Estağfurullah canım son güncel bilgilerini gönder özelden sen diyetisyene gidene kadar ne yapabiliriz bakabiliriz ya da hemen gidebiliyorsan mükemmel olur hem yağ oranı vs ölçüleceği için eminim çok faydası olacaktırSen bu işlerden iyi anlıyorsun canım o yüzden çok istikrarlı gidiyorsun. Eminim ki koruma dönemini de çok iyi oturtacaksin. Sana bu konuda güvenim tam. Kendi adıma da birilerinin desteğine ihtiyacım olduğunu düşünüyorum çünkü senin kadar anlamıyorum ben bu işlerden. Yaptığım tek şey yediklerimden kısmak ve uzun vadede zorluyor ve sanırım dediğin gibi enerji de düşüyor. Ve gördük ki verdiklerimi de hızla geri alıyorum bırakınca (59 kiloya kadar düşmüştüm)
Hosgeldin canimMerhabalar
Aranıza yeni katıldım. 30 yaşında 2 çocuk annesiyim. 8 aylik bebeğim var çalışmıyorum. Istanbul da yaşıyorum. Doğum karantina derken hayatımda hiç olmadigim kadar kilo aldım 90 kiloyum hedefim 65 kilo olmak. Hayatım boyunca diyet işleriyle uğraştım aslında ne yapmam gerektiğini biliyorum fakat süreklilik sağlayamıyorum ve yeterince motive olamıyorum ki bu işin kilit anahtarida bu. O sebeple araniza katılmak istedim. Artik şeytanın bacağını kırmak ve üzerimde fazladan taşıdığım 25 kiloyu atmak istiyorum. Bismillah diyerek başlıyorum ve hepinize bol eksiler diliyorum
Ödemdir canim birde 2 gundur fazla spor yapiyorsun
Sanırım daha lifli yemem gerekiyor kg almadım diye düşünüyorum bendeÖdemdir canim birde 2 gundur fazla spor yapiyorsun
Kesin dünkü yediklerimin etkisidirGünaydın canim sabit olmanda guzel
Hem erken tartilmanin hem de dun yediklerinin etkisi olabilir :))
Ödemdir sendeki bizi cumaya şaşırtacaksın gibi duruyor...
Gunaydin canımGünaydın kizlar
GunaydiiinGünaydınnnnnn
Cuma 56
Pzt 56.4
Ödemim yine azZipzip-
Gunaydin canımGünaydın arkadaşlar
Hosgeldin canim insallah en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsınADINIZ:Huzur
YAŞINIZ:26
BOYUNUZ:1.56
KİLONUZ:71.0
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ:emzirme dönemi ve bazı sıkıntılardan dolayı
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Zayıf olmak fit bir anne olmak istediğim kıyafetler olmuyor artık çünkü kendimi kilolu görmeyi hiç sevmiyorumaynaya baktığımda kusursuz bir vücuda sahip olmak
GünaydınGünaydın
Umarım canım Cuma’ya toparlarım bende sizin şaşırtacağınızı düşünüyorumÖdemdir sendeki bizi cumaya şaşırtacaksın gibi duruyor...
Hoşbulduk inşallah canımHoş geldingüzel eksiler le kısa zamanda hedefine ulaşırsın inşallah yaşın genç kilonda çok aşırılarda değil 2 - 3 aya verirsin bence
Hoşbulduk canım inşallahGunaydin canım
Gunaydiiin
Gunaydin canım
Hosgeldin canim insallah en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın
Günaydın
Arada oyle kacamaklar onemli olan surekli olmamasiKesin dünkü yediklerimin etkisidir
Büyük kızım ben yedikçe kaçak dedi durdu ama ben de yedim işte maalesef
Ona söz verdim Bi daha kaçamak yapmayacağım
Yapınca bana kaçak kaçak diyor güzel bir uyaranım var
Günaydın canım artin cok degil cumaya eksilerle geleceksinHepinize gunaydjn kizlar yeni gelen arkadaşlarımız olmuş bugünden itibaren diyet moduna giriyorum
Cuma 74.8
Bugun 75.
Fark 200 gr
Günaydın canim haftaya eksi ile baslaman guzelgunaydin kizlr cuma 72.5kg
guncel 72.3kg -200
hep eksi olsun hep
Ben bu artının gerçek bir artış olduğunu düşünmüyorum canım, cuma güzel bir rakam gelri senden.
tesekkurler kaptanimGünaydın canim haftaya eksi ile baslaman guzel
Bakalım cnm nasıl olacak???Umarım canım Cuma’ya toparlarım bende sizin şaşırtacağınızı düşünüyorum
8 yaşında daha ama iyi destek veriyorArada oyle kacamaklar onemli olan surekli olmamasi
Kizinda destek ne guzel
Günaydın canım artin cok degil cumaya eksilerle geleceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?