Meyveleri şekerinden dolayı genelde 100 ml süt/kefir/yoğurtla kombinleniyor kuruyemişlerde genelde çaylarla canım 2 ara öğün şeklinde bir ara müsait olunca dene istersen belki kilo verme etkin daha artabilirTeşekkür ederim canımm ama çekirdeği bile isteye yedim :) Ara öğünde meyvenin yanında kuruyemişlerden muhakkak birini koymaya calısıorum.Hem meyvedeki şeker kan şekerimi oynatmasın die hem de vitamin/mineral açısından..Ama çekirdek yağlı olduğundan her zaman yememek gerekir tabii
Canım çok güzel ama çok az yemişsin metabolizman böyle devam edersen yavaşlar mutlaka yoğurtla meyve ekle bir ara öğününe yoğurtda göbek yağlarını yakan bir madde var ve bu madde bir de nar çekirdeği yağında var o nedenle meyve ve sadece sebze yediğin öğününe mutlaka yoğurt ekle etle de mutlaka sebze veya bol limonlu salata ye ve sabah 2 dilim öğlen ve akşam çorba içmeyeceksen 1 er dilim ekmeğin muhakkak olsun benim gibi kaloride sayabilirsin söylediğim şeyleri uygularsan çok hızlı kilo verirsinHayırlı akşamlar ben bugün biraz yoğundum misafirlerim vardı bu saate kaldıBugünkü menüm
Sabah 08.00 1 büyük bardak limonlu su şekersiz türk kahvesi
Kahvaltı.. 11.30 1 tane haşlanmış yumurta marul ,domates ,salatalık (kücuk boy)4 dilim peynir 5 tane zeytin
15.00 1 kupa bitki çayı 4 tane kayısı
Akşam 18.30 5 yemek kaşığı etli yeşil fasulye salata 1 büyük kase ( yağsız, tuzsuz)
4litre su
Lesli 30 dakika =300
11.000 adım =330
Toplam=630
Akşam biraz karbonhidrata yüklenmenin sebebi öğlen menünün eksik olması olabilir canım pide yerine kebap veya şiş yeseydin daha güzel olurmuş sporun gayet güzelİyi geceler bugün kendimi suçlu hissettiğimden midir nedir yazmaya elim varmadı menümü
Sabah 10:00
1 yumurta 2 dilim peynir, 2 zeytin, 2 ince dilim tam buğday ekmeği 1 tatlı kaşığı tahin pekmez, yeşillik domates salatalık
12:00 muz
14:00 1 tabak bulgur pilavı +yoğurt
(buraya kadar çok iyiydim sonra dışarı çıktık)
15:00 Çeyrek kıymalı pide ve ayran
17:00 1 dilim soğuk baklava((
3 lt su.
Akşam 30 dk Leslie
15 dk plates
Geçmiş olsunİnanılmaz başım ağrıyo mideme vurdu yatayım bari yarın bakarım geçmişe iyi geceler
Kolaylıklar dilerim sınavlarında başarılarBende gidip yatayım barii. İyi geceler
Yarın benim kızı okula götüreceğim sınavları var bu hafta hergün Allah yardımcımız olsunfena tırsıyorum. Okula yollamicam ama sınava mecbur gidicez artık. Sağlam maske aldım 3m N95 lerden inşallah koruyucu olur siperlik takmam diyor bunalırım diyor, haklı da ama napsam bilemedim. Paronayaklaştım dicem ama haksız da değilim yanii. Okulda birsürü vaka çıkmış
Akşam patates dışında lifli bir sebze daha olsaydı mükemmel olurdu yine de çok harika spor ve menü kamp için çok başarılıBugünkü menüm
Sabah aç karnına 2 bardak su, 1 ceviz, 2 kayısı
Kahvaltı 11 : 00
Haşlanmış yumurta, kibrit kutusundan hallice beyaz peynir, 5 zeytin, maydonoz, dereotu, domates, salatalık, yeşil biber, dilim tam buğday ekmeği, 3 şekersiz çay
11: 30 yeşilçay, 2 ceviz
12 : 00 şekersiz Türk kahvesi
Saat 15 : 00 4 kaşık yoğurt, az tarçın, 3 kuru kayısı
Akşam 19 : 00
