- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
Sagol tatlimAfiyet olsun abla![]()
Hava nasil sizin orda, isindimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol tatlimAfiyet olsun abla![]()
Mutlu pazarlar canim ❤Mutlu pazarlar canlar![]()
Bugun hava gunesli ama soguk abla ozellikle carsamba persembe cok soguktuSagol tatlim
Hava nasil sizin orda, isindimi
Super abla gule gule kullan hangisini siparis verdin![]()
Sagol cnmAfiyet olsun çok güzel![]()
Resim cikti guzelmis abla gule gule bol adimli günlerde kullanEki Görüntüle 2787460
Resim cikacakmi bilmiyorum :) yoksa gooledan denerim
Ben ekstra büyük ekran aldim cnm
Bu son soguklar olur heralde :)) burasi 10 dereceMutlu pazarlar canim ❤
Bugun hava gunesli ama soguk abla ozellikle carsamba persembe cok soguktu
Simdi baktım hava durumuna 0 derece gösteriyor
Catilarin uzerinde karlar duruyor daha erimedi :)
İnşallah cnmResim cikti guzelmis abla gule gule bol adimli günlerde kullan![]()
Güle güle kullan.Nihayet akilli saatimi aldim
Carsamba gelecek bakalim :))
Cemreler düşmeye basladi ama martta da bir soguk olur sonra ısınır havalar :))Bu son soguklar olur heralde :)) burasi 10 derece![]()
çok şükür iyiyim ablacımSagol cnm
Sen nasilsin, tarti nasil :)))

İyi o zaman peki spor yaptığından beri kaç kilo verdin canımCanım ben alıştım. Alıştıkça kolay geliyor. 11 Aralık tarihinde canım kaptanimla konuşmam ekte. O günden sonra spora başladım. Yaptıkça oluyor. Diyetisyenimin bilgisi var. 2 saat spor yaptığımdan. Dün attırdım dans gibi ya. Seviyorum ben. Eki Görüntüle 2787451
Teşekkür ederim tatlimGüle güle kullan.![]()
Aman bugün sakata gelme :)) haftaya eksiyle başlarsınçok şükür iyiyim ablacım
100 gr eksideyim![]()
10 Aralık'ta diyetisyen de 88, 850 imiş kilom bugün 79,5 kg. 9 kilo 350 gram. Spor sarkmayı engelliyor. Sıkılaşiyor insan. Bir de benim metibolizmam yavaş ve insülin direnci var. Spor tüm bu sorunları çözdü şükür.İyi o zaman peki spor yaptığından beri kaç kilo verdin canım
Yok aslaTeşekkür ederim tatlim
Aman bugün sakata gelme :)) haftaya eksiyle başlarsın![]()

Çok iyi böyle devam et canım spor gerçekten tartıda artı bile olsak görüntüdeki incelemeyi çok güzel yapıyor10 Aralık'ta diyetisyen de 88, 850 imiş kilom bugün 79,5 kg. 9 kilo 350 gram. Spor sarkmayı engelliyor. Sıkılaşiyor insan. Bir de benim metibolizmam yavaş ve insülin direnci var. Spor tüm bu sorunları çözdü şükür.![]()
Allah kabul etsin cnmYok asla
Şu an niyetliyim.
iftara da fırında tavuk , bol salata , yoğurt düşünüyorum.
Allah kabul etsin.Yok asla
Şu an niyetliyim.
iftara da fırında tavuk , bol salata , yoğurt düşünüyorum.
Bence metobolizman gayet iyi cnm10 Aralık'ta diyetisyen de 88, 850 imiş kilom bugün 79,5 kg. 9 kilo 350 gram. Spor sarkmayı engelliyor. Sıkılaşiyor insan. Bir de benim metibolizmam yavaş ve insülin direnci var. Spor tüm bu sorunları çözdü şükür.![]()
Spor sayesinde canım. Yoksa zor. Teşekkürler.Bence metobolizman gayet iyi cnm
Masallah istikrarla her hafta eksidesin![]()