Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gece meyve vermis bende diyetisyene gidiyorum doktor kesinlikle gece meyve yasak dedi

Ben buna katilamycam canim bu hafta misafirlerim olucak duzen kuramayabilirm

Canım menün yine az bence .Ve 2 gündür bişi dikkatimi çekiyor onu da söyleyim.4 litre su çok fazla.. En fazla ise 3 litre içmeye bak..3 litreden fazlası ödem yapar ve böbreklerini aşırı gereksiz yorarsın.Her şeyin fazlası zarar.Çok içip çok az yiyorsun,bi şekilde dengelemen lazım.

Gece meyve vermis bende diyetisyene gidiyorum doktor kesinlikle gece meyve yasak dedi
evet ama yorumumda da yazdım akşam yemeğinden sonraki ara öğünü hiç yapmazdım ben diye.. Ben aşırı kilolu oldugum icin kadın gece acıkırsam die eklemişti onu.Ama yememek gerek tabi akşam yemeğinden snra bişi.

Canım kiloma göre 4 Ve 6 litreye kadar içebilirim diye biliyodum hesaplama yapmıştım google den

Canım kiloma göre 4 Ve 6 litreye kadar içebilirim diye biliyodum hesaplama yapmıştım google den
Kiloya göre içilebilen su miktarının değiştiğini ilk defa duyuyorum,araştıracağım.Ama yine de mantıklı gelmedi bana.Kilolu olunca böbreklerin 2 misli çalışmaya başlamıyor ki..Böbrek çok hassas bir organ,su eksikliği sorun olduğu gibi aşırı yormak da sıkıntıdır die biliyorum ben.

7 ekim
09.30
1.5 yumurta
Peynir
Domates salatalık
Yeşil zeytin
14.00
4 adet patates köftesi
1 kase cacık
Turşu
18.30
4 parmak somon
Salata
Yarım kadeh kırmızı şarap
Spor yok
Su 3.5 lt

8 Ekim
11.00
1 kaşarlı yumurta
Peynir
Yeşil zeytin
Domates salatalık
13.30
1dilim armut
2 dilim mandalina
1 Lokm muz
17.30
200 gr tepsiye kıyma
Salata
2 kaşık hummus
Su 3 lt
Spor 15 dk kardiyo 90p
Zipzip- N Nidsalii

Haftasonu azizliği o kaçamaklar

Afiyet olsun guzel menu
Afiyet olsun canim gofret ve cekirdegin dışında diğerleri güzel
Afiyet olsun guzel menu
Afiyet olsun çekirdek dışında menun guzel canim
Spor ve su miktarında güzel
Afiyet olsun sporda menude güzel
Afiyet olsun menu spor ve su miktarında güzel
Afiyet olsun canim menü güzel su miktarında iyi
Afiyet olsun canim kacamakli bir menu olmuş yaptığın sporla yakmissndir umarım
Afiyet olsun menude sporda su miktarında güzel

Afiyet olsun çekirdek dışında menun guzel canim
Spor ve su miktarında güzel
Teşekkür ederim canımm ama çekirdeği bile isteye yedim :) Ara öğünde meyvenin yanında kuruyemişlerden muhakkak birini koymaya calısıorum.Hem meyvedeki şeker kan şekerimi oynatmasın die hem de vitamin/mineral açısından..Ama çekirdek yağlı olduğundan her zaman yememek gerekir tabii

Son düzenleme:
Yoğurdu öğlen değil akşam yesen 100 üzerinden 100 olurmuş yine de güzel menün

Bugünkü menüm
Sabah aç karnına 2 bardak su, 1 ceviz, 2 kayısı
Kahvaltı 11 : 00
Haşlanmış yumurta, kibrit kutusundan hallice beyaz peynir, 5 zeytin, maydonoz, dereotu, domates, salatalık, yeşil biber, dilim tam buğday ekmeği, 3 şekersiz çay
11: 30 yeşilçay, 2 ceviz
12 : 00 şekersiz Türk kahvesi
Saat 15 : 00 4 kaşık yoğurt, az tarçın, 3 kuru kayısı
Akşam 19 : 00
3 fırında pişmiş köfte, 2 fırında kızarmış elma dilim patates, 1 fırında kızarmış yeşil biber, 1 bardak ayran
Saat 20 : 00 şekersiz Türk kahvesi
Saat 22: 30 yeşilçay

Zipzip-
Felicio
Egzersiz

10.000 adım _ 300 puan
30 dk boosted _ 300 puan
10 dakika bölgesel _ 100 puan
Toplam : 700 puan
N Nidsalii

Eklentiler

• Screenshot_20201108_230920.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…