Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dualarimizdasin aşk olsun zayıf halka olur mu...sağlığın bizim için her şeyden önce gelir.

Eksi olman cok güzel cnm
Ama keşke saglikli beslenerek eksi gelsen
Sonucta ekmegi hayatimizdan tamamen cikaracamiyacagimiza göre vücudu alistirmak en dogrusu cnm
En kötü persembe sıfır karbon yap, kacamak olmadiktan sonra mutlaka eksi gelir
Gecmis olsun tatlim
Mutlaka serum ve uykusuzlugunda etkisi vardir
Ama 3 gündür hep fazla miktarda sislik yapan şeyler var menulerinde
Bol su icip, daha dikkatli ol

Serum şişliğidir o gider cumaya kadar canım. Gitmese ne olacak canım sağlıklı ol yeter
Insallah canım inecek Baska yolu yok tesekkur ederim
Gecmis olsun canim
Sagol kuzum
Tunaydin canım gecmis olsun ödemdir cogu cumaya kadar gider
Sagolasın kaptanım bende odem oldugunu dusunuyorum aksama bile tartı ıner diye dusunuyorum cunku daha dun sabah eksideydım
Geçmiş olsun canım Sen kendini iyi hisset nasılsa halledersin. Nasıl bir tedavi düşünülüyor bilgi verdiler mi?
Sagol abla. Doktor o zamanda kapalı ameliyatla aldırmayın onermıstı sımdıde de aynı sekılde abla birde yediklerime dikkat etmem gerekiyor

Hoşgeldınız Tuğçe
Ben migi :)

Dualarimizdasin aşk olsun zayıf halka olur mu...sağlığın bizim için her şeyden önce gelir.
Allah razı olsun abla ❤
Gecmis olsun tatlim
Mutlaka serum ve uykusuzlugunda etkisi vardir
Ama 3 gündür hep fazla miktarda sislik yapan şeyler var menulerinde
Bol su icip, daha dikkatli ol
Evet abla bu hafta sonu bulgur nohut vs hep onlar denk geldi dun ki ette tetikledi bu hafta sebze yemekleri ile gecırıcem ınsallah
Öyle düşünme canim saglikli olalim da kilo cok önemli degil
Sagol kaptanım elimden geleni yapicam ınsallah cumaya kadar

Allah razı olsun abla ❤

Evet abla bu hafta sonu bulgur nohut vs hep onlar denk geldi dun ki ette tetikledi bu hafta sebze yemekleri ile gecırıcem ınsallah

Sagol kaptanım elimden geleni yapicam ınsallah cumaya kadar
Sana guveniyoruz tatlim halledeceginden eminim

Et sindirimi zor oldugu icin, etki etmiş olabilir

Hoş geldin canım
Yıllarca iki çocukla yalnız yaşadım ben de...zamanla üstesinden gelirsin hayatın normale döner psikolojin de düzelir. Sağlıklı, keyifli kilo vermeni dilerim. İsmim Meryem.

Geçmiş olsun canım önce sağlık çevirirsin eksiye serumdandır sıkma canını

Şimdi tartıdan sonra 500ml ictm
3 saatte bi 500 ml icmek gerekiyormus..yoksa vucuda fayda sağlamadan atılıyormuş..hemde bobreklerr cok fazla yoruluyormus...az azar ic 2-2.5 lt tamamlamaya calis canim

Evet abla bugün dha çok yemeye calisacagm

Tamam bidahakine öyle yaparım.d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…