• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sonunda listeye uyarak çok mutlu ettin beni😍😍😍 tebrik ediyorum 😘👏🏻👏🏻👏🏻

Süpersin eminim çok güzel sonuçlar alacaksın 😍

Bugün çok mutlu oldum 😍😍😍😍

Merhaba canım nasılsın? Keyifler nasıl?

1 gün geriden geliyorlar canım 💕

Hep muhteşemsin ❤❤❤❤❤

Merhaba canım 💕

Sonunda kaçamaksız muhteşem dönüşün 😍😍😍

İyi geceler iyi yolculuklar 💕

Maşallah 🧿 baştan beri çok güzel kampa eşlik ediyorsun 😍😍😍

Cimciler nasıl? Henüz erken ama gelişme var mi canım💕 Bence çok iyi olacaklar hiç canını sıkma güzel teyze 💕💕💕
Canısı öncelikle merhaba.... Menüye uyum sağlıyorum ama ; kabak yerine patlıcan, karpuz yerine kayısı ile cevizi çekmiştim ondan 3, 4 kaşık alsam olabilir mi ? :KK68: :rapci: :KK200:

Günaydın nasılsın fıstığım 🥰

İnstada 1tuğbayüksel i takip etmeye başladım onun 21 günlük pilates programı var 12. Güne geldim, bırakmakta istemedim, hiç yormuyor, set sayılarını artırıyorum, ayağıma ağırlıkla yapıyorum, plank ları 30 sn demiş, dün 2,35 sn e çıktım
O yüzden bu pilates çok yormadı , kardiolar en zor ama spor yaptığını hissettiriyor, eliptiğe de alışmış iyice vücut dün resmen koştum, saatte 28-30 km😜
10 gün sonra farklı bir antrenörün programını yapıcam , böyle olunca çok zaman kaybı oluyor
İleri seviye 90 dak yap mis
Hafif olunca spor uzadı tabi 😍
Süpersin cnm 💗💗💗
Bn görüntü de zayıfladım ama tartı oynamadı onu napcaz🤔😄bu kez bana normal yeme gibi mi oldu nedir🤐akşam da Bi şarap içme mevzu var bakalım sanırsam yarışı sen kazanacaksın 😄

Zipzip- Zipzip- yarın annemin yanına gideceğim 5-6 gün kalacağım yaylada kalıyorlar internet pek sağlıklı değil bazen hiç çekmediği zamanlar oluyor ben menü paylaşımı yapamazsam sorun olur mu???
Yine diyetime sporuma devam edeceğim
Yanımda baskülümü de götüreceğim

Zipzip- Zipzip- yarın annemin yanına gideceğim 5-6 gün kalacağım yaylada kalıyorlar internet pek sağlıklı değil bazen hiç çekmediği zamanlar oluyor ben menü paylaşımı yapamazsam sorun olur mu???
Yine diyetime sporuma devam edeceğim
Yanımda baskülümü de götüreceğim
Sorun olmaz canim ama cuma bidlirimlerini kacirma olur mu🥰

Dün menümü yazmayı unutmuşum kusura bakmayın kızlar vallahi çocuktan feleğim şaşıyor . Bu hafta kilo veremedim ben regl oldum ondan sanırım çok şişlik var vücudumda ayın 21 ine kadar çok sıkı yapacağım söz veriyorum ekmeği daha da azaltıp araya hiç kaçamak sokmayacağım

Dün menümü yazmayı unutmuşum kusura bakmayın kızlar vallahi çocuktan feleğim şaşıyor . Bu hafta kilo veremedim ben regl oldum ondan sanırım çok şişlik var vücudumda ayın 21 ine kadar çok sıkı yapacağım söz veriyorum ekmeği daha da azaltıp araya hiç kaçamak sokmayacağım
Kolay gelsin canım 😍Çocuğun kaç aylık?Allah yardım etsin🥰

Süpersin cnm 💗💗💗
Bn görüntü de zayıfladım ama tartı oynamadı onu napcaz🤔😄bu kez bana normal yeme gibi mi oldu nedir🤐akşam da Bi şarap içme mevzu var bakalım sanırsam yarışı sen kazanacaksın 😄
Bende de regl var bakalım eksi görecekmiyim olsa olsa gramla olur herhalde ama tam 5 günü tamamlayabilirsen ptsi güzel eksi görürüm

Bizim sporu artırmamız lazım, yemeyi nereye kesicez daha aç mı yaşıycaz 😃

Bugün kızımın doğum günü ailecek bahçede ufak bir kutlama yapacağız. Heryıl resmen organizasyon yapardık ama bu sene pandemi gölgesinde bir minik parti olacak malesef ve kızım arkadaşlarını çağıramıyor diye üzgün biraz 😔 bu ay bizim ailenin kutlama ayı doğum günleri evlilik yıldönümleri vs zor bir ay🙈

Canım güzel kızının doğumgünü kutlu olsun, nice güzel, sağlıklı yaşlarını görün 🥰
Kutlamalarda sen dengeyi sağlarsın hiç şüphem yok 😘

Teşekkür ederim kuzum. :KK68:
Bugünün kabağını dün yemişim. Şimdi beşinci günü görünce anladım. Bugün et yapsam olur di mi ..

Kankim kamp 1. Si olabilirsin , süper götürdün , en merak ettiklerindensin bende 56 lar görsem iyidir 😍
Tabiki ben yenicem, hem de regle rağmen.
Sizi çok merak ediyorum 😍, gördüğüm kadarıyla kaçamakta yok, güzel sonuçlar gelebilir ❤️

Bence de
:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:
Bir günde bir buçuk kilo alabilen bir bünyeye sahibim canım. Büyük konuşmayim yine de tövbe estağfurullah :dua:
Şimdi de 2,5 kilo gider 😜

Çok geçmiş olsun canım bir an önce iyilesirsin inşallah

Günaydın hepinize 🤗

Afiyet olsun canım hayırlı yolculuklar o zaman

En sevdiğim spor aktivitesi benim de 😍

Günaydın canım hazırız inşallah herkes güzel eskiler görür
Kamp olayını ben kaçırdım galiba geçmişe bazen bakamıyorum fazla isteyen mi kampa giriyor sıkı diyet mi nasıl oluyor

Günaydın canım ya seni çok iyi anlıyorum benimde oğluş Ekim'de 2 yaşına girecek geçen sene ne güzel parti yapmıştık şimdi anca annemler filan çocuklar için daha da zor tabi inşallah atlatırız su süreci hayırlısıyla daha nice doğum günleri yaparsınız 😘

Ara sıra kamplar yapıyoruz, motivasyon oluyor 3-5 günlük programı yapıyoruz, isteyen herkes katılabilir Felicio Felicio bir diyetisyenin 5 günlük listesini paylaştı onu yapıyoruz, bakalım sınunda nasıl bir sonuç alıcaz, maksat kendimize motivasyon olsun 😍

Back
X