84.1 olarak bildirim yapmistin ablaHatırlanıyorum ama ben listeye kaydediyorum. Bakarım dünküne canım. 5 Günlük kamp sonu veriyoruz . Bugünün son gün . Yarın bildirim yapacağız diye biliyorum. Ben günleri mi larıştırdım acaba ?
Sağol canımHosgeldin canım
Gecmis olsun
Şimdi 5 günlük diyet programı ve ekim sonuna kadar da hedef tutturma vardı yaa !!! .....84.1 olarak bildirim yapmistin abla
Kamp 5 gunlik degil abla herkes istediğini yapacak yiyecek en cok kiloyu veren kazanacak cuma gunu
Ben yapacağım canımKaratay usulü dyet yapan arkadaşlar varmı ?
Cumaya kadar diye biliyorum abla o 5 gunluk kamp baskaydiŞimdi 5 günlük diyet programı ve ekim sonuna kadar da hedef tutturma vardı yaa !!! .....
Çok geçmiş olsunTeşekkür ederim rabbim szlere göstermesin
HoşbuldummHoşgeldiniz
hosgeldin kazann mubarek olaa
Hadi bakalım bende o şekilde besleniyorum karatay arkadaşı oluruzBen yapacağım canım
Oluuur:) diyetisyene göre ayarlayamıyorum kendimi ev kalabalık. Masraf çok oluyor. Bildiğimiz evde ne varsa karatay yapacağımHadi bakalım bende o şekilde besleniyorum karatay arkadaşı oluruz
Oluuur:) diyetisyene göre ayarlayamıyorum kendimi ev kalabalık. Masraf çok oluyor. Bildiğimiz evde ne varsa karatay yapacağım
Bende burda verdim kilo karatay maratay diyetisyen yoktu sadece spor ve menumu ayarladimdaha iyi oluyo karataya tarzı beslenme diyetisyenler para tuzağı gibi geliyo bana
Ben 2. Defa diyet uyguluyorum. Ama genelde evde olanla yemek düzenimi ayarlamaya çalışıyorum. Bu kulüp sayesinde daha rahat ve istikrarlı yapabiliyorum .Bende burda verdim kilo karatay maratay diyetisyen yoktu sadece spor ve menumu ayarladim
Guzel gidiyosun ablacim sen zaten tebrik ediyorum seni bakalim buhafta nolcakBen 2. Defa diyet uyguluyorum. Ama genelde evde olanla yemek düzenimi ayarlamaya çalışıyorum. Bu kulüp sayesinde daha rahat ve istikrarlı yapabiliyorum .
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Hoşbuldumm
Cook geçmiş olsun canimSelam Hanımlar
Orjinalisim ben de bu site sayesinde daha çok verdim yoksa motive olamaz bırakırdım bugün yine doktor randevusu vardı kilo verdiğim için ilaç dozajini azalttı doktor kilo vermek her anlam da iyi geldi en sevdiğim gömleği mi denedim içine gidebildim sonunda Herkese bol eksili günler
Sağol canım çok teşekkür ederimCook geçmiş olsun canim
Gömleğini giyebilmen de cook guzel
Ama çok doğru bir söz gerçekten herseyden kestiğin zaman çok da vermiyorsun kilo ve sonra bir gün kaçamak yapsan hemen artiya dönüşüyor herseyden yemek ama tadımlık yemek lazımGünaydın herkese
Bunu gördüm sabah sabah çok güldüm
Hosgeldin aramıza canımADINIZ: Zeynep
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ: 1.60
KİLONUZ: 85
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hamilelik ve doğum sonrası yeme bozukluğu
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendimi iyi hissetmek ve sağlığımı korumak için
Ay cnm bnm o beş günlük bitti bizimki yeni kapismaydi sen ben de varım deyince seni de saymisti arkadaşlar anlamamissin sanırım olsun böyle de devam edersinŞimdi 5 günlük diyet programı ve ekim sonuna kadar da hedef tutturma vardı yaa !!! .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?