- 8 Eylül 2016
- 103.553
- 438.790
- 898
- 36
Günaydın canım ❤Günaydın.
Herkese mutlu pazarlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım ❤Günaydın.
Herkese mutlu pazarlar![]()
Günaydın mutlu huzurlu pazarlar![]()
Günaydın kızlarGünaydın güzeller![]()
Ödem tutmanın bir sebebi var belki canım yiyecek vs bir rahatsızlıkİnşaallah canımher gün +1 kilo ödem ile uyanıyorum
![]()
Kolay gelsin canım bizimde yatış günümüz çünkü eşim evdeBugün temizlik günüm![]()
Bende her hafta sonu temizlik günü yapmışımBugün temizlik günüm![]()
Bilmiyorum canım son sezeryan dan sonra böyle olduÖdem tutmanın bir sebebi var belki canım yiyecek vs bir rahatsızlık
Sağol canım yatın bakalımKolay gelsin canım bizimde yatış günümüz çünkü eşim evde![]()
Eşim evde diye yapıyorum bende o da yardım ediyorBende her hafta sonu temizlik günü yapmışım![]()
Günaydın canım
Sağol canım benimGünaydın canım❤Kolay gelsin temizlikte
![]()
Canım ben alıştım. Alıştıkça kolay geliyor. 11 Aralık tarihinde canım kaptanimla konuşmam ekte. O günden sonra spora başladım. Yaptıkça oluyor. Diyetisyenimin bilgisi var. 2 saat spor yaptığımdan. Dün attırdım dans gibi ya. Seviyorum ben.Güzel spor ama çok fazla değil mi sen kendi vücudunu daha iyi bilirsin![]()
Gunaydin canım ❤Günaydın mutlu huzurlu pazarlar![]()
Günaydın canım ❤Günaydın güzeller![]()
Kolay gelsin canimBugün temizlik günüm![]()
Günaydın ❤❤Gunaydinnnn
Mutlu huzurlu pazarlar
Dışarı cikabilenler icin bugün hava cok güzel :)))
Afiyet olsun abla20.subat cumartesi Menüm
Sabah kahve
12.00
1 h. Yumurta
Peynir
1 zeytin
Dereotu, domates
1 sandwich ekmegi
15.00
3 hurma
3 ceviz
18.30
3 dil. Firinda brokoli (evdekiler yemeyince mecbur bana kaldi)
Yogurt
Su 3 lt
Canım ben alıştım. Alıştıkça kolay geliyor. 11 Aralık tarihinde canım kaptanimla konuşmam ekte. O günden sonra spora başladım. Yaptıkça oluyor. Diyetisyenimin bilgisi var. 2 saat spor yaptığımdan. Dün attırdım dans gibi ya. Seviyorum ben. Eki Görüntüle 2787451
Afiyet olsun çok güzel20.subat cumartesi Menüm
Sabah kahve
12.00
1 h. Yumurta
Peynir
1 zeytin
Dereotu, domates
1 sandwich ekmegi
15.00
3 hurma
3 ceviz
18.30
3 dil. Firinda brokoli (evdekiler yemeyince mecbur bana kaldi)
Yogurt
Su 3 lt
Super abla gule gule kullan hangisini siparis verdinNihayet akilli saatimi aldim
Carsamba gelecek bakalim :))