• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhabalar :)
Menümü yazayım
Sabah aç karnına
Elma sirkeli ılık su
Ve 1 bardak kefir
Kahvaltı 13:30
2 adet tam buğday ekmeğinden mantarlı pizza( hamurişi değil bayat ekmekten yaptım )
Peynir 7 zeytin yarım salatalık
Akşam 18:30
Balık
Salata
2 lt su
Spor : 40 dk aerobik egzersizi
15 dk fitness egzersizi
Afiyet olsun canım 💕
Bugünkü menüm
Sabah 11.30 Kahvaltı 1 tane rafadan yumurta 2 tane közleme biber 2 dilim kepek ekmeği 2 dilim peynir 4 zeytin domates biraz marul 1 büyük bardak çay

Öğlen 14.40 1 fincan sütlü türk kahvesi 1 küçük bitter 1 küçük çikolatalı lokum 2 bardak su

18.40 fırında etli guvec 5 yemek kaşığı 2 yemek kaşığı pilav 1 tabak karalahana

21.00 2 büyük bardak şekersiz çay 2 tane kuru kayısı 1ceviz

3 litre su
Zipzip- Zipzip-
E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım 💕
Iyi aksamlar

14.02.pazar Menüm

Sabah sade kahve

12.00
2 servis kasigi kiymali patlican (kizartma degil)
Domates
Salatalik
Dereotu

16.00
3 hurma
3 ceviz
Hc yagli kahve

19.00
1 kepce eristeli tavuk corbasi
3 firinda mantar soslu köfte
Salata
Ayran

2 lt su
2 kupa detoks cayi
Afiyet olsun canım 💕
Menüm
Sabah ılık su
Kahvaltı 10.00
1 kaşık çökelek 3 dilim peynir roka 3 çatal salça sos 3 çatal sucuk 4 zeytin 1 tatlı kaşığı tahin pekmez 1 dilim tb ekmeği

Öğle 14.00
Et kavurma kara lahana salatası az roka 1 bardak ayran 1 dilim tb ekmeği

Akşam 2 küçük dolma 2 sarma 1 kase yoğurt yemeyecektim ama yenik düştüm ama şükür az yedim

Kekik çayı
Akşam çayının yanında bir avuç leblebi kuru üzüm

2.5 litre su spor yok

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım 💕
14 Şubat Pazar

Kahvaltı 12.00
2 dilim tahıllı ekmekle kaşarlı tost
1 haş yumurta
3-4 çatal petekli bal
5 yeşil zeytin

Ara 16.00
1 filtre kahve
3 ceviz
Yarım ayva

Akşam 19.00
3 küçük dilim pırasa böreği (yufkasız)
5 etli sarma
1 kase yoğurt

60 dk eva
30 dk leslie boosted
2 set bugünkü hareketler
2 set dünkü hareketler @Nidsalii
Afiyet olsun canım 💕
Sabah
1 avuc kuruyemıs

Aksam
1 tabak bulgur pılavı
1 tabak et sote
5-6 dilim Jalapeno tursu
4 yk istiridye mantarı

Su 2,5 lt
Gene yediklerin az afiyet olsun 💕

Canım bugün evdesin dikkatli ol dışarı çıkma tamam mı :KK68:

Elif kayak takımım yok naylon legenimi alıp geleyim sizin orada kayalim mi :KK58:
Sağol. Yok yok çıkmam merak etme. Annemlerde kalmıştım, kar yağıp tutunca mecbur dün eve döndük. Yine bile korkarak yavaş yürüdüm. Bugün muhtemelen buzlanmıştır bakıcam camdan

Sinir oldm yine. Mesaj yazdm ya gece. Haber amaçlı. Ben yzmaya başlarken çevrimiçiydi. Eee hiç girmeden uyudu mu şimdi. Kasıtlı yapıyorsa günahı boynuna. Günahını almak istemiyorum . Yani mesela örnek veriyorum whatsapp tan mesaj yaZmayı bırakınca bile bikaç saniye çevrimiçi gözüküyoruz ya, belki o da öyle gözüktü. Benim mesajım o ana denk geldi ama erken uyuması ... inş kaygılı biriyim diye kafama takacağımı bildiği için moralimi bızmaya çalışmıyordur. Cidden insanlara zayıf noktalarımızı göstermemeliyiz. Yoksa oradan yakalıyorlar. İnş yanılıyorumdur emin de diilim zaten

Sinir oldm yine. Mesaj yazdm ya gece. Haber amaçlı. Ben yzmaya başlarken çevrimiçiydi. Eee hiç girmeden uyudu mu şimdi. Kasıtlı yapıyorsa günahı boynuna. Günahını almak istemiyorum . Yani mesela örnek veriyorum whatsapp tan mesaj yaZmayı bırakınca bile bikaç saniye çevrimiçi gözüküyoruz ya, belki o da öyle gözüktü. Benim mesajım o ana denk geldi ama erken uyuması ... inş kaygılı biriyim diye kafama takacağımı bildiği için moralimi bızmaya çalışmıyordur. Cidden insanlara zayıf noktalarımızı göstermemeliyiz. Yoksa oradan yakalıyorlar. İnş yanılıyorumdur emin de diilim zaten
Kim ???

Bebem bu mesajı bize yani takima yazdın di mi 🥺
Kim çevrim içi ...

Back
X