Yarin icin bir sıkıntı olmaz canimkızlar, artık bir telefonum yok. gün içinde gelemem ama akşamları pcden menü yazmaya gelirim.
şimdi sorum şu, cumaya kadar bir yolunu bulurum tartı fotosu çekerim de, yarın nasıl yapıcam? yarınki d mecbur mu fotolu olması? evde eski bir fot. mak. var ama kablo falan var mı bilmiyorum? PCden foto çekebilir miyim falan bakmam lazım? yarın ki foto şart mı? istisna olabilir mi?
Tamam canim cuma tartilirsinSelam kızlar küçüğümü uyuttum kahvemi içtim şimdi kk zamanı
Ben bugünü gayet hafif geçirdim ama yarın reglim in 2. Günü olduğu için tartılıp motivasyonumu düşürmek istemiyorum
Tereyegda roka kavurma ne kiz hic duymadim guzelmi güzel miiiiii bizlerde deneyelimmiiiiiiiii :))14/02/2021
Sabah(10.45)
-2 tane wasa
-2 dilim beyaz peynir
-Domates,maydanoz,dereotu
-6 zeytin
-2 çiğ kaju+4 çiğ badem
Ara(13.00)
-Yarım muz
-Sade Türk kahvesi yanında 1 kare bitter çikolata
Öğle mi Akşam mı desem bilemedim(16.30)
-Fırında somon (kelebek dilim)
-4 kaşık balkabaklı pirinç lapası (yağsız-tuzsuz)
-1 kaşık tereyağda roka kavurması
-1 kase salata
Ara (19.45)
-1 bardak salep
2 litre su
-Leslie ile 3 mil 45 dk
-Bölgesel 12 dk N Nidsalii
Zipzip- E Elif_Eylul
Valla canim valilik haberlerine bakman lazim senim bence. Bursa valiligi ayri açıklama yapar mesela iznik valilik baska. Yani sitesine bak. Eger bir aciklama yoksa sitesinde bana göre o aciklamayi beklemen lazim.Genel demek komple demekil geneli yaZmışlar ama ben merkez diil ilçedeyim
Afiyet olsun canımkahvaltı(11.20) bir haşlanmış yumurta,7siyah zeytin,iki dilim ekmek,bir yemek kaşığı pekmez,bir tatlı kaşığı tereyağı,yeşillik
Ara öğün: bir muz bir elma
Akşam yemeği: iki kase ayran çorbası,bir kase salata,
İki litre su içtim
Leslie 1 mile
7000 adım
Zipzip-
N Nidsalii
E Elif_Eylul
Sağol canımAfiyet olsun canım
Valla caniko annem yabancı yemek kanallarını izlerken keşfetmiş.Tereyağında kavurmuş rokayı..Yumurta yoktu ama..Efsane güzeldi,o kadar söyleyim.Kesinlikle tavsiye ederimm,süper bi aroması var :)Tereyegda roka kavurma ne kiz hic duymadim guzelmi güzel miiiiii bizlerde deneyelimmiiiiiiiii :))
Merak ettim tadini canim uzerine yumurtada gider hee deneyeyim bir ara. Afiyet olsun
Valla canim valilik haberlerine bakman lazim senim bence. Bursa valiligi ayri açıklama yapar mesela iznik valilik baska. Yani sitesine bak. Eger bir aciklama yoksa sitesinde bana göre o aciklamayi beklemen lazim.
Şöyledüşün senin ilcenin belediye otobüsü ile gitmez ilinkide senin ilcene gelmez. İl dışındasın çünkü sen.
Yani o cümle seni kapsamamali bana göre
Afiyet olsun rakibimMenüm
Sabah 11.00
2 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 kk peynir
2 dilim çavdar ekmeği
Ara. 15.00
1 paket diyet bisküvi çay
Akşam 18.40
1 kase çorba
150 gram antrikot
4 kaşık ıspanak yemeği
Ara 21 00
Pul biberli yoğurt
2 litre su
Sporu bildireceğim.
N Nidsalii
Zipzip-
E Elif_Eylul
@birazhuzurdu2008
Sağol canım ortim ve rakibim. Sana daAfiyet olsun rakibim
Valla psikolojik iştahım yok canım..Yemek yedinmi sen bugun
Afiyet olsun canim
Sporda menude guzel canim
Afiyet olsun canımBugünün menüsü kahvaltı saat 12.00
Menemen, 2 dilim kepek ekmeği, 8 zeytin, 1 dilim Ezine peyniri açık çay
Ara 14.00 Türk kahvesi
1 kase tarhana çorbası
Akşam 19.30
Salata, 1 kase yoğurt 4 kofte
2 litre su
Hafta sonu spor yapamıyorum malesef
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia rakibim
İlin küçük büyük olması farketmez canım. Genel diyorsa (ki vali kararı ilçeler de dahil bütün ili kapsar) size de idari izin var demektir. Bölgesel olsa il merkezi diye belirtilirdi genel demezdi.Kızlar slm acil bişey sorucam da emin olan yazabilir mi
Kar yağışı nedeniyle valilik hamile vb idari izinli sayılacak diye açıklama yaptı. O karar ilçeleri de bağlıyor dimi, küçük bir il de olsa (istanbulu düşünmeyin)
valilik açıklama yaptıysa il geneli en yetkili kişi validir ve il-ilçe-köy farketmez o ilin tüm milimetrekaresinde geçerlidir. idari izin olduğu için istersen git istersen gitme, bir şey olmaz.Kızlar slm acil bişey sorucam da emin olan yazabilir mi
Kar yağışı nedeniyle valilik hamile vb idari izinli sayılacak diye açıklama yaptı. O karar ilçeleri de bağlıyor dimi, küçük bir il de olsa (istanbulu düşünmeyin)
Cok az yemissin ve sadece karbonhidrat almışsın...aman.dikkat et boyle sagliksiz kilo veririsin ilk firsattada hepsi geri gelir...sebze meyve protein olsun menunde
Hem yediklern hemde su miktarı çok az canım.
Afiyet olsun canim hem yediklerin cok az hem de su cok az olmus
Afiyet olsun
Ara menu yokmu canim acikabilirsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?