Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dünkü Menüm
9:30 500 ml proteinli süt
14:00 Etli düğün çorbası
16:00 1 tahıl bar, 1 paket etiform
21:00 Çifköfte dürüm, 300 ml ayran

Arkadaşlar menü konusunda yardımınıza ihtiyacım olacak. 10 civarı mutlaka kahvaltı yapmam gerekiyor. Eskiden kepekli krep hazırlıyordum, çok tok tutuyordu. Vaktim olmadığından artık hazırlayamıyorum, akşamdan hazırla derseniz, inanın sabah yemeye bile vaktim olmuyor. Proteinli sütler de ne kadar şekersiz olduğunu iddia ederse etsin acıktırıyor. Öğlen olmadan aranma moduna girmiş oluyorum. Lifli ve tok tutacak, ofiste yenebilecek bir kahvaltıya ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum.

Bir de bu sabah 90.8 çıktım. Yarın artıdan kurtulmam mümkün olmayacak. Haftaya güzel sonuçlarla geleceğim ama. Yeterki şu kahvaltı sorununu çözeyim.

Aksamdan sandevic hazirlasan aciktigin zaman yersin is yerinde

Derin dusuncelere dalıyorum bu ara az kaldi birseyler icin
Hayırdır kaptanım herşey yolundadır inşallah
Azmine iradene çok imrendim valla maşaallah
Süpersin canım afiyet olsun

Günaydın
Günaydın
Günaydın kaptan
İnşaallah sağlıklı bi şekilde eksilirsin bacım bildiğim tarif yok malesef
Günaydıın

Abla akşamdan süte yulaf koy sabah yiyebilirsin ya da yoğurtla yiyebilirsin sandviç pratik bende bu aralar yapamıyorum bende sabah Bi filtre kahve içip elma yiyorum hazırlayabilirsem sabahta Bi yumurta haşlayıp onu ağzıma atıyorum Ama beni tok tutuyor bunlar böyle şeyler düşünürken öğle öğününü sağlam yapman lazım

Önemli açıklama Arkadaşlar görebildiğim kadar herkese yazmaya çalışıyorum alıntı yapıp unuttuğumda oluyo o kadar yoğunumki çocuklarımın ikiside küçük ev işiydi yemek çamaşırdı derken kafam pek sağlam değil biliyorum hepinizinde aynı halde olduğunu lütfen yanlış anlayıp da bana kızmayın olur mu yorum vs yapmak istemediğimi düşünüp

Menün de sporunda şahane canım
Kaptanımızı etiketlemen yeterli oluyarkadaşlarla challenge yaptığımız için o nedenle beni etiketliyorlar
Yine sen bir bak diyorsan özel yorum yaparım tabiki
umarım seninle de güzel aktiviteler yaparız

Menün ve sporun güzel olmuş keşke benimde dışarı da yürüme imkanım olsa
Menün çok hafifmiş, kolay gelsin canım
İyi geceler
Bugün kalorimi aşmadım ama karbonhidrat oldu yarın protein ağırlıklı gideceğim
Spor olarak Zipzip-
45 dk Leslie 180p
11000 adım 165p
Toplam 345p
Süper ya darısı bana
Afiyet olsun canım bu arada karatay diyeti yapan sendin değil mi??

Herkesciklere günaydınnn
Günaydın yoldaş
Teşekkür ederim. Ben de sporla senin ilgilendiğini düşünüp etiket yapayım dedim kurallara uyma amaçlı meğer yanlış anlamışım o zaman iyi challenge yapmalar size. İnşaallah olur

Güzel menü leslie devam et güzel bende seviyorum onu ama bu ara dizlerimde dolayı bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…