• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dünkü Menüm
9:30 500 ml proteinli süt
14:00 Etli düğün çorbası
16:00 1 tahıl bar, 1 paket etiform
21:00 Çifköfte dürüm, 300 ml ayran

Arkadaşlar menü konusunda yardımınıza ihtiyacım olacak. 10 civarı mutlaka kahvaltı yapmam gerekiyor. Eskiden kepekli krep hazırlıyordum, çok tok tutuyordu. Vaktim olmadığından artık hazırlayamıyorum, akşamdan hazırla derseniz, inanın sabah yemeye bile vaktim olmuyor. Proteinli sütler de ne kadar şekersiz olduğunu iddia ederse etsin acıktırıyor. Öğlen olmadan aranma moduna girmiş oluyorum. Lifli ve tok tutacak, ofiste yenebilecek bir kahvaltıya ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum.

Bir de bu sabah 90.8 çıktım. Yarın artıdan kurtulmam mümkün olmayacak. Haftaya güzel sonuçlarla geleceğim ama. Yeterki şu kahvaltı sorununu çözeyim.

Dünkü Menüm

Arkadaşlar menü konusunda yardımınıza ihtiyacım olacak. 10 civarı mutlaka kahvaltı yapmam gerekiyor. Eskiden kepekli krep hazırlıyordum, çok tok tutuyordu. Vaktim olmadığından artık hazırlayamıyorum, akşamdan hazırla derseniz, inanın sabah yemeye bile vaktim olmuyor. Proteinli sütler de ne kadar şekersiz olduğunu iddia ederse etsin acıktırıyor. Öğlen olmadan aranma moduna girmiş oluyorum. Lifli ve tok tutacak, ofiste yenebilecek bir kahvaltıya ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum.

Bir de bu sabah 90.8 çıktım. Yarın artıdan kurtulmam mümkün olmayacak. Haftaya güzel sonuçlarla geleceğim ama. Yeterki şu kahvaltı sorununu çözeyim.
Aksamdan sandevic hazirlasan aciktigin zaman yersin is yerinde

Derin dusuncelere dalıyorum bu ara az kaldi birseyler icin 😏
Hayırdır kaptanım herşey yolundadır inşallah
Menü bırakayım :KK45: :kk77:
İf dünden beri 24 saat açlık yaptım 😁😁
Bugün 22/2 yaptım.

9 Duble Türk kahvesi
11 Sade Nescafe
13 3-4 kupa çay

17.25 Akşam yemeği

4 tane kırmızı-mor erik
2 büyük tavuk pirzola derisiz,bol bol kıvırcık marul, domates,kuru soğan , maydanoz,1 bardak ayran

19.25 Ara öğün

1 tane büyük boy haşlanmış mısır

Su bolca

Spor
68 dk tempolu+17 dk Leslie fitness+5000 adım=313 puan

Zipzip- Zipzip-
Felicio Felicio

Leyla dün 5000 adım 75 puan başka yapamadım.

Pazar günkü sporum hatırlıyor musun?
300 un üstü kusuratlari dünü telafi eder diye düşünüyorum 🤩🤩🤩
Azmine iradene çok imrendim valla maşaallah
İyi geceler herkese
Ancak gelebildim Menümü yazayım gidip uyuyayım geçe kaldım bu akşam
Sabah aç karnına 2 bardak su 1 i limonlu
3 kuru kayısı, 5 çiğ badem
Kahvaltı 10 : 30
1 yumurta ile omlet, 50 gr köy peyniri, 1 çay kaşığı fıstık ezmesi, 1 etimek, 3 şekersiz çay, 5 dal maydanoz,1 domates, 1 kupa yeşilçay
Saat 11: 00 şekersiz Türk kahvesi
Öğle 13: 30 1 adet muz
Akşam 17 : 30
10 yaprak ıspanak, 1 dilim ananas, 2 çilek, 3 y. Kaşığı yulaf ezmesi, 4 kaşık yoğurt, 1 muz, çay kaşığı fıstık ezmesi, 4 çiğ fındık, 2 çiğ badem ile hazırlanmış karışım
1 maden suyu
Saat 19 : 00 1 şekersiz Türk kahvesi, 1 kare parça bitter
Gün içinde 3,5 litre su içildi
Zipzip- Zipzip-

Egzersiz
40 dakika Tempolu yürüyüş _ 100 puan
4.000 adım _ 60 puan
25 dakika bölgesel _ 150 puan
Toplam : 310 puan
Zipzip- Zipzip-
Süpersin canım afiyet olsun

Günaydın 🌞
Günaydın ☀️
Günaydın kaptan 😊
Dünkü Menüm

İnşaallah sağlıklı bi şekilde eksilirsin bacım 😊 bildiğim tarif yok malesef🤭
Günaydıın 😊

Dünkü Menüm

Abla akşamdan süte yulaf koy sabah yiyebilirsin ya da yoğurtla yiyebilirsin sandviç pratik bende bu aralar yapamıyorum bende sabah Bi filtre kahve içip elma yiyorum hazırlayabilirsem sabahta Bi yumurta haşlayıp onu ağzıma atıyorum Ama beni tok tutuyor bunlar böyle şeyler düşünürken öğle öğününü sağlam yapman lazım:KK74:

