- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Kime diyosun canim sen herkes üstüne alincakSinir oldm yine. Mesaj yazdm ya gece. Haber amaçlı. Ben yzmaya başlarken çevrimiçiydi. Eee hiç girmeden uyudu mu şimdi. Kasıtlı yapıyorsa günahı boynuna. Günahını almak istemiyorum . Yani mesela örnek veriyorum whatsapp tan mesaj yaZmayı bırakınca bile bikaç saniye çevrimiçi gözüküyoruz ya, belki o da öyle gözüktü. Benim mesajım o ana denk geldi ama erken uyuması ... inş kaygılı biriyim diye kafama takacağımı bildiği için moralimi bızmaya çalışmıyordur. Cidden insanlara zayıf noktalarımızı göstermemeliyiz. Yoksa oradan yakalıyorlar. İnş yanılıyorumdur emin de diilim zaten
Geçmiş olsun canımSabah eşim giderken kapıları açtım araba garajda rahat çıksın diye yerlerde fayans bacaklarım ayrildi
Benim çok düşmüşlügüm var kardaGeçmiş olsun canımama ben çok gülerim kayarak düşmelere
Ne bileyim görmeden bilemem ki....sabah sabah bir milyoncuyu nereden bulup da XL leğen alayımBenim çok düşmüşlügüm var karda
Çok geçmiş olsun canım bende de fıtık var belkide zorladım diye çok ağrıdıSağol canım. Ben de fıtık var.Bel ağrısı, sırt ağrısı hep oluyor. Eva ek bir ağrı yaptı mi farketmedim. Yanlış hareket yapmış olabilirsin. Ağrıtmişta olabilir. Epey zorluyor çünkü.
Bugun pazar var burda abla tabiki kardan gelebilierse alirimikimizedeNe bileyim görmeden bilemem ki....sabah sabah bir milyoncuyu nereden bulup da XL leğen alayım
Gunaydin madamGünaydınnn kızlar
Kııız ikimiz aynı leğene gireceğiz diye düşündüm ben de...Bugun pazar var burda abla tabiki kardan gelebilierse alirimikimizede
Ayyybeee şaka diyorum yaaa sen XL oldundami çaktirmiyosun olmadiysan üstune neden aliniyosun
Allah iyiligini versinKııız ikimiz aynı leğene gireceğiz diye düşündüm ben de...
Geçmiş olsun canımHayırlı geceler kızlar uzun zamandır safra taslarım Agrı yapmıyordu bugun tetiklendı nedense ve bu saat oldu hala uyutmadı beni,
Sağol ablacım bende gulerimde çok acılı oluyo sonrasıGeçmiş olsun canımama ben çok gülerim kayarak düşmelere
Günaydın canımGunaydin kizlar
Günaydın canımGünaydınlar
Herkese mutlu haftalar
Öğretmenim sen de mi Bursalısın.Asiyecim yanlışlıkla etiketlenmiş olabilirim yine de çok sevindim Bursa' ya her zaman bekleriz muhabbetiniz daim olsun Allah sağlıklı ömür versin kayinvalidenize. Benim de iki tane kv oldu her ikisi de annem gibi davrandılar şanslı gelinleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?