Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yarin icin bir sıkıntı olmaz canim
Sadece cuma tarti fotosu sart

Tereyegda roka kavurma ne kiz hic duymadim guzelmi güzel miiiiii bizlerde deneyelimmiiiiiiiii :))
Merak ettim tadini canim uzerine yumurtada gider hee deneyeyim bir ara. Afiyet olsun
Genel demek komple demek il geneli yaZmışlar ama ben merkez diil ilçedeyim
Valla canim valilik haberlerine bakman lazim senim bence. Bursa valiligi ayri açıklama yapar mesela iznik valilik baska. Yani sitesine bak. Eger bir aciklama yoksa sitesinde bana göre o aciklamayi beklemen lazim.
Şöyledüşün senin ilcenin belediye otobüsü ile gitmez ilinkide senin ilcene gelmez. İl dışındasın çünkü sen.
Yani o cümle seni kapsamamali bana göre

kahvaltı(11.20) bir haşlanmış yumurta,7siyah zeytin,iki dilim ekmek,bir yemek kaşığı pekmez,bir tatlı kaşığı tereyağı,yeşillik
Ara öğün: bir muz bir elma
Akşam yemeği: iki kase ayran çorbası,bir kase salata,
İki litre su içtim
Leslie 1 mile
7000 adım
Zipzip-
N Nidsalii
E Elif_Eylul

Eklentiler

• 98E6249E-10F4-4005-A4DA-7998B8021925.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 21
Afiyet olsun canım

Valla caniko annem yabancı yemek kanallarını izlerken keşfetmiş.Tereyağında kavurmuş rokayı..Yumurta yoktu ama..Efsane güzeldi,o kadar söyleyim.Kesinlikle tavsiye ederimm,süper bi aroması var :)

Bugünün menüsü kahvaltı saat 12.00
Menemen, 2 dilim kepek ekmeği, 8 zeytin, 1 dilim Ezine peyniri açık çay
Ara 14.00 Türk kahvesi
1 kase tarhana çorbası
Akşam 19.30
Salata, 1 kase yoğurt 4 kofte
2 litre su
Hafta sonu spor yapamıyorum malesef
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia rakibim

Eklentiler

• IMG_20210214_220812.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 23
İlin küçük büyük olması farketmez canım. Genel diyorsa (ki vali kararı ilçeler de dahil bütün ili kapsar) size de idari izin var demektir. Bölgesel olsa il merkezi diye belirtilirdi genel demezdi.

valilik açıklama yaptıysa il geneli en yetkili kişi validir ve il-ilçe-köy farketmez o ilin tüm milimetrekaresinde geçerlidir. idari izin olduğu için istersen git istersen gitme, bir şey olmaz.

Normalde ben çok dikkat ederim bütün gruptan beslenmeye çalışırım ama bu ara psikolojik bunalımdayım birşey yemek hazırlamak gelmiyor içimden bir süre böyle devam eder bu
Cok az yemissin ve sadece karbonhidrat almışsın...aman.dikkat et boyle sagliksiz kilo veririsin ilk firsattada hepsi geri gelir...sebze meyve protein olsun menunde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…