Supersin ablaTartı göz kirpmaya devam ediyordu....ve ben eskisi gibi hep aldaniyordumona
Kısa mutluluklara alışmıştım.
Bugünün kârı 59.9
Geldi mi eliptigin hayirli olsun canim 15 dakika cok guzel zamanla artirirsinİlk gün için 15 dk eliptik bence çok iyiZipzip-
Geldi 10 dk ile başlamam lazımdı yaptım işteSupersin abla
Geldi mi eliptigin hayirli olsun canim 15 dakika cok guzel zamanla artirirsin
Girebiliyorsun canim da izne ne zaman ayirdik seni kilon ne durumdaydi bakmak lazim
SelamGünaydın geçti
Selamlar herkese
10 temmuzda 66.5 ile ayrilmisiim 67-68 şu an , 4 . takıma bir gireyim diyorumGirebiliyorsun canim da izne ne zaman ayirdik seni kilon ne durumdaydi bakmak lazim
Git ozaman 4.takima10 temmuzda 66.5 ile ayrilmisiim 67-68 şu an , 4 . takıma bir gireyim diyorum
Cnm benim kızım zaten alerjik bir bünyeye sahip aynı benÇok geçmiş olsun..
Ne alerjisi den şüpheleniyorlar???
Tamam canim nasil istersen ilk takimindi zaten10 temmuzda 66.5 ile ayrilmisiim 67-68 şu an , 4 . takıma bir gireyim diyorum
Sağol cnm. Mevsimde mi başka şeyden i bilemiyoruz artık. Zaten bunu halledelim daha sık sık yaşadığı baş ağrılarından dolayı çocuk nöroloji görecek 1 yıldır sinizüt dediler ama bu defa çocuk doktorumuz nörolog görsün dedi mr çekilecek. İnşallah başka bir şey çıkmaz Allah korusun.Geçmiş olsunumarım diğerleri temiz çıkar ❤ Mevsim geçişi bir çok şeyi tetikliyor maalesef
Ay ne güzel yapmışsın inan ben 2 yıldır toplamda 1 kitap okudum aslında vakit ayırabiliriz ama sanırım sosyal medya ve TV vs bizi hipnotize ediyor malesef. Bende burdan çıkınca gidip 2 kitap alayım bari başlarım belkiGünaydınlar güzel hatunlar
Dün teli elime almıcam dedim çok fazla sosyal medyada takılıyorum kitap okumuyorum 1 saat kitap okudum iyi geldi
P sebeple menümü giremedim
28 eylül
08.15
Klasik yumurtalı kahvaltıma yarım muz ekledim
13.00
Yarım tabak zeytinyağlı patlıcan yemeği
1 kase döğmeli yoğurt
18.30
Öğlenin aynısı
Spor yok
Benim zamanımdan kimse kalmamış,kaptan bile değişmişTamam canim nasil istersen ilk takimindi zaten
Rabbim şifa versin evladınıza inşaallah zamanla kaybolur alerjisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?