3 fırında pişmiş köfte, 2 fırında kızarmış elma dilim patates, 1 fırında kızarmış yeşil biber, 1 bardak ayran
Saat 20 : 00 şekersiz Türk kahvesi
Saat 22: 30 yeşilçay
Zipzip-
Felicio
Egzersiz
10.000 adım _ 300 puan
30 dk boosted _ 300 puan
10 dakika bölgesel _ 100 puan
Toplam : 700 puan
N Nidsalii
Menün olmamış canım hem toplam 3 öğün az hem de diyette patates kızartması, kaşar, kurabiye pek yenilmiyor böyle kilo vermek çok zor olur
Olur bana uyarkizlar bu hafta 5.takim ile yarisalim mi ne diyorsunuz ana liste ve free listeler yarisacak
@asysss
PAPATYAM
sleepy angel
@Hepfitim
@madamhd
Tesnim1903
@Kirmizi pabuc
HuzuRRR
@Yazagelen
@missadangel
@Gulumse25
@Eliff Eylull
N Nidsalii
sudem34
Felicio
@snglmlk
@timesinfinity
@Sevgi22884550
@birazhuzurdu2008
@Elhan
@icell_84
misskokulumm
@Faunaaa
@selensu82
@Haticesnr
@buketx
SonsuzUmut
@Kahvesel
Amine Busra
@Bonus
Çok güzel spor yapmışsınİyi geceler herkese
Felicio
Menume uydum
Kahvaltıda ekmek yemedim sadece
Birde kahve içecek zaman bulamadım market filan yetişmedi
Sporum 30 dk Leslie boosted 300 puan
31.5 dk Leslie fitness 315 puan
Adım 6700 =201 puan
Toplam 8 Kasım pazar 816 puan
N Nidsalii
7 Kasım cumartesi 500 adım 15 puan
Zipzip-
Afiyet olsun canım7 ekim
09.30
1.5 yumurta
Peynir
Domates salatalık
Yeşil zeytin
14.00
4 adet patates köftesi
1 kase cacık
Turşu
18.30
4 parmak somon
Salata
Yarım kadeh kırmızı şarap
Spor yok
Su 3.5 lt
8 Ekim
11.00
1 kaşarlı yumurta
Peynir
Yeşil zeytin
Domates salatalık
13.30
1dilim armut
2 dilim mandalina
1 Lokm muz
17.30
200 gr tepsiye kıyma
Salata
2 kaşık hummus
Su 3 lt
Spor 15 dk kardiyo 90p
Zipzip- N Nidsalii
Afiyetolsun menude sporda güzelBugünkü menüm
Sabah aç karnına 2 bardak su, 1 ceviz, 2 kayısı
Kahvaltı 11 : 00
Haşlanmış yumurta, kibrit kutusundan hallice beyaz peynir, 5 zeytin, maydonoz, dereotu, domates, salatalık, yeşil biber, dilim tam buğday ekmeği, 3 şekersiz çay
11: 30 yeşilçay, 2 ceviz
12 : 00 şekersiz Türk kahvesi
Saat 15 : 00 4 kaşık yoğurt, az tarçın, 3 kuru kayısı
Akşam 19 : 00
3 fırında pişmiş köfte, 2 fırında kızarmış elma dilim patates, 1 fırında kızarmış yeşil biber, 1 bardak ayran
Saat 20 : 00 şekersiz Türk kahvesi
Saat 22: 30 yeşilçay
Zipzip-
Felicio
Egzersiz
10.000 adım _ 300 puan
30 dk boosted _ 300 puan
10 dakika bölgesel _ 100 puan
Toplam : 700 puan
N Nidsalii
Afiyet olsun canim kacamak yapmissn bundan sonra daha yapmazsan toparlarsinİyi geceler bugün kendimi suçlu hissettiğimden midir nedir yazmaya elim varmadı menümü
Sabah 10:00
1 yumurta 2 dilim peynir, 2 zeytin, 2 ince dilim tam buğday ekmeği 1 tatlı kaşığı tahin pekmez, yeşillik domates salatalık
12:00 muz
14:00 1 tabak bulgur pilavı +yoğurt
(buraya kadar çok iyiydim sonra dışarı çıktık)
15:00 Çeyrek kıymalı pide ve ayran
17:00 1 dilim soğuk baklava((
3 lt su.
Akşam 30 dk Leslie
15
Afiyetolsun canım kizartma ve kurabiyenin ne kadar da mjktari az olsa da yememek gerek diye düşünüyorum gerisi güzel canım
İyi gecelerİyi geceler sabah eksi gormek dilegiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?