Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım harikasın eline emeğine sağlık, ben geç dahil oldum ama devam ediyorum , edebildiğim kadar da yapıcam , artık 57 lere oturdu vücut bu bile süper benim için, şimdi aşağı çekeceğim. Bu liste süper oldu benim için. Çok teşekkür ederim

Aynı fikirdeyim kuzum bu liste harika

Afiyet olsun canım

bugün detoks yapıyorum
reglin bitmesiyle şişkinliklerim de gitti çok şükür dün gece dondurmadan sonra kurabiye de yedim detoks şart bugün
eski giysilerimin içine girene kadar da yeni giysi almak yok
menümü akşam yazacağım güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle

Canım detoks da da sen beni geçtin Esitiz yani 1-1 galibi ikimiz

Bebekler için çok sevindim İnşallah daha da iyi olacaklar.Dualarimiz onlarla

Çok sevindim taburcu olmasına diğer minikte çok iyi olacaktır kısa sürede atlatırsınız inşallah çok dikkat edin kendinize

Herkese güzel haftasonları iki gündür çok tembelleştim benbiraz geç giriyorum buraya günlük sporlarıda ihmal ettim hoş bende yapmıyorum dinlenmeye geçtim sporda Ama bi programa başlıyacağım az dinleneyim burayada düzenli Bir spor videosu düzenleyip tekrar atmaya başlayacağım güzel videolar gelecek sizde dinlenmiş olursunuz

günaydın herkese nasılsınız

Günaydın. :) Ben iyiyim, sen nasılsın?

Yeni kıyafet çok mecbur kalınmadığı sürece alınmamalı kesinlikle. Benim şu an bir tanecik pantalonum, 3 tane de tişörtüm var mesela giyebildiğim. Koca bir gardırop beklerken yenisi alınırsa kilo verilmeye niyet olmadığının tastiği olur bence. :) Kış geldiğinde montumu giyebilmek için bile 10 kilo vermem lazım, veremezsem donacağım artık.

Nerde oturuyordun bilmiyorum ama Ankarada 1 aya montlar giyilmeye baslanir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…