Tamam canımHayır hiç birşey bilmiyorum eski uyeligimle ilgili ne yazikki
Aaa abla sen de mi bu takımdasın, boşandım abla ben 5 6 ay oluyor.. sonra tekrar geldi yalvardı falan 1 sans ver diyede yine yaptı bana yapacağını herzamanki gibi..Hosgeldin Tuğçe
Mefkurem ben, 9.takimdan :))
Nasilsin cnm
En son eşinle birlesmiştiniz diye hatirliyorum
115 kilo halim boydan yok otururken var ama diyete başlarken cekmedim malesef keske çekseydim26 vermiştim ama 9 unu geri aldim. Olsun vermem şart yeniden birşeylere tutunmam için bu şart ve yapacağım inanıyorum.tebrik ederim seni before after n var mı
Hosgeldin canim
Ay olur bakarım aklıma gelmişken bende cekeyim before after yaparım =)115 kilo halim boydan yok otururken var ama diyete başlarken cekmedim malesef keske çekseydim
90 civarı olan var 80 olan halim var yeni cekerim yine kolaj yapip atarım buraya bakarsın
Yap tabi ben yapmadım pişmanım şuan ama başlarda hic inanmıyordum vereceğime birden metobolizmam duzene girince vermeye başladım neye uğradığımı şaşırdım 90 ken aklima resim cekmek geldiAy olur bakarım aklıma gelmişken bende cekeyim before after yaparım =)
Hoşgeldin canım. Kilo verince inan moralin çok yükselecek. Kilo da isteksizlik yapıyor. Mutsuz hissettiriyor çoğu zaman. İnşallah eski ve kötü olan herşeyi hep beraber geride bırakacağız.ADINIZ: tuğçe
YAŞINIZ: 25
BOYUNUZ: 175
KİLONUZ: 96.60
HEDEF KİLONUZ: 70
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: 2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet, 1 sene önce 9.takim
KİLO ALMA NEDENİNİZ: gebelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 60 kilo ile hamile kaldim, hamilelik ve ailesel problemler yüzünden en son 113 gördüm 2. Kızımdan sonra. Doğumdan sonra 2,5 3 ayda 26 kg verdim. 87 ye dustum daha sonra saldım ve 96 oldum. Ozguvenim cok düşük, eski eşimden kaynaklı psikolojim bozuk.. eskisi gibi zayıflamak güzelleşen güçlenmek güçlü bir anne olmak için adım atmam gerekiyordu ilk önce fazlalıklarından kurtulayım dedim =)
Evet cnm bende burdayimAaa abla sen de mi bu takımdasın, boşandım abla ben 5 6 ay oluyor.. sonra tekrar geldi yalvardı falan 1 sans ver diyede yine yaptı bana yapacağını herzamanki gibi..herzamanki slak ben işte
Evet abla ya veririm valla bakalım bu hafta kaç gidecek. Sen neden grup değiştirdin bir sorun mu olduEvet cnm bende burdayimfazla olmadi geleli :)
Geçmişe bi sünger cekip önüne bakican artik
Sen dikkat edince zaten cok güzel veriyosun
Inşallah evet ben kilo verince huzur buluyorumHoşgeldin canım. Kilo verince inan moralin çok yükselecek. Kilo da isteksizlik yapıyor. Mutsuz hissettiriyor çoğu zaman. İnşallah eski ve kötü olan herşeyi hep beraber geride bırakacağız.
Hahaha ben daha önce 98den 60 a kadar dustum sonra gebelik falan 113 çıktım 2 katı oldum güncel 96 işte ama vericem =) böyle kalacağımı.. eski halime dönmeyeceğimi düşünen kim varsa bir kaç ay sonra görecek.dYap tabi ben yapmadım pişmanım şuan ama başlarda hic inanmıyordum vereceğime birden metobolizmam duzene girince vermeye başladım neye uğradığımı şaşırdım 90 ken aklima resim cekmek geldi
Fazla verdiler dozu. Birde benim alerjim varmış kalbim duruyordu neredeyse ve 15 gün falan yürüyemedim hep yatakta çocukların yüzünü bile unuttum zor zamanlardı şükür geçtiCam m çok geçmiş olsun.
Neden öğle oldu ki acaba.
Hoşgeldin canım istedikten sonra ve buraya adapte olduktan sonra eski özgüvenin yerine gelecek eminim. Yeterki gerçekten iste..ADINIZ: tuğçe
YAŞINIZ: 25
BOYUNUZ: 175
KİLONUZ: 96.60
HEDEF KİLONUZ: 70
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: 2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet, 1 sene önce 9.takim
KİLO ALMA NEDENİNİZ: gebelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 60 kilo ile hamile kaldim, hamilelik ve ailesel problemler yüzünden en son 113 gördüm 2. Kızımdan sonra. Doğumdan sonra 2,5 3 ayda 26 kg verdim. 87 ye dustum daha sonra saldım ve 96 oldum. Ozguvenim cok düşük, eski eşimden kaynaklı psikolojim bozuk.. eskisi gibi zayıflamak güzelleşen güçlenmek güçlü bir anne olmak için adım atmam gerekiyordu ilk önce fazlalıklarından kurtulayım dedim =)
1kucuk kase manti ye canim yanina corba salata falan spor yaparsinKızlar bu aksmm manti var kayinvalidem gorumcemler yaptık resmen şuan sinaniyorum. Ben hemen evime çıkıp yemek yiyeyim.manti yemicem pazartesi artı gelirim yoksa
Öyle gerekti cnm :)Evet abla ya veririm valla bakalım bu hafta kaç gidecek. Sen neden grup değiştirdin bir sorun mu oldu
Öyle gerekti cnm :)
Hoşgeldin canım istedikten sonra ve buraya adapte olduktan sonra eski özgüvenin yerine gelecek eminim. Yeterki gerçekten iste..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?