Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Edek ablam
Tatlım medusa-res ni demek
Medusa ile anlam ilgisi var mi
Merak ediyordum ne zamandır
Abla çok özür dilerim ben bu mesajını yeni okuyorum yaaa hay Allah beni kahretmeye. Medusa-ares. Medusa Yunan mitolojisinde gözlerine bakanı taşa çeviren yılan başlı bir kadın. Ares de savaş tanrıçası ikisini birlestirdim

Canım Medusa' yi az çok anlamıştım. Yerebatan Sarnıcı' nda heykelini gördüm. nerden geldi aklına korkun benden diyorsun .

Çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık kuzum.
Bir dahaki kamp dönemini heyecanla bekliyorum.

Evine cikti bunada şükür ablam kanser tedavisi gordu hala kontrolleri olan bir birey ve 2 ay kadar once mide ameliyati oldu suan işın tedabisi goruyordu viruse yakalndiginda ve kronik rahatsiiklarida var oyuzden cok korktuk
Oyy kuzum çok üzüldüm. Dünya hayatı ne acılar barındırıyor hele ki ailemizde sevdiklerimizin acısı. Allah acil şifalar versin lilim. Senin hastaligin da çok ciddi böbreklerinle ilgili olumlu bir haber var mi...

Günaydın arkadaşlar, gece hızlı hızlı geçmişi okudum. Geçmiş olsun diyen, dua eden herkese çok teşekkür ederim. Takımı ikincilik için kutlarım.

Felicio hem grubunuz kazandığı için tebrik ediyorum canım hem de kamp için emeğin için çok teşekkür ediyorum. Beklenmedik şeyler yüzünden ben biraz uzak kaldım ama bı dahakine inşallah çok daha güzel olacak.

sudem34 canım bireysel rekabette beni geçmişsin, tebrik ediyorum ama tekrarını isterim yakında.

Zipzip- her şey için eline koluna sağlık canım, bu günlerde beni idare ettiğin için de teşekkür ederim

Şimdi gelelim güzel bir habere. Bebeklerden biri (kardeşimle aynı şehirde olan) taburcu oldu, maşallah keyfi yerinde, annesini emmeye falan da başladı. Diğerinin süreci biraz uzun sürecek gibi, aşama aşama ilerleyecekler onda. Solunum sıkıntısı var malesef. Ama o da iyi olacak Allah'ın izniyle. Şimdi diğer şehre onun yanına gidiyoruz kontroller için. Onu göremeyeceğiz ama güzel haberler alırız inşallah. Dualarınızı bir müddet daha eksik etmezseniz sevinirim. Ara ara uğrarım.

Normalde böyle hatalar yapmam ama nasil oldu bilmiyorum
100 gramdan birsey olmaz neyseki canim
ben sanki.bildirim yaptim yada halisunasyon muydu gecen cuma 72.8
guncel cuma 72.2 kg
listeden elendiysem de canim sagolsun ne yapayim gun kavramim kalmamisti ..2 grubun 1 ci olmasina sevindim
ekside olman guzel canim ama bildirimi kacirdin seni saglik iznine ayirdim iyilestigin zaman yeniden listeye aliriz
gunaydin canim❤
gunaydin canim ❤
Günaydın herkese nasılsınız
gunaydin canim iyiyim sen nasilsin ❤
gunaydin❤
Olsun Du o da birşey değilmi tebrik ederim güzel takımımızı,
bence cok iyi birsey ilk 3deyiz haftalardir
Gunaydin canım ❤
Sen ve bebekler iyi olsun da idare ederim her zaman
Cook sevindim taburcu olmasina insallah digeride en kisa zamanda anneasinin yanina gelir dualarımız sizinle

İyiyim kaptanım ben de şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…