• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Haklısın kaptanim dah adikkat edicem kahvaltımı yaptım meyvemide yedim 10 da yeter daha yemem baska
Ben en son kilomu boyle verdim 4kasik yogurt 1muz yarim elma yada portakal ne yiceksen dogra icine 1kasik yulaf ekle ye ister arada ister sabah ye

tebrikler canım ..hafta sonu yapacağın şeyle daha da güzel verirsin inşallah

Eki Görüntüle 2790535

:KK9:Tebrik ederim canım

Her eksi candır :KK66::KK9:

:KK9:

:KK9:
her eksi candır

Eksiklerini kızlar söylemiş dikkat edersen yaparsın inşallah üzülme canım

İki haneli rakamlara hoşgeldiiiiin:21:

Kızına tekrar geçmiş olsun umarım iyidir .
Eksinde çok güzel tebrik ederimm:KK9:
İnşallah canım çok dah adikkat edicem

Eki Görüntüle 2790543
Ben dün başladığım için yüzdeyi öyle yaptım.
Geçen hafta:66
Bu sabah:65.9
Fark:-100 gr.
Yüzde: 0,151
Bundan sonra hep bol eksili olsun
Gelelim kiloya
Geçen cuma : 100 kg
Bu cuma 99.4 kg
Fark : 600 gram
Yüzde : % 0,6
İkili rakamlar gelmis hosgelmis
@Poni Bon
@Habinar
North River North River bir hoşgeldin de benden kızlarrrr❤ Sağlıkla en kısa zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız inşallah🙏

Kuzu bu haftaki menülerini görmedim o yüzden bişi diyemicem.Kaçamak varsa cuma hariç yapmamaya çalış.Yoksa da belki benm gibi platodasındır.Pes etmeyip devam etmeye çalışmalıyız,elbet kırılacak bu döngü 💪💪💪 Moral bozmak da fayda sağlamıor maalesef.Bıgün canının çektiği bişi varsa abartmadan ye,yarından itibaren sıfır kaçamak ve bol spor ile devamm💪💪💪
Hoşbulduk canim inşallah
Geçen cuma 67.55
Bugün 66.80
Fark -750
Zipzip- Zipzip- tatlım yüzdeyi hesaplar mısın

haftaiçi hastanede olmasaydım 1 kilo kesin giderdi ama yapacak bişey yok kızım iyi olsun yeter🙏🙏🙏
geçmiş olsun insallah ciddi birsey değildir cocuklar iyi olunca dünyada hersey birden iyi oluyor sanki

Hoş geldin canım ❤️
Hosbuldum canim
Hoşgeldiniz kızlar :KK54:
Sağlıklı bir şekilde hedeflerinize ulaşmanız dileğiyle..
Yapacağız eminimm :KK5:
Amin canim inşallah
Kızlar bişey sorcam size. Benim hep kabızlık problemim var. Lise döneminde açlık otu ile bu sorunu aşmaya çalıştım. İçtiğimde daha rahattım. Bir ara acı çehre de kullandım ama o bildiğiniz bağırsakta ne varsa söküyor akşam 2 tohum alırsam sabaha kadar tuvaletten çıkamıyorum.

Bunlardan biri ile süreci desteklesem sizce yanlış olur mu?
bende de kronik kabizlik ve huysuz bagirsak sendromu var doktorun verdiği aşırı sekerli ilaclari bile icemedim ben onun yerine bol salata ve zeytinyagi , kahvaltıdan once ilik suya ıslattıgim gunkurusu ise yariyor. Aclik otu duymuştum ama surekli kullanimi zararli olabilir

Hoşgeldin canım.🤗♥️
Hosbulduk canim
Günaydın kızlar Zannımca bnm bir problemim var, kansızlık olabileceğini düşünüyorum
Pzr dan beri hiçbir şey yemedim
Napcam bilmiyorum şu an enerjim düştü Eki Görüntüle 2790595
Kansizlik benimde sorunum ve gercekten kilo vermede etkili
Günaydın herkese. Regl şişkinliği var 😉
Herkesin tartıda yüzü güler inşaallah 😊
Günaydın poni ayniyiz ama ben siskinliksiz :)
Takimda 1.70 uzerinde boylar olunca kendimi kisa hissediyorum
Evdede kardesler arasinda en kisa benim :))

Tamam canım ne zaman gelirse o zaman bildirim yaparsin 🥰
Bende evde en kisayim , eltim benden 10 yas küçük 174 boyu yegenler kucuk yenge diyor bana hele zayiflayinca daha da minnak oluyor insan simdi masallah tomruk gibiyim :D

Back
X