- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Keske basina şu deseydiSen olumsuz düşünmemeye çalış,belki cidden sen yazarken çıktı.ugün yazacaktır ,olmadı mesai saatleri içerisinde sen telefonla ararsın,gece geç olduğu için arayamadım der geçersin.Stres yapma,idari izindesin,amirinin yapabileceği bir şey yok.
Amirine diyor,dün akşam kardan dolayı gelemicem yazmıştı da.
Kapilar açılmıyoduBayağı kar varmış.
Bizde de var 15 cm.
Teşekkür ederim canımÇok iyisin canım
Eksiyle gelirsin sen eminimBen +700 geldim sabahları zaten genelde artı çıkıyorum gün ortasında eksiye dönüyorZipzip- E Elif_Eylul S sulisim cumaya daha çok var
Geçen hafta da 59,1 çıktım tartıda yarım saat spor yaptım 300gram gitsin diye genelde şiş oluyorumEksiyle gelirsin sen eminim
Canım çok teşekkür ederim.Guzel tabiki abla eksi olsun bizim olsun
Kusura bakma senin yasindaki insanin bu fizige sahip olmasi muhtesem resimlerinden belli nasil oldugun spor yapmadigin halde bukadar inceliyosun
Sen yaparsinnnnGeçen hafta da 59,1 çıktım tartıda yarım saat spor yaptım 300gram gitsin diye genelde şiş oluyorumgelirim +1 kiloyu _400 çevirdim o zaman o kadar sporun yoktu bu sefer daha çok çalışcam
Pandemi 1sene oldu iste abla onu korumakta mukemmelCanım çok teşekkür ederim.
O vücudun spor geçmişi var...iki yıl fitness salonuna gittim pandemiden sonra bıraktım...
Şair ne dediGeçen hafta da 59,1 çıktım tartıda yarım saat spor yaptım 300gram gitsin diye genelde şiş oluyorumgelirim +1 kiloyu _400 çevirdim o zaman o kadar sporun yoktu bu sefer daha çok çalışcam
Sadece biz 8kisiyiz misafirler 66 68 işleri yok anlaşılan
Yani diyoki gecen haftada arti 1kilo geldim ama spor yaptim eksiye döndü yani yine eksiye cevircemŞair ne dedi
Saat kac kaptanCok uykum var ya uyanamiyorum bugün
Pandemi 1sene oldu iste abla onu korumakta mukemmel
Olsun canım dediğin gibi cumaya çok var halledersin senBen +700 geldim sabahları zaten genelde artı çıkıyorum gün ortasında eksiye dönüyorZipzip- E Elif_Eylul S sulisim cumaya daha çok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?