Önemli açıklama Arkadaşlar görebildiğim kadar herkese yazmaya çalışıyorum alıntı yapıp unuttuğumda oluyo o kadar yoğunumki çocuklarımın ikiside küçük ev işiydi yemek çamaşırdı derken kafam pek sağlam değil biliyorum hepinizinde aynı halde olduğunu lütfen yanlış anlayıp da bana kızmayın olur mu yorum vs yapmak istemediğimi düşünüp 💐

Menümü yazayım
Kahvaltı
2 haşlama yumurta
Küçük bir muzun yarısı
1 dilim beyaz peynir
Domates salatalık
1 çay bardağı kadar ceviz ve gün kurusu karışık
1 incecik üçgen dilim krep :kızgın:

ara öğün rezene çayı

akşam
bir kase sebze çorbası
2 kaşık kabak yemeği
1küçük dilim fırın makarna 😖
Bir avuç kadar üzüm

su 3.5 litre

spor olarak

45 dakika leslie: 180 puan Zipzip- Zipzip- Felicio Felicio
Menün de sporunda şahane canım 💕
Kaptanımızı etiketlemen yeterli oluyarkadaşlarla challenge yaptığımız için o nedenle beni etiketliyorlar 😘
Yine sen bir bak diyorsan özel yorum yaparım tabiki ❤️❤️❤️
umarım seninle de güzel aktiviteler yaparız 😍😘

Merhaba menüyü yazayım.
Sabah..
07.30 da 2 dilim peynir.:kk77::kk77::kahve::kahve:
2 kaşık zeytin ezmesi
2 kaşık tahin pekmez
3 kaşık domates biber sote
2 bardak çay
Arada 3 kayısı
3 salatalık turşusu
Akşam...
3 parça balık ızgara
Turşu
1 kupa kahve
1 kupa bitki çayı
1 bardak çay
2 lt su.
Bugün sadwce yürüyül yaptım.
2 sat tempolu :KK4: :KK4: :KK4:
Menün ve sporun güzel olmuş keşke benimde dışarı da yürüme imkanım olsa 😊
Menüm
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı domates biber 4 zeytin
1 kaşık lor 2 dilim peynir 5 çatal sucuk
1 dilim tb ekmeği

Ara yok
Öğle çok az et yemeği salata ayran yarim dilim ekmek

Ara 3 incir

Akşam öğleden kalan küçük tabak salatanın içine ceviz ve 1 dilim peynir koydum yarim dilim tb ekmek ile yedim

Sütlü kahve 2 cubuk kraker

2 litre su spor yok maalesef
Akçe köyden getirdiklerimi yerleştirdim oğlan zaten hiç uyumadı desem yeridir yol yorgunu sanırım ağladı durdu anca sustu
Zipzip- Zipzip- Felicio Felicio
Menün çok hafifmiş, kolay gelsin canım
İyi geceler
Bugün kalorimi aşmadım ama karbonhidrat oldu yarın protein ağırlıklı gideceğim 💕
Spor olarak Zipzip- Zipzip-
45 dk Leslie 180p
11000 adım 165p
Toplam 345p
Süper ya darısı bana 🤗
bugunku menum
Sabah11:00
2 yumurta tavada
Peynir zeytin
1 çy kasigi reçel
Sekersiz cay
1,5 dilim tb ekmeği
Aksam19:00
Salata
Bir dilim tavuk göğsü
Ara
2lt su
1 incir
2 salatalik
Yarim paket eti form
Spor
18 bin adim yürüyüş 270p
Afiyet olsun canım bu arada karatay diyeti yapan sendin değil mi??

Herkesciklere günaydınnn:KK71:
Günaydın yoldaş 😀
Menün de sporunda şahane canım 💕
Kaptanımızı etiketlemen yeterli oluyarkadaşlarla challenge yaptığımız için o nedenle beni etiketliyorlar 😘
Yine sen bir bak diyorsan özel yorum yaparım tabiki ❤❤❤
umarım seninle de güzel aktiviteler yaparız 😍😘
Teşekkür ederim. Ben de sporla senin ilgilendiğini düşünüp etiket yapayım dedim kurallara uyma amaçlı 😀 meğer yanlış anlamışım o zaman iyi challenge yapmalar size🥳😊. İnşaallah olur ✅🥰

Menümü yazayım
Kahvaltı
2 haşlama yumurta
Küçük bir muzun yarısı
1 dilim beyaz peynir
Domates salatalık
1 çay bardağı kadar ceviz ve gün kurusu karışık
1 incecik üçgen dilim krep :kızgın:

ara öğün rezene çayı

akşam
bir kase sebze çorbası
2 kaşık kabak yemeği
1küçük dilim fırın makarna 😖
Bir avuç kadar üzüm

su 3.5 litre

spor olarak

45 dakika leslie: 180 puan Zipzip- Zipzip- Felicio Felicio
Güzel menü👍👏 leslie devam et güzel bende seviyorum onu ama bu ara dizlerimde dolayı bıraktım

Back
X