• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kilo bildirimimi yapayım bende. Dünle aynıyım
Cuma :70.8 kg
Pazartesi :69.9
Fark : 900 gr 🧿🧿🧿
Cuma Regl de bitince vücut Bi hafifledi galiba e kiraz sapı çayırda işe yaradı sanırım🤭
Muhteşem bir sonuç ödemler gidince hafifliği hissediyoruz gerçekten. Tebrik ederim papatyam :KK74:

Günaydın herkese.

Evde değildim, giremedim siteye.

Spor yapmadım, ortalama yedim. Kilom 91,5. Adet oldum, ondan sanırım. Bir de karar aldım. Listeye girdiğim 2. hafta daha fazla kilo vermiş çıkayım diye bir gün öncesi iki kat spor yapıp karbonhidratsız yediğimden beri her hafta aynı şeyi tekrar etmem gerekti ki yine aşağı inmiş olsun. Geçen hafta 3 gün yaptım bunu bir de. Artık yoruldum, bu tavır beni rejimden ve spordan soğutacak. O yüzden bu hafta ve bundan sonraki haftalarda öyle bir şey yapmayacağım, artık dengelensin. Yani bu hafta biraz ne çıkarsa bahtıma olacak. Neyse çok uzattım, işte böyle. :)

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım ilaç kullanıyor musun

:oops:

afiyet olsun canım :KK50:

çok geçmiş olsun canım :KK200:

afiyet olsun :KK50:

inşallah canım :KK50:

kayınvalideme gidicz salı günü ama cuma anneme geçicem bilmemki her gün 300p düşündürüyor o_O
yemek listesi yok derken :rolleyes:

afiyet olsun :KK50:

:KK9:

iyi geceler kaptanım :KK36:
Evet cnm ama ağır ilaçlar 4 yıl önce pankreas ımı iflas ettirdi uzun süre tedavi gördüm artık ilaçlar konusunda kısıtlıyım. Doğal yağlar kremler vs kullanıyorum. Havuç fayda etti biraz ona devam ediyordum bu ara onuda bırakmıştım yeniden başlayacağım.

Kilo bildirimimi yapayım bende. Dünle aynıyım
Cuma :70.8 kg
Pazartesi :69.9
Fark : 900 gr 🧿🧿🧿
Cuma Regl de bitince vücut Bi hafifledi galiba e kiraz sapı çayırda işe yaradı sanırım🤭
Cook guzel eksi tebrik ederim 🤩🤩
Günaydın herkese.
Günaydın canim 🥰
Tarti öncesi cok asiri birsey yapmana gerek yok canim aslinda sadece aksam yemegini erken ye ve kacamak yapacaksan sadece cuma yada cumartesileri yaparsan cumaya kadar artilarla savasmak zorunda kalmazsin 😊
Gunaydin hepinize
Bugun evde değilim o yüzden tarti isim biraz zor
Günaydın canım 🥰
Tarti cok önemli degil canim yarin tartilirsin 😘😘

Back
X