• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

:cry:selam kizlar bir sure olamayacagim tatilden sonra rahatsizlandim gecmiyor siddetlendi sol gogsumun altinda siddetli agri var geceeri uykudan kalp batmasi tarif edemedigim bir aci halsizim bitkin ..haftasonuna kadar dinlenmeliyim programa uyamayacagim sevgili kaptan eleme beni dönecegim iyilesip Zipzip- Zipzip-
Cok gecmis olsun canim cuma durumun duzelmezse izin hakkin yok ama sağlık iznine ayırabiliriz bildirim yapmayi unutma

Benim keyfim yok canım, ondan gelemiyorum. Biliyorum listede olduğum için kurallara uymam lazım ama yapamıyorum beni affedin. Bu arada kamp listesine birebir uyuyorum, bildirim yapmakta falan da sorun yok, sadece aranıza çok gelemiyorum birazcık idare edin beni.
Biliyorum canım seni sorun yok 🥰🥰
Ben de kızlar neler yazmıştır neler diye düşünüyordum pek yazan olmamış
@Lili 38 ne alemdesin cnm??
Zipzip- Zipzip- kaptanım liliden haberin var mı???
Bugun yazarim canim
İyi geceler iyi yolculuklar 💕
Sagol canim 🥰

:cry:selam kizlar bir sure olamayacagim tatilden sonra rahatsizlandim gecmiyor siddetlendi sol gogsumun altinda siddetli agri var geceeri uykudan kalp batmasi tarif edemedigim bir aci halsizim bitkin ..haftasonuna kadar dinlenmeliyim programa uyamayacagim sevgili kaptan eleme beni dönecegim iyilesip Zipzip- Zipzip-
Geçmiş olsun 💐

günooooooooooooooo :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

evet dün menülerimi yazmadım sanırım hemen yazayım

sabah
1 yumurta
bir dilim peynir
1 salatalık
biraz zeytin

öğlen
salata
izmir köfte (yarım porsiyon)

akşam
salata yedim
kefir içtim

akşam sağlıklı beslenemedim.. eve geldim temizliğe devam ettim eşim gidecek diye evi halletmem lazımdı... derken yetişemedim :(

temizlik bittikten sonra 100 ipsiz atlama yaptım :rolleyes:

bugünüde cok iyi geçirmem lazım.. cuma sabahı antebe gidiyorum 3 gün yokum :D
yok yazın ama devamsızlıktan bırakmayın :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Günaydın kolay gelsin...
Günaydın kizlar :KK36:
günaydın canım...
Günaydın ☀ ☀☀☀
Bol eksili güzel bir gün sizin olsun ❤❤❤
Günaydın inşallah öyle olur ❤❤
günooooooooooooooo :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

evet dün menülerimi yazmadım sanırım hemen yazayım

sabah
1 yumurta
bir dilim peynir
1 salatalık
biraz zeytin

öğlen
salata
izmir köfte (yarım porsiyon)

akşam
salata yedim
kefir içtim

akşam sağlıklı beslenemedim.. eve geldim temizliğe devam ettim eşim gidecek diye evi halletmem lazımdı... derken yetişemedim :KK43:

temizlik bittikten sonra 100 ipsiz atlama yaptım :rolleyes:

bugünüde cok iyi geçirmem lazım.. cuma sabahı antebe gidiyorum 3 gün yokum :KK70:
yok yazın ama devamsızlıktan bırakmayın :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
günaydın sana da biraz az olmuş yediklerin sen de biliyorsun zaten

Bende araştırıyorum bu ara hangisi iyi dir piyasada sahte veya tavuk kolajen çok fazlaymış hem vücut hem cilt için kullanmayı düşünüyorum bende👍

Bence kullanmalısın , aslında geç kalmışız,35 ten sonra vücudun kolajen üretimi ciddi düşüyormuş. Çok fazla araştırdım, doktorları dinledim. Kendime balık kolajen kullanmaya karar verdim, çok reklamı olmayan ama içerikleri kolajen miktarı falan tam istediğim gibi evasante beauty yi buldum. 3. Kutumun bitmesine 10 gün falan var, eşime voonka aldım o da 2 kutu bitirdi, şimdi onun için hud aldım. Bende sonra hud a dönücem sanırım. Hud vonks sığır kolajen, kemiklere de faydalı
Cildimde inanılmaz güzel fark gördüm, net söyleyebilirim. Saç ve tırnak için bişey diyemiycem.

Çok geçmiş olsun, bi doktora gitmelisin , biran önce iyileş 😘 gel yine

Çok Spor yapmışın kuzum verirsin

Günaydın nasılsın fıstığım 🥰

İnstada 1tuğbayüksel i takip etmeye başladım onun 21 günlük pilates programı var 12. Güne geldim, bırakmakta istemedim, hiç yormuyor, set sayılarını artırıyorum, ayağıma ağırlıkla yapıyorum, plank ları 30 sn demiş, dün 2,35 sn e çıktım
O yüzden bu pilates çok yormadı , kardiolar en zor ama spor yaptığını hissettiriyor, eliptiğe de alışmış iyice vücut dün resmen koştum, saatte 28-30 km😜
10 gün sonra farklı bir antrenörün programını yapıcam , böyle olunca çok zaman kaybı oluyor
İleri seviye 90 dak yap mis
Hafif olunca spor uzadı tabi 😍

Geçmiş olsun🙋‍♀️mutlaka bir doktora görün cnm

Bugün kızımın doğum günü ailecek bahçede ufak bir kutlama yapacağız. Heryıl resmen organizasyon yapardık ama bu sene pandemi gölgesinde bir minik parti olacak malesef ve kızım arkadaşlarını çağıramıyor diye üzgün biraz 😔 bu ay bizim ailenin kutlama ayı doğum günleri evlilik yıldönümleri vs zor bir ay🙈

Back
X