- 17 Ocak 2017
- 688
- 4.113
- 113
- 35
çok haklısın canımGünaydın. :) Ben iyiyim, sen nasılsın?
Yeni kıyafet çok mecbur kalınmadığı sürece alınmamalı kesinlikle. Benim şu an bir tanecik pantalonum, 3 tane de tişörtüm var mesela giyebildiğim.Koca bir gardırop beklerken yenisi alınırsa kilo verilmeye niyet olmadığının tastiği olur bence. :) Kış geldiğinde montumu giyebilmek için bile 10 kilo vermem lazım, veremezsem donacağım artık.
çok şükür iyiym kaptanımGünaydın canim iyiyim sen nasilsin
oğluşu uyuttum ben siparişim var çizim yapıyorum sen napıyosunnapiyonuzzzz
İyiyim bende kizi uyuttum camasir attim makinaya as topla katlaoğluşu uyuttum ben siparişim var çizim yapıyorum sen napıyosun
kolay gelsinHavalardan dır cnm bende 3 gündür sabah kalkmakta zorlanıyorum bugün 9 da kalkabildim ancakbirde baş ağrısı eşlik ediyor şuan bana tam oldu
Çok işim var bugün temizlik te yapcam, Yufka aldırmıştım dün biraz gül böreği yapıp dondurucuya atacağım 15 yufka sar sar bitmez artık.
İlk 48 saat kritik canım erken doğanlarda atlattilar şükürÇok şükür canım yoğun bakımdaki bir adım daha ilerlemiş, güzel haber aldık, cam arkasından gördük.
Çok şükür canım çok daha iyi. İnşallah birkaç güne çok daha güzel haberlerini de alırızkolay gelsin
İlk 48 saat kritik canım erken doğanlarda atlattilar şükürdurumu stabili geçtiyse korkma yine de duaya devam
Aynen öyle...Bağımlılar Kulübü
Ben de şimdi oğlusumu uyuttum buraya bakıyorum ne çizim yapıyorsun cnm???oğluşu uyuttum ben siparişim var çizim yapıyorum sen napıyosun
Öbür hafta ben de varım kapışmaya unutmayın beni...
Tamam balım ama sakın bana yenileyim deme
Ben ikinize de yeterim seninlede aynı yüzdesel challenge varımÖbür hafta ben de varım kapışmaya unutmayın beni...
Salata yesen ve bageti 2 yapsan çok iyi olurMerhaba hanımlar. Menümü vereyim.
Sabah.
2, 3 kaşık menemen
2 haşlanmış yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
2 bardak çay.
Akşam
1 tavuk baget
Yoğur 1 kase
2 bardak bitki çayı
2 lt su
10000 adım tempolu yürüyüş
Benide 1,5 aydır görmeyen arkadaşım gördü küçülmüşsün diyo insana gercek ten bir gayret geliyo en son gordugunde 80 kiloydumkızlar bana burası bağımlılık yapmış telefonu zorla çeken bir yer buldum ordan giriyorum...
dün ailemin yanına gelmiştim
babama sordum nedense babamın fikirleri benim için daha geçerli oluyor bir kere söyler tam söyler ondan herhalde...
neyse babama sordum baba zayıflamış mıyım ? diyeee
o da zayıflamışsın ama biraz daha var dedi
babamın öyle demesi bana iyi geldi...
devam edeceğim burda da şimdi sporumu yapacağım...
Ne güzel değil mi insan çok mutlu oluyorBenide 1,5 aydır görmeyen arkadaşım gördü küçülmüşsün diyo insana gercek ten bir gayret geliyo en son gordugunde 80 kiloydum
Tamam balım ama sakın bana yenileyim demeyüzdesel olarak iddiamız ne olsun bence %1 olabilir %1,5 olabilir yüzdeyi sen seç Belirlenen yüzde altında kalan kaybeder en yüksek yüzdeyi yapan kazanır
asysss
Tamam anlaştık o zaman bu hafta zaten 25 ine kadar hedef tutturma var ondan sonra başlarızBen ikinize de yeterim seninlede aynı yüzdesel challenge varım ❤❤❤
Yüzde kaç olsun canım sen veTamam anlaştık o zaman bu hafta zaten 25 ine kadar hedef tutturma var ondan sonra başlarız
Canım seni bu azminle yakında tanıyamayacaklarBenide 1,5 aydır görmeyen arkadaşım gördü küçülmüşsün diyo insana gercek ten bir gayret geliyo en son gordugunde 80 kiloydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?