Valla tebrikler canım helal olsun3 set Eva Fitness (cardio) yaptım.
Bugün toplam 150 dk. Oldu.
@NidsaliiZipzip- @Elif Eylul @birazhuzurdu2008
Afiyet olsun...hergun sabah kuru yemis yiyorsun...bu bir diyet listesimiSabah
1 avuc kuruyemıs
Aksam
1 tabak bulgur pılavı
1 tabak et sote
5-6 dilim Jalapeno tursu
4 yk istiridye mantarı
Su 2,5 lt
Gecmis olsun...inş gecmistir sabahaHayırlı geceler kızlar uzun zamandır safra taslarım Agrı yapmıyordu bugun tetiklendı nedense ve bu saat oldu hala uyutmadı beni,
Sağol canım. Ben de fıtık var.Bel ağrısı, sırt ağrısı hep oluyor. Eva ek bir ağrı yaptı mi farketmedim. Yanlış hareket yapmış olabilirsin. Ağrıtmişta olabilir. Epey zorluyor çünkü.Valla tebrikler canım helal olsunBende geçen 60 dk eva yaptım ilk ve son oldu eva nın sürekli yaptığı bel hareketi belimi çok ağrıttı. Yapmak istiyorum ama korkudan yanaşamıyorum. Acaba ben yanlış mı yapıyorum napıyorum? Sen yapınca da belin vs ağrıyor mu?
Çok gecmiş olsun. Dr.a gidecek misin?Hayırlı geceler kızlar uzun zamandır safra taslarım Agrı yapmıyordu bugun tetiklendı nedense ve bu saat oldu hala uyutmadı beni,
Maşallah rakibime3 set Eva Fitness (cardio) yaptım.
Bende Eva çok yapmak istiyorum ama sağlık sorunum var ani harekette göbeğim dusuyo( göbekte bı damar mideme cikiyo) belki duymuşsundur belki duymamissindir haftada bir gün 24saat baş ağrısı yapıyo midem bulaniyo sanki hamile kadın gibi . Çok kötü oluyorum O yüzden ben bu tür hızlı tempoda hareketler yapamıyorum .neyse bugün pazartesi lesliye baslayabilirim o daha hafif.3 set Eva Fitness (cardio) yaptım.
Günaydın....
Günaydın kızlarHerkese mutlu sabahlar , mutlu bir hafta diliyorum.
P.tesi eksi bildirim yapacağım kesinleşti. İlerleyen saatlerde tekrar tartilacagim.
Amin amin bu diildi mesajBuldum buldum
Hatırladım bu mesajı ...kaç haftada söylüyorlar bebeğin cinsiyetini13 hafta mıydı bilmiyorum ki en son 22 yıl önce öğrenmiştim unuttum gitti
Öncesinde hep sağlık haberlerini almanı dilerim tatlım.
Asiyecim yanlışlıkla etiketlenmiş olabilirim yine de çok sevindim Bursa' ya her zaman bekleriz muhabbetiniz daim olsun Allah sağlıklı ömür versin kayinvalidenize. Benim de iki tane kv oldu her ikisi de annem gibi davrandılar şanslı gelinlerizElhan
Ne güzel uygun bir dille söylemişsin...
Anlayışlı olmak lazım ya ben anlamıyorum ınsanları anlasamayanlari...
Çok şükür benim kayinvalidem anlayışlı insan çok da severim eminim o da beni seviyor...
Bu pandemi dönemin de gittik yanına nerdeyse 20 gün kaldık eşim de yoktu yanimda yarısinda sonra geldi de..
Bana çocuklara baktı allah razı olsun ondan diyorum...
sağol sağlık olsunİyi olmuş bol bol dinlen yarın :)
Valilik açıklandıysa idari izin sayılır
Benım bu duruma yıllık izine denk geldı
2 hafta evdeyim
Dün gece yoğun giriş olduğu için bağlantı yavaşlamış olabilir Aylincim. Benim branş Türk Dili ve Edebiyatı canım.Hayırlı olsun canım.
Aynen ben de zor aradım dersleri.
Biz hepsini ebadan atıyoruz.
Salı ve perşembe 20.20 de bitiyor ders.
Kursum yok benim Allah'tan.
Allah kolaylık versin.
Branş ne sizin
Sağol yaa o kadar uğraşmasaydın bulmaya.zahmet verdim. SağolTatlım iki ihtimal var.
Birincisi görmüşümdür sonra yazarım diye unuttum sanırım
İkincisi hiç gorememişimdir bitanemtuhaf bir şekilde bildirim gelmiyor çoğu zaman etiket dahi görünmüyor. Geçen özelden takımı bulayım diye filize mesaj yazdım ...nolur kusuruma bakma ...nasıl görmezlikten gelirim seni bu mümkün mü kuzucugum Allah taş eder beni
Oy oy yoruldunAllah Allah bu mesajı ben cevaplamış olmalıyım bebeğim ya....tüm mesajlarına bakiyorum şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?