Hayırlı olsun. Bol bol spor yaparsın inşallahGeldi 10 dk ile başlamam lazımdı yaptım işte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun. Bol bol spor yaparsın inşallahGeldi 10 dk ile başlamam lazımdı yaptım işte
Takimlar zaman icinde degisiyor canim 4.takim kaptani da cook iyidir eminim cok faydasi olacaktir sanada bol kilo vermeler diliyorumBenim zamanımdan kimse kalmamış,kaptan bile değişmişyeni bir başlangıç yapayım dedim kardeş takımla
![]()
Haftada 3 gun spor yapsan sana yeterli olur canim zaten emziriyorsun emzirmeyle guzel kalori harcarsınKızlar sporlarınızı saat kaç gibi yapıyosunuz genel de birde hangi saatler spor için uygun ben genelde sabah aç karnıma yapmaya çalışıyorum ama küçük bebeğim olduğu için yapamadığım günlerde oluyo![]()
HoşbuldukHoşgeldin![]()
Amin teşekkür edeeim
Sağol canımGeçmiş olsun![]()
Ben sabah öğlen akşam yapıyorumKızlar sporlarınızı saat kaç gibi yapıyosunuz genel de birde hangi saatler spor için uygun ben genelde sabah aç karnıma yapmaya çalışıyorum ama küçük bebeğim olduğu için yapamadığım günlerde oluyo![]()
Teşekkür ederim kaptanım ben aktif olamayacağım diyete yapamayacağım yatış verdi doktor belki 5 yada 1 hafta burdayız oğlum iyileşince devam ederim inşallah olur muCook gecmis olsun canim Allah sifa versin
Afiyet olsun canim
cuma gunu eksiler gelmezse görüşürüz
gunaydin canım ❤
gunaydin canım❤
Günaydın canım ❤
gunaydin canım ❤
Günaydın canim ❤
Teşekkürederim keşke öyle olsaydı yatış verdi maalesefçok geçmiş olsun umarım yatış olmadan ilaç tedavisiyle oğlun iyileşir..
Cook geçmiş olsun Allah sifa versin canim oğlun kisa sürede iyilesir insallah ,Teşekkür ederim kaptanım ben aktif olamayacağım diyete yapamayacağım yatış verdi doktor belki 5 yada 1 hafta burdayız oğlum iyileşince devam ederim inşallah olur mu
yok canım ben şaka yapmıştımCook gecmis olsun canim Allah sifa versin
Afiyet olsun canim
cuma gunu eksiler gelmezse görüşürüz
Günaydın canim ❤
Iyiyim canım sen nasilsin hayirli olsun ameliyatın 76 yi kirip 75 i gormussunKizlar napiosunuz yağmur var İstanbul'da dolu da atıyor arada.
Yarın gün almaya gidiyorum ameliyat için 75 76 arasında kaldım gidip geliyorum
Bugün tartılmayı unuttum ben yarın versem olur mu ?Almadım ama sabitim normalde pazartesileri eksi olurdum
@Felicio artıda ama onunkisi spor ödemi sanırım
Orjinalisim i ben de göremedim
![]()
Dunku tartiyi sormuslar abla sanirim dun bildirim yaptinBugün tartılmayı unuttum ben yarın versem olur mu ?![]()
Rabbim şifa versin , rast getirsin inşallah.Kizlar napiosunuz yağmur var İstanbul'da dolu da atıyor arada.
Yarın gün almaya gidiyorum ameliyat için 75 76 arasında kaldım gidip geliyorum
Hatırlanıyorum ama ben listeye kaydediyorum. Bakarım dünküne canım. 5 Günlük kamp sonu veriyoruz . Bugünün son gün . Yarın bildirim yapacağız diye biliyorum. Ben günleri mi larıştırdım acaba ?Dunku tartiyi sormuslar abla sanirim dun bildirim yaptin![]()