Günaydın canım oyalanmaya başladım zaten dünkü cheesecake ten sonra +300 çıktım ama pişman değilimYaaa cansın sen ilham perimmmm seviliyorsun çok öpüyorum seni kocamannnnnn
Sen 49 cuklara mı indin maşallah maşallah hep böyle kal dahada ne al ne ver inşallah sen en güzel hedefleri hakediyorsun o büyük emeklerinlearada uğra hep böyle rüzgâr kadın
O iş sende
3 kişi olun olmaz mı nolacakki bir fikir
Tamam canım beraber kavuşup koruyalim kilomuzu inşallah hayırlı 54.8 imiz o halde
Sen ye senin hakkin hem cumaydı. Hemde oralarda az oyalan ben yanına gelene kadar canımcım
Hakettin sen o ödülleri
Canım ben 2 hafta özgür takiliyim sporda olur mu beni listeye alma istersen yogunluklarim bitsin katılırım insallah
Çık çıkını sevsinler
ne kadar sağlıklı bir atıştırmalık olmuş canım
Meyveye ağırlık ver canim. Yoğurt içine meyve ve tarcın yulaf hem öğün hem tatli olur mesela. Zamanla geçiyor o tatlı istegin mucize gibi bu diyet meselesi. Vallahi peşpeşe kac cikolata kac dilim yaş pasta yiyen benn canım hiç istemedi bu süreçte kan şekerimizi dengeliyoruz diyetle demekki
Sabah sucuk yiyerek sana biraz avantaj sağladım rakibemT timesinfinity ikimiz %1 yapacağız ben listede değilim free de ama savaşacağım kilo vermek için hadi rakipleyelim
Hosgeldin zeyno76 kiloyum 1.5 kg artıdayım cumaya kadar gidecek inşallah yeşil çayımı içerek ilk adımı attım
Gunaydin ❤❤Günaydınlar.
Mutlu hafta sonları
Gunaydinn sevgili rakibecimGünaydınlar.
Mutlu hafta sonları
Eyvah korktum bak şimdi.Coook sevindim tatlim
Bu hafta benim diğer yuzumle tanişacaksin o zaman
Bol tuzlu, turşulu, baklagilli menulerin olursa hic etkilemez cnmEyvah korktum bak şimdi.
Tam da pazartesi salı regl olucam.
İnşallah olumsuz etkilemez.
Ama iyi rakibimdir.
Onu da söyleyeyim.
Ben daha kahvaltı yapmadım kefir içtimSabah sucuk yiyerek sana biraz avantaj sağladım rakibemAma öğlen sporla telafi edeceğimm free liste-ana liste önemi yok,elimizden geleni yapalımm birbirimizi geçmek için.İyi olan kazansın ❤
Ben de dün 9 kg süt aldım.9 kilo çiftlik sütü aldim
Sogumasini bekliyorum, yogurt icin
Bu hafta bol bol yogurt yiyecem
Ahahhaha hah zeynom gelmiş hoşgrlmiş ilk haftanın şerefine bendensin hadi izin veriyorum
Yok canım gayet sağlıklı bir kahvaltı yaptım.Gunaydinn sevgili rakibecim
Bol simitli borekli çörekli kahvaltini yaptinmi
Duydumki %4gelen arkadaşımızla 1.ci olmusuk
Aaaaa sizin gözlerinizmi yanlış görüyo biz zaten 1.ciydik o olmasa bile
Keske sagda solda konuşçaginiza totolar kalksada kendiniz kilo vermek için çabalasiniz
Eeeeee sonra bu filiz burda konuşmasa
%4gelmeyin arkadas %1üstü gelin baride sizde 1.ci olun nedersiniz
Hadi sağlıklı günler
Rakip olmak bunu gerektirir isteBen de dün 9 kg süt aldım.
Yatmadan mayaladım.
Hadi bakalım yoğurtlarımızla başlamış hazırlıklar.
Sebze almayı unuttum.
2 gün de çıkma yasağı var.
Bana en yakın market de 2 km.
Dolapta köz biberim var. Onunla idare edeceğim.
OlsunnnnnYok canım gayet sağlıklı bir kahvaltı yaptım.
Bu hafta işin zor.
Ne yazılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?