- 10 Aralık 2014
- 4.572
- 16.346
- 408
Valla ben ne zaman musaitsem o zaman yapıyorum ama öğünlerde sonra yapmaya çalışıyorumKızlar sporlarınızı saat kaç gibi yapıyosunuz genel de birde hangi saatler spor için uygun ben genelde sabah aç karnıma yapmaya çalışıyorum ama küçük bebeğim olduğu için yapamadığım günlerde oluyo
Yeni kamp karari mi var ben biseylerimi kaçırdımCumaya kadar diye biliyorum abla o 5 gunluk kamp baskaydi
Ekim sonuna kadar hedeflerimiz var zaten hatirlatma yaparim arada
Türk kahvesi ve lokum çok severdim.Aynen zaten çok sevip de zararlı olmayan yegane şeylerden
Günaydın kislar
Haha o azim var sende masallah şafak operasyonu lazım bize
Anladım canım pazar çok yedim demiştin ya ondandır.Almadım ama sabitim normalde pazartesileri eksi olurdum
Felicio artıda ama onunkisi spor ödemi sanırım
@Orjinalisim i ben de göremedim
canım artık verecek bişey kalmamıştırsudem34 ben tartılmadım canım perşembe tartılacağım bugün kahvaltıda coştum hasta olduğum için o reçeller ne toparlayacaksa beni onlara güvendim günlük menüde aşmıyorum ama sabahları biraz abartı oldu bu ara sporda minimumda umarım vereyim derken almam
Yine de cuma herşey olabilir vücuduma ters psikoloji yapıyorum56 takıldığım bir kg oldu
çok pis bir soru olmuş
hoşgeldinizADINIZ: Zeynep
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ: 1.60
KİLONUZ: 85
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hamilelik ve doğum sonrası yeme bozukluğu
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendimi iyi hissetmek ve sağlığımı korumak için
Kız yoruldun mu diyetten hemen mezun mu olcan?Zipzip- kaptanım ben kaç kilo ile mezun olabiliyorum şöyle mi hesaplıyoruz
Başlangıç kg : 66,4
Hedef kilom : 53
Fark: 13,4%90= 12.04
66,4-12,04= 54,34
54,30 kg mezunum değil mi?
Teşekkür ederim hoşbuldumcanım artık verecek bişey kalmamıştır
çok pis bir soru olmuş
Cevabı merakla bekliyorum
hoşgeldiniz
Kız yoruldun mu diyetten hemen mezun mu olcan?
Beni bırakma daha ben mezun olamadım
Allah şifa versinTeşekkür ederim kaptanım ben aktif olamayacağım diyete yapamayacağım yatış verdi doktor belki 5 yada 1 hafta burdayız oğlum iyileşince devam ederim inşallah olur mu
herhalde ondan oldu bügün biraz fark gördüm ama 1.5 kilo imkansızzzzz...Türk kahvesi ve lokum çok severdim.
4 aydır diyet olunca tek kahve ve su.
Hafta sonu da bitter ekliyorum.
Anladım canım pazar çok yedim demiştin ya ondandır.
Cumaya çok farkeder.
1.5 kilo değil kiherhalde ondan oldu bügün biraz fark gördüm ama 1.5 kilo imkansızzzzz...
Geçmiş olsun.Selamlar herkese
hastane faslı hem strese soktu hem yordu beni bugünkızın testlerinin bir kısmı sonuçlandı çıkan test sonuçlarında enfeksiyon çıktı diğerleri 2 gün ve alerji 2 hafta sonra çıkacak, ilk sonuçlar çıkana kadar doktor da çıktı eve geldik yarın yine gidicez artık
Zipzip- kaptanım yarın pek aktif olamayabilirim benim oğlum 4 yaşında temmuzda apandist ameliyatı oldu şuan ateşli ve bağırsakta ödem çıktı tekrar doktoruna göstereceğiz yatış yapıp ilaç tedavisi yapabilirim dedi benim için dua edin inşallah yatış yapmazlar
Günaydın herkese
Bunu gördüm sabah sabah çok güldüm
ADINIZ: Zeynep
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ: 1.60
KİLONUZ: 85
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hamilelik ve doğum sonrası yeme bozukluğu
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendimi iyi hissetmek ve sağlığımı korumak için
Dört ay geçince yaparsın canımHerkes mezuniyet hesabı yapıyor, benim yüzde doksanı tutturmak için bile 26 kilo daha vermem lazım.
Hedefini çok mu aşağı çektin ?Herkes mezuniyet hesabı yapıyor, benim yüzde doksanı tutturmak için bile 26 kilo daha vermem lazım.
Baslangic kilona bakayim canim listedenZipzip-
77,6 başlangıc
69,5 hedef
Fark 8,1
8,1×90/100=7,29
77,6-7,29=70,310 mezun olmak istersem olabileceğim kilom değil mi?
Dilersem bu hafta 70,3 olursam mezun olabiliyorum
80 ve uzerinde mezuniyet icin yuzde 80 verirsen mezun olabiliyorsun :)Herkes mezuniyet hesabı yapıyor, benim yüzde doksanı tutturmak için bile 26 kilo daha vermem lazım.
Bu hafta arti olsa bile gelecek hafta ayni saatlerde tartilacagin icin sorun olmaz sanrım canimBu hafta artı çıkmam umarım ya. 100 gramı bile kaldırabilecek kiloda değilim. 11-12 de falan tartılıyordum hep, bu hafta 6.30 sonucu yazacağım.Bütün fiziksel düzen değişti. Umarım başımda patlamaz. Yarın bir tartılayım bakalım.
Dört ay geçince yaparsın canım
Hedefini çok mu aşağı çektin ?
Yavaş yavaş ulaştıkca da revize edebilirdin
80 ve uzerinde mezuniyet icin yuzde 80 verirsen mezun olabiliyorsun :)
Bu hafta arti olsa bile gelecek hafta ayni saatlerde tartilacagin icin sorun olmaz sanrım canim
Ama yiende insan erken saatlerde biraz sis olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?