliyorum listede olduğum için kurallara uymam lazım ama yapamıyorum beni affedin. Bu arada kamp listesine birebir uyuyorum, bildirim yapmakta falan da sorun yok, sadece aranıza çok gelemiyorum birazcık idare edin beni.
Bu spor karşısında bulgur pilavı ne kadardı diye sormaya utanıyorum zira bir kazan da olsa yakmışsındır harikasınİyi Geceler Hanımlar vücudum ter ağlıyor desem yeridir kuru yerim kalmadı
Sabah Kahvaltısı ama çok geç kalktim,:2 yumurtadan omlet,1 domates,salatalık,5 zeytin,peynir,1 kapya biber
Ara:1 seftali,
Akşam Yemeği: bulgur pilavı ,sulu barbunya ,bir parça tavuk
Türk kahversi
10000 adım:150 puan
1 saat kardio:360 puan
Leslie boosted walk:120 dakika
Verilen videonun hepsini yaptım:150 puan
Toplam:780 puan
Umarım 1 kiloda olsun gitmiştir
N Nidsalii ,Zipzip-
Hani benSonunda listeye uyarak çok mutlu ettin benitebrik ediyorum
Süpersin eminim çok güzel sonuçlar alacaksın
Bugün çok mutlu oldum
Merhaba canım nasılsın? Keyifler nasıl?
1 gün geriden geliyorlar canım
Hep muhteşemsin ❤❤❤❤❤
Merhaba canım
Sonunda kaçamaksız muhteşem dönüşün
İyi geceler iyi yolculuklar
Maşallahbaştan beri çok güzel kampa eşlik ediyorsun
Cimciler nasıl? Henüz erken ama gelişme var mi canımBence çok iyi olacaklar hiç canını sıkma güzel teyze
![]()
Bu arada ben seni sadece kampta değil normal menülerinde vs çok beğeniyorumHani ben![]()
Süpersin ❤❤ Kamp uyumun bir harikamuhteşemsin
❤❤❤❤
Beni şımartıyorsunBu arada ben seni sadece kampta değil normal menülerinde vs çok beğeniyorum❤
![]()
Özellikle spor için mi kullanıyorsun canım, yoksa normalde kullanıyordun da o etkisinden de mi faydalanıyorsunPuffer erişmiştir inşallah kas gevşetici kullanıyorum yoksa yapamam
Bende araştırıyorum bu ara hangisi iyi dir piyasada sahte veya tavuk kolajen çok fazlaymış hem vücut hem cilt için kullanmayı düşünüyorum bendeCanım çok geçmiş olsun, şimdi nasıl oldu , umarım herşey yoluna girmiştir
Valla benimde koptu , dışarı işi karışınca olmadı maalesef ama ben yine bugün en baştan aldım bakalım
Sağol canım, zorladım herhalde ama çivi çiviyi söker bugün 1 saat kardio yaptım biraz daha iui oldu, şimdi de derse oturucam bugün matematik
Artık ne çıkarsa bahtımızaregl de bende gerçekten artı çıkıyor, cuma ne gösterecek meraktayım
Canımmm, kolajen takviyesinin iyi gelmesi lazım diye düşünüyorum elimdeki balık kolajen tip 1 , bittikten sonra tip 1-3 alıyım bakim faydası olacak mı
Senle kapışmak için yürek yemek lazımsudem34 cumaya çok merak ediyorum hanginiz yenecek
Çok umutluyum senden bu hafta kimseye meydan okumadım haftaya da benle mi kapışsan
![]()
Çok geçmiş olsun inşallah çok önemli bir durum değildir iyileş tabi iyileş de tekrar sağlıkla geri dönselam kizlar bir sure olamayacagim tatilden sonra rahatsizlandim gecmiyor siddetlendi sol gogsumun altinda siddetli agri var geceeri uykudan kalp batmasi tarif edemedigim bir aci halsizim bitkin ..haftasonuna kadar dinlenmeliyim programa uyamayacagim sevgili kaptan eleme beni dönecegim iyilesip
Zipzip-