Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Meyveleri şekerinden dolayı genelde 100 ml süt/kefir/yoğurtla kombinleniyor kuruyemişlerde genelde çaylarla canım 2 ara öğün şeklinde bir ara müsait olunca dene istersen belki kilo verme etkin daha artabilir

İyi geceler bugün kendimi suçlu hissettiğimden midir nedir yazmaya elim varmadı menümü
Sabah 10:00
1 yumurta 2 dilim peynir, 2 zeytin, 2 ince dilim tam buğday ekmeği 1 tatlı kaşığı tahin pekmez, yeşillik domates salatalık
12:00 muz
14:00 1 tabak bulgur pilavı +yoğurt
(buraya kadar çok iyiydim sonra dışarı çıktık)
15:00 Çeyrek kıymalı pide ve ayran
17:00 1 dilim soğuk baklava ((
3 lt su.
Akşam 30 dk Leslie
15 dk plates

Canım çok güzel ama çok az yemişsin metabolizman böyle devam edersen yavaşlar mutlaka yoğurtla meyve ekle bir ara öğününe yoğurtda göbek yağlarını yakan bir madde var ve bu madde bir de nar çekirdeği yağında var o nedenle meyve ve sadece sebze yediğin öğününe mutlaka yoğurt ekle etle de mutlaka sebze veya bol limonlu salata ye ve sabah 2 dilim öğlen ve akşam çorba içmeyeceksen 1 er dilim ekmeğin muhakkak olsun benim gibi kaloride sayabilirsin söylediğim şeyleri uygularsan çok hızlı kilo verirsin

Akşam biraz karbonhidrata yüklenmenin sebebi öğlen menünün eksik olması olabilir canım pide yerine kebap veya şiş yeseydin daha güzel olurmuş sporun gayet güzel

Bende gidip yatayım barii. İyi geceler

Yarın benim kızı okula götüreceğim sınavları var bu hafta hergün Allah yardımcımız olsun fena tırsıyorum. Okula yollamicam ama sınava mecbur gidicez artık. Sağlam maske aldım 3m N95 lerden inşallah koruyucu olur siperlik takmam diyor bunalırım diyor, haklı da ama napsam bilemedim. Paronayaklaştım dicem ama haksız da değilim yanii. Okulda birsürü vaka çıkmış

İyi akşamlar
Bende menümü bırakayım Zipzip-
Kamp menüsüne birebir uydum
Spor olarak
30 dk boosted 300p
10 dk bölgesel yaptım 100p
Toplam 400p N Nidsalii
Dün spor olarak 8000 adım atmıştım 240p
Bugün evden çıkamadım

Eklentiler

• 2399E76A-4CFB-40A5-9921-7D9185406A82.webp
    18 KB · Görüntüleme: 20
  • A1836693-2886-42D5-8A68-F185DEDDE94B.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 22
  • CFC0C1FA-D39B-4DDB-9DB3-D52ED58FA929.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 27
  • C3E213DF-2FFA-42D0-A45F-D97E8EB17AB0.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 30
Kolaylıklar dilerim sınavlarında başarılar

Akşam patates dışında lifli bir sebze daha olsaydı mükemmel olurdu yine de çok harika spor ve menü kamp için çok başarılı papatyam farkı süpersin

Menün olmamış canım hem toplam 3 öğün az hem de diyette patates kızartması, kaşar, kurabiye pek yenilmiyor böyle kilo vermek çok zor olur

İyi geceler herkese
Felicio
Menume uydum
Kahvaltıda ekmek yemedim sadece
Birde kahve içecek zaman bulamadım market filan yetişmedi
Sporum 30 dk Leslie boosted 300 puan
31.5 dk Leslie fitness 315 puan
Adım 6700 =201 puan
Toplam 8 Kasım pazar 816 puan
N Nidsalii
7 Kasım cumartesi 500 adım 15 puan
Zipzip-

Çok güzel spor yapmışsın Bugün En iyi kamp sporu senden ve papatyamdan geldi galiba

Afiyet olsun canım
Afiyetolsun menude sporda güzel
Afiyet olsun canim kacamak yapmissn bundan sonra daha yapmazsan toparlarsin
Afiyetolsun canım kizartma ve kurabiyenin ne kadar da mjktari az olsa da yememek gerek diye düşünüyorum gerisi güzel canım

İyi geceler hanımlar

sabah 11:00(kahvaltı yapmadım normalde de hiç sevmem zorla yiyorum)1 nescafe

öğle
Çeyrek sandviç

saat 17:00
2 şekerli çay 1 dilim ıslak kek

akşam 20:00
2 dilim ekmek kahvaltılık

bügün biraz saçma oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…