Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

3 set Eva Fitness (cardio) yaptım.
Bugün toplam 150 dk. Oldu.
@Nidsalii Zipzip- @Elif Eylul @birazhuzurdu2008
Valla tebrikler canım helal olsunBende geçen 60 dk eva yaptım ilk ve son oldu eva nın sürekli yaptığı bel hareketi belimi çok ağrıttı. Yapmak istiyorum ama korkudan yanaşamıyorum. Acaba ben yanlış mı yapıyorum napıyorum? Sen yapınca da belin vs ağrıyor mu?

Sabah
1 avuc kuruyemıs

Aksam
1 tabak bulgur pılavı
1 tabak et sote
5-6 dilim Jalapeno tursu
4 yk istiridye mantarı

Su 2,5 lt
Afiyet olsun...hergun sabah kuru yemis yiyorsun...bu bir diyet listesimi

Sağol canım. Ben de fıtık var.Bel ağrısı, sırt ağrısı hep oluyor. Eva ek bir ağrı yaptı mi farketmedim. Yanlış hareket yapmış olabilirsin. Ağrıtmişta olabilir. Epey zorluyor çünkü.

3 set Eva Fitness (cardio) yaptım.
Bugün toplam 150 dk. Oldu.
@Nidsalii Zipzip- @Elif Eylul @birazhuzurdu2008
Bende Eva çok yapmak istiyorum ama sağlık sorunum var ani harekette göbeğim dusuyo( göbekte bı damar mideme cikiyo) belki duymuşsundur belki duymamissindir haftada bir gün 24saat baş ağrısı yapıyo midem bulaniyo sanki hamile kadın gibi . Çok kötü oluyorum O yüzden ben bu tür hızlı tempoda hareketler yapamıyorum .neyse bugün pazartesi lesliye baslayabilirim o daha hafif.

Amin amin bu diildi mesaj olsun olsun

Asiyecim yanlışlıkla etiketlenmiş olabilirim yine de çok sevindim Bursa' ya her zaman bekleriz muhabbetiniz daim olsun Allah sağlıklı ömür versin kayinvalidenize. Benim de iki tane kv oldu her ikisi de annem gibi davrandılar şanslı gelinleriz

Hayırlı olsun canım.
Aynen ben de zor aradım dersleri.
Biz hepsini ebadan atıyoruz.
Salı ve perşembe 20.20 de bitiyor ders.
Kursum yok benim Allah'tan.
Allah kolaylık versin.
Branş ne sizin
Dün gece yoğun giriş olduğu için bağlantı yavaşlamış olabilir Aylincim. Benim branş Türk Dili ve Edebiyatı canım.

Sağol yaa o kadar uğraşmasaydın bulmaya.zahmet verdim. Sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…