Çok tatlısınYapma erme nazar değer göz kalırşu ficcutun guzelligine bak ay maşallah bütün çalışmış yapmış kim der ki 46 yaş kim kim
Sadece sporlami yaptınız başka bisey varmı ay benimde olurmu olur demi bide çocuk doğurmuşsunuz tekrardan maşallah
Durup durup fotoya yorum yapasım geldi
Boyum 168 di son zamanlarda 167. Ancak spor yaptığım için duruşum daha düzeldi yine 168 olmuş olabilirPeki boy kac
yuzdemiz cook guzel hepinizi tebrik ediyorum kizlar
Valla helal olsun . Bel ölçünüz kaç:)Çok tatlısınbu fotoları koyuyorum ki, bazen insanlar depresif olabiliyor, motivasyonlarını kaybedebiliyor. Olmaz diye birşey yok, yaş sorun değil, sezeryan sorun değil, insülin sorun değil. İnsanın karşısındaki tek engel yine kendisidir. Elbette zayıf zamanlarımız olacak, iştahımızı kontrol edemiycek zamanlarımız olacak. Benimde oldu , ama gerçek hedefimi hiç bir zaman unutmadım ve inandım, vücut yapısı şöyleymiş böyleymiş, bunlar yerleşmiş gitmezmişlere ben kulak tıkarım. İnanırım ve yaparım. 29-30 beden kot giyerken 28 hayallerimi süslerken süper dar kalıp 25 bedeni zorluyorum , hemde bu yaşta
Canım sadece bir şekilde mümkün değil başarı
%70 beslenme , %25 direnç egzersizi %5 kardio . Bu bilimsel bi gerçek. Bu kombinasyon olmazsa %100 başarı maalesef olmaz. Bir de benim ekleyeceğim %100 etkisi olan inanmak pozitif bakmak o zaman oluyor işte
Boyum 168 di son zamanlarda 167. Ancak spor yaptığım için duruşum daha düzeldi yine 168 olmuş olabilir
Bence 1. Lik ihtimali var yok mu
Şahane 6. Takım
64 cmValla helal olsun . Bel ölçünüz kaç:)
Son gün mercimek çorbası işi bozmuş olabilir canım sen bence çok kolay kilo verirsin et sebze oranını artırman gerekNeden moralini bozuyosun herkesin bunyesi aynı değil kampa neredeyse tam uydum diyebilirm ve günde 2,5 saat yürüyorum ama verdiğim kilo hala 1 neredeyse diğer haftalarda aynı ne yapalım bazı bünyeler zor veriyo ama sonucds bir şekilde veriliyor sıkma canını yolumuz uzun daha
Alırkende insan farketmeden yavaş yavaş alıyor çok hızlı kilo vermek sağlıklı değil yavaş yavaş ve istikrar bence en önemlisiEn az 45 dakika yürüyorum günde. :) Son üç gündür 80-90 dakika oldu. Menülerimin fena olduğunu düşünmüyorum. Sanırım insülin direnci çok hızlı verdirmiyor. Yoksa kaçamak denecek çok şey yemiyorum, uslu uslu rejimimi ve sporumu yapıyorum. :) Bakalım, belki haftaya daha iyi olur, kim bilir?
Tebrik ediyorum hepinizi kizlar 16 kisi ile ikinci oldukTebrikler kizlar 2.ciyiz
Evet canim 60 62 arasi benim kilo vermesem bile, kormumamda yeterli olur artikTebrik ederim canım güzel eksi
Burası disiplinli yapıyor insanı vallaama gayet iyisin , senin kilon 60-62 arası bunu korusan süper zaten
İşti bir istikrar ve başarı hikayesiharikasın arkadaşım, en baştan beri zaten çok beğeniyorum ❤ Gel bir gün seninle kahve içelim buradan da paylaşırız aynı şehirde ve yakın olduğumuz bi sen varsın, herkesle kk günü yapmak isterim aslında
Canım gayet güzel tebrik ederim ,daha çok yakında çok kilo verdin, onun üzerine yine eksiyle hemde regliye rağmen harikasın
Süper gidiyorsun 80 leri unuttun artık harika
Ekim sonunda 75 in altına inebilirsin böyle bir hedef koyabilirsin kendine mesela
Valla şaşırtmadın harika bir sonuç bekliyordum zaten , bu kiloda böyle eksi gerçekten hiçte kolay değil harikasın canım. Bunu koruyabilmek için yine çok dikkatli gitmek gerek biliyorsun , böyle durumlarda vücut hemen eski kilolara dönmekmiçin açık arar. Senin moralini bozmasın sakın çok iyisin
Harika bir eksi 70 lerin tam ortasındasın, emzirme ciddi kalori harcatır zaten , kasım ayında 70 lerden eser kalmaz senden böyle gidersen
Süper eksi tebrik ediyorum canım , tam da bursa bir hırs yaparım ekim ayında 70 leri gönderirim valla kasıma 60 larla girmek
cok tesekkur ederim canimLili hoşgeldinÇok özledik seni Ablana çok sevindim Çok şükür
Rabbim sifa versin yavrulara
Günaydın kızlar
Çok güzel gidiyorsun canım maşallah sana
Günaydın kaptanım nasılsın
Bizde seni özledik amin inşallah hayırlı cumalar
Kim caldi cabuk soylesinn
napiyon kiz instegramdanda yazdim gormedinEvet canim 60 62 arasi benim kilo vermesem bile, kormumamda yeterli olur artik
cok tesekkur ederim canim
Kim caldi cabuk soylesinn
Instayada pek girmiyomki bacim gormedim, biraz hasta gibiyim suan mide bulantim ve isalim var oyle yatiuom kalkiyom evin icimde dönüp duruyom. Rabbim bu halimi aratmasinnapiyon kiz instegramdanda yazdim gormedin
Çok geçmiş olsun canım.Instayada pek girmiyomki bacim gormedim, biraz hasta gibiyim suan mide bulantim ve isalim var oyle yatiuom kalkiyom evin icimde dönüp duruyom. Rabbim bu halimi aratmasin
Hosgeldin canim ozledik seniGrcmisi bitireyim dedim ama baktim bitmiyor geldim
Tesekkur ederim canimÇok geçmiş olsun canım.
Rabbim sifa versin dileğim dikkat et kendini kilo vermeye calisma Direncinde düşmesin bol su icInstayada pek girmiyomki bacim gormedim, biraz hasta gibiyim suan mide bulantim ve isalim var oyle yatiuom kalkiyom evin icimde dönüp duruyom. Rabbim bu halimi aratmasin
Bende sizi ozledim hatta buraya girmeyince kafami baska luzumsuz seylere cok taktim esim lutfen grubuna donermisin ne iyiydin sadece spora ve diyetine kafa takiyordun dedi ozel istekle beni buraya yonlendirdiHosgeldin canim ozledik seni
Yo bacim hep yedim zaten bir ayagim annemde yalniz birakamadim onuda ve diyet yapiyorum bile diyemezdim ablama uzulurken benide kafaya takmasini istememRabbim sifa versin dileğim dikkat et kendini kilo vermeye calisma Direncinde düşmesin bol su ic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?