• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende evin en küçüğü olarak hep yerdim içerdim gezerdim :KK48:
evlendigim de yumurta kıramıyordum :işsiz::işsiz::işsiz:
bende yemek yapmayı sevmiyordum. annem bi gün bel fitigi için tedavi gördü 15 gün. haber bile vermedi bana. kızmışım o yönden.
15 gün hem çalıştım hemde yemek yaptım. bu şekilde yapa yapa yemek yapmayı öğrendim sonra bi baktim alışma sürecine girmişim ki annemin tedavisi bitti :D
öğrenmiş oldum sonra evlenince kaynanamin yaninda öğrendim nasıl yapılıyor diye yapa yapa öğreniyor insan.:D
şimdi de insan hergün yemek yapa yapa bıkma sürecine giriyor
valla hiç yemek yapmak da istemiyorum:D

Bende yemek yapmayi hic sevmezdim halen de cok sevmiyorum az tembelim galiba 😅
Bende ilk yumurtayi 20 yasinda kirmisimdir kucukken yumurtaya dokunmazdim :-)
😅😅Yemek yapmayi bende sevmem büyük bi eziyet zaten o :KK48:
Keşke herşey hazır gelse bizim yerimize biri diyet spor yapsa biz zayıflasak :işsiz:

😅😅Yemek yapmayi bende sevmem büyük bi eziyet zaten o :KK48:
Keşke herşey hazır gelse bizim yerimize biri diyet spor yapsa biz zayıflasak :işsiz:
Tembellik bulaşıcıdır kim getirdi bu virüsü :sinirli:..mevzu diyete ve spora dayandiysa
Hadi bı volta atın derin derin nefes ohhhh...eee nerede kalmıştık :21::21::21::21:

bende yemek yapmayı sevmiyordum. annem bi gün bel fitigi için tedavi gördü 15 gün. haber bile vermedi bana. kızmışım o yönden.
15 gün hem çalıştım hemde yemek yaptım. bu şekilde yapa yapa yemek yapmayı öğrendim sonra bi baktim alışma sürecine girmişim ki annemin tedavisi bitti :KK70:
öğrenmiş oldum sonra evlenince kaynanamin yaninda öğrendim nasıl yapılıyor diye yapa yapa öğreniyor insan.:KK70:
şimdi de insan hergün yemek yapa yapa bıkma sürecine giriyor
valla hiç yemek yapmak da istemiyorum:KK70:
Bende istemiyorum yemek yapmayı napsak acaba bu sorunu çözmemiz lazim acilen :KK53:

Güzel menü ve güzel spor canım, afiyet olsun 🥰

Nazar mı değdirdim kız sanaa🧿🧿 Şaka şaka çok kötü değil ama pazartesi 2 bardak kola olmamış canım.Tek öğün yemişsin ama kolalarla beraber 3 öğün yemiş sayılırsın,üstelik sağlıklı da değil🤔
Dünkü menün ise güzel aslında ama ekmek bi tık fazla olmuş.Sabah 2 dilim, diğerlerinde 1er dilim yesen daha dengeli olurmuş. Afiyet olsun canım😊 Bence menülerini biriktirme, günlük yaz canım.Burdan ne kadar uzak kalmazsan o kadar disiplinli olursun.❤

Afiyet olsun canım,güzel menü.😊Sadece salata falan da eklesen daha doyurucu olurmuş hem de vitamin açısından daha zengin.Sporun da çok iyi 🥰
Tamam bitanem ❤️dikkate alacağım söylediklerini... Pazartesi kötü bir gündü. Giremedim foruma...

Nieeeee kiiiii

Aaaa nasıl kaçırdın bebemmm

Ammannnn🤣🤣🤣🤭 biz unutturmayiz ona🤭🤭🤭
Ah kuzum asıl gurur bu grubun bir parçası olmak o kadar muazzam ve güzel insanlar var ki ve ortam o kadar mükemmel ve samimiki insan sürekli motive oluyor 🥰🥰
İraden istikrarınla yapabileceğine inanıyorum çünkü canım... olayi kafanda bitirmişsin sennnn
Günaydın bir aralık bebesi de bende var ..
Ortancamiz Sinem ...
Tam bir küresel felaket yapmadan anlamayan kuzum...
9 aydır bebek kardeşinin kafasının üstünde yaşayan tatlı cadimiz..

günaydın canım o kadar geçmişe gitme..
Ben Çok olunca okumadan birkaç sayfa öncesinden başlıyorum 😘😘😘

Günaydın..
Ben senin ikisinin de erkek olduğunu sanıyordum...
Peki büyük kız annelerine sesleniyorum size ev işlerinde yardımcı oluyorlar mı????🤔🤔🤔🤔
Valla canım kaynanasının önünde söylemiş olmayımmmmm:KK8::olamaz::KK70:

ben söylemeden kendiliğinden az yapar yapmaz demiom ama az. Eger ben söylüyorsam herseyi yapar. İtiraz yok. Bende istiomki bi bakiyim ben demeden yapmis olsun :(( oda yok iste

normal ama hep okudular ilk defa bu sene evdeler yazin bile kurslara gittiler simdiki nesili o anlamda yetiştirmek zor.
Yontulmuş bir dişti keserek ikiye böldü öyle çekildi. Yerinin tamamen iyileşmesi gerekiyormuş o_O Ağrı aynen devam kuzum.. İkimize de geçmiş olsun. Nazara mi geldik noldu. Totoşlari kaşisak mi dünür :süslü::süslü:
Cok gecmis olsun canim sanada çok uğraşmış haliyle yeri ağrıyo şimdi:(
Kaşıyak anam kaşıyak bütün bedeni kaşıyakkkk:KK70:

Back
X