Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayyy duygulandim yaa felicio kuzum yeni geldiginde bildirimleri telefon uzerinden goruntulu yapabilecegini ve bunun kabul gormesini istedigini soyledigin an geldi aklima vay bee koca yazi birlikte gecirdikya
Canımsın çok dolu dolu geçti hem dostluk hem arkadaşlık hem diyet hem paylaşma hem hep destek olduk birbirimize

Şimdi gideyim sleepy angel görünmüyor kesin benim birincilik elden gidiyor koşup az yetişeyim Lilim sende çok yürümüşsündür daha adımım 3 bin küsürlerde
Yok bacim ben size biraktim sen birinci ol oyum senden yana
Ben yuruyus yapamam bugun cok yoruldum

Felicio 54.34 ile mezun olabiliyormussun seni bu haftada mezun edebilirmisiz aslinda
Hadi ya
Benim suan 11 bin ama varya daha totom yer gormedi dunkunden kat kat daha yorgunum bugun yeni perde astim digerini attim firini az once kapattim kete pogaca yaptim pazar market ev canim cikti. Hususi yuruyuse cikamam bugun imkani yok.
Bende 7 binlerde ama uykum var gözüm kapanıyor
Ayyy duygulandim yaa felicio kuzum yeni geldiginde bildirimleri telefon uzerinden goruntulu yapabilecegini ve bunun kabul gormesini istedigini soyledigin an geldi aklima vay bee koca yazi birlikte gecirdikya
Hadi ya bende hiç hafıza yok

Aynı durumdayım
Gözüm gönlüm karbonhidrat a doymaya çalışıyor
Sporla tolere etmeye çabalıyorum
Umarım fayda eder

Afiyet olsun canı.
Hoşgeldin canım
Kendine güvenip kararlı olursan verirsin canım
Afiyet olsun canım
Afiuet olsun canım
Afiyet olsun canım
Şimdi gideyim sleepy angel görünmüyor kesin benim birincilik elden gidiyor koşup az yetişeyim Lilim sende çok yürümüşsündür daha adımım 3 bin küsürlerde
Yok canım ya gündğz işlerim vardı akşam da canlı ders ödev derken oturdum kaldım
Ikincide slepy bence
Bh gidişle sonuncu olabilirim
Ama sizi yanıltmayayım da yarın kalkıp hızlanayım

Afiyet olsun.
Afiyet olsunn.
Afiyet olsunn.

Menümü yazayım da zopalayın

10.30
2tb
1göz yumurta
1mandalina

15.30
Sade kahve
Elma
Mandalin

18.00
Çeyrek ekmeğe tavuk döner
1lokma çikolatalı ekmek ( dışarden istedi çocuklar gelirken getirdim aslında kendime yeşillik aldım salata yaptım ama marul çok acı çıktı çocuklardan da kalınca döner ekmeği yedim)

Su 2lt ye tamamlarım yatana kadar

N Nidsalii 90puan galiba

sudem34 canım bugünde az malesef

Guzel giden menunu ekmekle bozmussun aslinda cumaya azkaldi toparlarsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…