Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet doğum dan sonra ölüm döşegine girdim
Çok kötü günler geçirdim. Anestezi yan etki yürüyememe 15 gün boyunca hayatla baglantım kesildi. Şükür şuan iyiyim ama psikolojik olarak hala atamadım
Anladım canım çok geçmiş olsun . Önemli olan sağlık kilo er ya da geç verilir bir şekilde . Evet emzirme döneminde dikkat edilmezse alınıyor maalesef

Evet doğum dan sonra ölüm döşegine girdim
Çok kötü günler geçirdim. Anestezi yan etki yürüyememe 15 gün boyunca hayatla baglantım kesildi. Şükür şuan iyiyim ama psikolojik olarak hala atamadım
Cam m çok geçmiş olsun.
Neden öğle oldu ki acaba.

ADINIZ: tuğçe
YAŞINIZ: 25
BOYUNUZ: 175
KİLONUZ: 96.60
HEDEF KİLONUZ: 70
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar

MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: 2

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet, 1 sene önce 9.takim
KİLO ALMA NEDENİNİZ: gebelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayır

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 60 kilo ile hamile kaldim, hamilelik ve ailesel problemler yüzünden en son 113 gördüm 2. Kızımdan sonra. Doğumdan sonra 2,5 3 ayda 26 kg verdim. 87 ye dustum daha sonra saldım ve 96 oldum. Ozguvenim cok düşük, eski eşimden kaynaklı psikolojim bozuk.. eskisi gibi zayıflamak güzelleşen güçlenmek güçlü bir anne olmak için adım atmam gerekiyordu ilk önce fazlalıklarından kurtulayım dedim =)

Hosgeldin canim aramiza yeni uyelik almissin sanirim
Yönetime soyledin mi bu konuyu
Yarismadan kendi isteginle ayrilmistin diye hatirliyorum

Bende elif 31 yasindayim bekarim Ankarada yasıyorum hedefine birlikte ulasiriz insallah

Yeni kural geldi tarti bildirimi fotografli ve nickli yapiliyor

Hoşgeldin canım aynı yaştayız buna ayrı sevindim
Hiç morel bozma motiven düştükçe buraya gel bende 115 ile başladım şimdi 75 oldum sende 26 kilo vermişsin yine verirsin senin elinde bu unutma

Hoşgeldin canım.
İnşallah çok güzel eksiler göreceksin.
Bende yeni geldim.
Adım Aylin 40 yaşındayım.
Sen çok gençsin. Senin metabolizman da hızlıdır. Yeter ki dikkat et. Sporunu yap 2 şer 3 er kilo verşrsin.

Hosgeldin canim

Ellerine sağlık canım ❤
Spor yapan herkesi tebrik ederim kızlar ❤❤
Ellerine sağlık kaptanım ❤
Benim akilli bileklik vardi, basit bisey
Ayarlamasi zor oluyor, sevmedigim icin kullanmiyorum
Yeni almak istiyorum
Okadar cok çeşit, marka var ki
Insan karar veremiyor

Sizin kullandiginiz iyi bisey varmi
Xiaomi 3 benim 20 gün önce falan şarja taktim hala 72 telefona bağlı olmayınca sarji güzel gidiyor bagli olunca 5 gün gitti bende bağlantıyı kestim iyi gidiyor memnunum gayet kibar hoş abla almak istersen 4 üde güzel ama ayni isi görüyorlar

Hosgeldin Tuğçe
Mefkurem ben, 9.takimdan :))

Nasilsin cnm
En son eşinle birlesmiştiniz diye hatirliyorum

Ben üyeliğimi unuttum ulaşamıyorum o yüzden yeni hesap açtım.
Evet.
Bende ankarada yaşıyorum memnun oldum.
Ben bugün başlayabilirim. Sabah tartıldım ve diyete de başlamıştım zaten

Hoşgeldin canım aynı yaştayız buna ayrı sevindim
Hiç morel bozma motiven düştükçe buraya gel bende 115 ile başladım şimdi 75 oldum sende 26 kilo vermişsin yine verirsin senin elinde bu unutma
26 vermiştim ama 9 unu geri aldim. Olsun vermem şart yeniden birşeylere tutunmam için bu şart ve yapacağım inanıyorum. tebrik ederim seni before after n var mı

Hosbulduk inşallah, evet hızlı ama bir süre sonra duruyor bakalım salı dan sonra yürüyüşe de başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…