- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
cumadan itibaren baslicam kismetse canim incir azaldi gitmicem haftayaBen gitmeden gel ama ekimin sonuna doğru mezun olacağım umarım tabien azından birlikte diyet yaptığımız dönem olsun
Spora da başlarsın değil mi şöyle bel kaslarına da iyi gelecek zorlamayacak sporlarcumadan itibaren baslicam kismetse canim incir azaldi gitmicem haftaya
inşallah canim spor yapmam lazim acilen cunku hosbes yerken yaglandimSpora da başlarsın değil mi şöyle bel kaslarına da iyi gelecek zorlamayacak sporlar❤❤❤
ha haÖbür hafta ben de varım kapışmaya unutmayın beni...
sen ne dersen o olsunTamam balım ama sakın bana yenileyim demeyüzdesel olarak iddiamız ne olsun bence %1 olabilir %1,5 olabilir yüzdeyi sen seç Belirlenen yüzde altında kalan kaybeder en yüksek yüzdeyi yapan kazanır
asysss
vayyy yürek yemiş biriBen ikinize de yeterim seninlede aynı yüzdesel challenge varım ❤❤❤
Sen yüzde iki de yaparsınYüzde kaç olsun canım sen vesudem34 karar verin ❤ Ben %1,5 olsun iddialı olsun diyorum çokça zorlanırım tahminim ❤❤❤
düşün düşünBen de iyiyim canım yine challenge girdim 1 kilo hemde kabul ederlerse
sonraki haftaya ne yapsamda versem diye düşünüyorum ❤❤❤
Ödül yemeği yemedin mı?Azıcık izin verdi ama karşında kaçamak yapmamış bir nazi subayı var kurtulamazsın benden
instagramda sanat sayfam var karikatür çizimleri davetiye çizimleri filan yapıyorum canımBen de şimdi oğlusumu uyuttum buraya bakıyorum ne çizim yapıyorsun cnm???
%1,5 okha ha
sen ne dersen o olsun
vayyy yürek yemiş biri
Sen yüzde iki de yaparsın
25 inde başlıyoruz canımFelicio cuma mı başlayalım tartidan sonra
Yoksa pazartesi tartisindan sonra mı?
Asiye etiketini bulamadım senin fikrin ne?
Yok balım 1100 kalori normal diyet listeme uygun yedimdüşün düşünistersen yüzde 1 olsun
Ödül yemeği yemedin mı?
1 kilo bende %1,5 yapıyor canımdüşün düşünistersen yüzde 1 olsun
Ödül yemeği yemedin mı?
Canım ben genel olarak detoksu çok tasvip etmiyorum hiç yapmadım belki ondandır
aboo ödül yemeği iptal desene25 inde başlıyoruz canım ❤❤❤
aferin sanaYok balım 1100 kalori normal diyet listeme uygun yedimödülü sizi yendikten sonra yiyeceğim
1.5 iyi ama 2 için çok kasmak lazım1 kilo bende %1,5 yapıyor canımkara kara düşünüyorum bu kadar diyet yapıyorum sonlara yaklaştım verebilir miyim diye sınırları zorlamak lazım yoksa mezun olamam
Aslında çok vermiş değilim ama yuruyus sayesinde sıkılastım bu sefer kararlıyım uzun da sürse vericemCanım seni bu azminle yakında tanıyamayacaklar
Yüzde kaç olsun canım sen vesudem34 karar verin ❤ Ben %1,5 olsun iddialı olsun diyorum çokça zorlanırım tahminim ❤❤❤
ha ha
sen ne dersen o olsun
vayyy yürek yemiş biri
Sen yüzde iki de yaparsın
Felicio cuma mı başlayalım tartidan sonra
Yoksa pazartesi tartisindan sonra mı?
Asiye etiketini bulamadım senin fikrin ne?
İnternet sıkıntılı ya gıremedim25 inde başlıyoruz canım ❤❤❤
Valla suanda karşımda hoşbeş var o bana bakiyo ben ona en sevdiğim gofretdirOturdum aldim nescafe yaninda hoşbes yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?