• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

3 set Eva Fitness (cardio) yaptım.
Bugün toplam 150 dk. Oldu.🤪
@Nidsalii Zipzip- Zipzip- @Elif Eylul @birazhuzurdu2008
Valla tebrikler canım helal olsun👏Bende geçen 60 dk eva yaptım ilk ve son oldu😂🤪 eva nın sürekli yaptığı bel hareketi belimi çok ağrıttı. Yapmak istiyorum ama korkudan yanaşamıyorum. Acaba ben yanlış mı yapıyorum napıyorum? Sen yapınca da belin vs ağrıyor mu?

Sabah
1 avuc kuruyemıs

Aksam
1 tabak bulgur pılavı
1 tabak et sote
5-6 dilim Jalapeno tursu
4 yk istiridye mantarı

Su 2,5 lt
Afiyet olsun...hergun sabah kuru yemis yiyorsun...bu bir diyet listesimi

Valla tebrikler canım helal olsun👏Bende geçen 60 dk eva yaptım ilk ve son oldu😂🤪 eva nın sürekli yaptığı bel hareketi belimi çok ağrıttı. Yapmak istiyorum ama korkudan yanaşamıyorum. Acaba ben yanlış mı yapıyorum napıyorum? Sen yapınca da belin vs ağrıyor mu?
Sağol canım. Ben de fıtık var.Bel ağrısı, sırt ağrısı hep oluyor. Eva ek bir ağrı yaptı mi farketmedim. Yanlış hareket yapmış olabilirsin. Ağrıtmişta olabilir. Epey zorluyor çünkü.

3 set Eva Fitness (cardio) yaptım.
Bugün toplam 150 dk. Oldu.🤪
@Nidsalii Zipzip- Zipzip- @Elif Eylul @birazhuzurdu2008
Bende Eva çok yapmak istiyorum ama sağlık sorunum var ani harekette göbeğim dusuyo( göbekte bı damar mideme cikiyo) belki duymuşsundur belki duymamissindir haftada bir gün 24saat baş ağrısı yapıyo midem bulaniyo sanki hamile kadın gibi . Çok kötü oluyorum O yüzden ben bu tür hızlı tempoda hareketler yapamıyorum .neyse bugün pazartesi lesliye baslayabilirim o daha hafif.☺️☺️

Buldum buldum :KK73::KK73::KK73:
Hatırladım bu mesajı ...kaç haftada söylüyorlar bebeğin cinsiyetini 🤩 13 hafta mıydı bilmiyorum ki en son 22 yıl önce öğrenmiştim unuttum gitti :confused:
Öncesinde hep sağlık haberlerini almanı dilerim tatlım. :dua::dua:
Amin amin bu diildi mesaj 😊😍 olsun olsun

Elhan Elhan

Ne güzel uygun bir dille söylemişsin...
Anlayışlı olmak lazım ya ben anlamıyorum ınsanları anlasamayanlari...

Çok şükür benim kayinvalidem anlayışlı insan çok da severim eminim o da beni seviyor...

Bu pandemi dönemin de gittik yanına nerdeyse 20 gün kaldık eşim de yoktu yanimda yarısinda sonra geldi de..
Bana çocuklara baktı allah razı olsun ondan diyorum...
Asiyecim yanlışlıkla etiketlenmiş olabilirim yine de çok sevindim Bursa' ya her zaman bekleriz muhabbetiniz daim olsun Allah sağlıklı ömür versin kayinvalidenize. Benim de iki tane kv oldu her ikisi de annem gibi davrandılar şanslı gelinleriz :KK76::KK76:

Hayırlı olsun canım.
Aynen ben de zor aradım dersleri.
Biz hepsini ebadan atıyoruz.
Salı ve perşembe 20.20 de bitiyor ders.
Kursum yok benim Allah'tan.
Allah kolaylık versin.
Branş ne sizin
Dün gece yoğun giriş olduğu için bağlantı yavaşlamış olabilir Aylincim. Benim branş Türk Dili ve Edebiyatı canım.

Tatlım iki ihtimal var.
Birincisi görmüşümdür sonra yazarım diye unuttum sanırım
İkincisi hiç gorememişimdir bitanem ❤️ tuhaf bir şekilde bildirim gelmiyor çoğu zaman etiket dahi görünmüyor. Geçen özelden takımı bulayım diye filize mesaj yazdım ...nolur kusuruma bakma ...nasıl görmezlikten gelirim seni bu mümkün mü kuzucugum Allah taş eder beni :KK60: :KK68: :KK200:
Sağol yaa o kadar uğraşmasaydın bulmaya.zahmet verdim. Sağol 🥰😍😍

Back
X