Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım afiyet olsun, öncelikle kamp menüsüne uygun hareket etmemissin. Felicio açıklama yapmış zaten onla ilgili. Sanırım emzirme sürecin vardı senin o yzuden yediklerine fazla demiyorum ama akşam yemegin kızartma şeklinde olması iyi olmamış. Tarhana ve makarna da karbonhidrat olunca biraz ağır kaçmış ama zamanla düzelecektir. Afiyet olsun
Afiyet olsun canım, bayağı hafif yemişsin.
Canım biraz kacamakli bir gün olmuş, gofret ve Nutella özellikle. Bitter sorun değil zaten ama diğerlerine dikkat etmelisin, sanırım sen de emzirme dönemindesin. Afiyet olsun
Afiyet olsun canım menün ve sporun çok güzel.
Güzel menü ve spor,afiyet olsun
Çok teşekkür ederim
Muhteşemsin Songül’üm Ara öğünü yapsan daha iyi olur tabi ki ama ilk gün için normal öğle 12:00 olunca öyle olmuştur hiç sıkıntı değil bence Tebrik ederim
Canimmm çok sağol, o kadar emek veriyorsun bize de faydası olacak dikkat edersek. İnşallah güzel sonuçlarla geleceğim. Ara öğünlere dikkat edeceğim canım.

Tşk ederim eltim artık hafif geçirmem lazım canım öyle çok bişey istemiyor 15 gün istediğimi yedim yeter artık dikakt etmem lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…