• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

IMG_20210114_084810.webp

IMG_20210114_084913.webp

Zipzip- Zipzip- N Nidsalii

Bu saatte yatmiyorum da siteden cikiyorum zaten gun boyu aktifim biraz da kendime vakit ayiriyorum🥰🥰🥰

🧿🧿
Abla lesliler 45 +30 =75 dakika mi ediyor ona gore listeye ekleyecegim

Hayırlı yolculuklar canım ❤

Gunaydin canım ❤

Gunaydin abla ❤
Bu saatte uyumak icin gec kalmadin mi uyku da cok onemli diyette
Gece birsey yememen de cok guzel olmus 🤩🤩

Gunaydin canım ❤

Günaydın canım ❤
70 dakika canım ❤️

Tek umudum o o_O

Şimdiden kutlarım saat 12 gibi bir sey suan belkide ilk ben kutlamis olurum:)))
Hayırlı yaşlar olsun canım her yılın bir öncekinden daha güzel geçsin :KK200::KK200::KK200:

Migren bendede var aslinda ama acliklarla azaldi desem inanır mısın o_O

Ankaranin pazari bursadan cok ucuz yıllardır bu böyle hep :KK43:(( bizim bursalılar çok zengin:KK43:

İlk gün menümüzde gelmışşşş siftahın hayırlı olsun mezuniyet menünü de görelim insallah ablacım :KK68::KK68::KK68:

Aramızdaki tek fark bu sen yedirerek yavaş yavaş zayiflatiyorsun ben yedirmeyerek allah ne verdiyse diyorum:KK70:

Allah sifa versin yaşlı kadıncağız bir sey olsa düşünce iyilesmeside zor olur üzüldüm canim:KK43: düzelir inşalalh

Ahhh canımmm allah yasına bağışlasın alsin ne derdin varsa :KK68:

Biz beril basta olmak uzere arada perşembeleri sadece yoğurt yerdik hatırlıyor musun :-) heyy gidi

Kırmızı pancarada bayılıyorummm her şeyi güzel valla. 2 kg. Aldim nelerini yaptim bitiremedim daha :KK70:
Orucun ilk gününü atlattıktan sonra diğer günler migrende çok sıkıntı olmuyor. Dayanılmaz ağrı mideme vuruyor önce soğuk soğuk terletiyor sonra çıkarmalar başlıyor ve baygınlık hâli hastaneye gidip iğne olmadan serum yemeden geçmiyor canım. Senin migreni yenmene çok sevindim berbat bir ağrı kimsenin başına gelmesini istemem.

Back
X