- 24 Haziran 2016
- 7.570
- 26.595
- 548
Ablacimm hoşgeldin özlettin napiyosun nasilsin bu hafta + geldim 300 GrGünaydıııııııınn
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Takım güncellenmiş...az biraz aktif olayım yoksa sistem bu hatun temizlensin mi diye kaptana bildirim gönderecek![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablacimm hoşgeldin özlettin napiyosun nasilsin bu hafta + geldim 300 GrGünaydıııııııınn
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Takım güncellenmiş...az biraz aktif olayım yoksa sistem bu hatun temizlensin mi diye kaptana bildirim gönderecek![]()
Geçen haftalarda denemek icin yaptim ama devami gelmediHımmm Eva videoları da güzel ha? Hani bilmiyordun? Yakaladım seni.![]()
Ben en son kilomu boyle verdim 4kasik yogurt 1muz yarim elma yada portakal ne yiceksen dogra icine 1kasik yulaf ekle ye ister arada ister sabah yeHaklısın kaptanim dah adikkat edicem kahvaltımı yaptım meyvemide yedim 10 da yeter daha yemem baska
Gunaydin canim baslangicin hayirli olsunGünaydın herkese. Regl şişkinliği var
Herkesin tartıda yüzü güler inşaallah![]()
Biliyorum.Geçen haftalarda denemek icin yaptim ama devami gelmedi![]()
İnşallah canım çok dah adikkat edicemtebrikler canım ..hafta sonu yapacağın şeyle daha da güzel verirsin inşallah
Eki Görüntüle 2790535
Tebrik ederim canım
Her eksi candır
her eksi candır
Eksiklerini kızlar söylemiş dikkat edersen yaparsın inşallah üzülme canım
İki haneli rakamlara hoşgeldiiiiin
Kızına tekrar geçmiş olsun umarım iyidir .
Eksinde çok güzel tebrik ederimm![]()
normal kilom 65 66 civari onun altına çok zor iniyorum.Canim 70kiloyla başlamışsın zaten eksin cok guzel![]()
Spor yapmam lazim ama daha yataktan cikamadimBiliyorum.![]()
Inersin merak etmenormal kilom 65 66 civari onun altına çok zor iniyorum.
Ben de.... Yataktayim hala.Spor yapmam lazim ama daha yataktan cikamadim![]()
teşekkür ederim.sürekli olur umarımGecen haftaya göre 1.9 kg vermissin bence ilk haftada olsa guzel bir rakam tebrik ederim canım![]()
Amanin bunlar nekadar üşengeçBen de.... Yataktayim hala.![]()
7.30 da uyandım ama usengec olsam uyuyor olurdumAmanin bunlar nekadar üşengeç![]()
Ama yataktayim diyosunuz7.30 da uyandım ama usengec olsam uyuyor olurdum![]()
Evde herkes yatiyo ne yapayim ki :))Ama yataktayim diyosunuz![]()
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar,
Sabah sabah tuvalete çıkmak için yapmadığım kalmadı, zeytin yağını kafaya diktim, yok, artık böle tartılacağım, acıktım
Tabiki sende haklisinEvde herkes yatiyo ne yapayim ki :))
Güzel sonuçGünaydın 68.2 ilk haftam ben daha fazla veririm diyordum genelde 2.5 kg verirdim diyete başladığım ilk hafta ödem vb giderdi regl olmam etkili oldu sanırım. Sporu artırmam lazım
Bundan sonra hep bol eksili olsunEki Görüntüle 2790543
Ben dün başladığım için yüzdeyi öyle yaptım.
Geçen hafta:66
Bu sabah:65.9
Fark:-100 gr.
Yüzde: 0,151
İkili rakamlar gelmis hosgelmisGelelim kiloya
Geçen cuma : 100 kg
Bu cuma 99.4 kg
Fark : 600 gram
Yüzde : % 0,6
Hoşbulduk canim inşallah@Poni Bon
@Habinar
North River bir hoşgeldin de benden kızlarrrr❤ Sağlıkla en kısa zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız inşallah
Kuzu bu haftaki menülerini görmedim o yüzden bişi diyemicem.Kaçamak varsa cuma hariç yapmamaya çalış.Yoksa da belki benm gibi platodasındır.Pes etmeyip devam etmeye çalışmalıyız,elbet kırılacak bu döngüMoral bozmak da fayda sağlamıor maalesef.Bıgün canının çektiği bişi varsa abartmadan ye,yarından itibaren sıfır kaçamak ve bol spor ile devamm
![]()
geçmiş olsun insallah ciddi birsey değildir cocuklar iyi olunca dünyada hersey birden iyi oluyor sankiGeçen cuma 67.55
Bugün 66.80
Fark -750
Zipzip- tatlım yüzdeyi hesaplar mısın
haftaiçi hastanede olmasaydım 1 kilo kesin giderdi ama yapacak bişey yok kızım iyi olsun yeter![]()
Hosbuldum canimHoş geldin canım![]()
Amin canim inşallahHoşgeldiniz kızlar
Sağlıklı bir şekilde hedeflerinize ulaşmanız dileğiyle..
Yapacağız eminimm![]()
bende de kronik kabizlik ve huysuz bagirsak sendromu var doktorun verdiği aşırı sekerli ilaclari bile icemedim ben onun yerine bol salata ve zeytinyagi , kahvaltıdan once ilik suya ıslattıgim gunkurusu ise yariyor. Aclik otu duymuştum ama surekli kullanimi zararli olabilirKızlar bişey sorcam size. Benim hep kabızlık problemim var. Lise döneminde açlık otu ile bu sorunu aşmaya çalıştım. İçtiğimde daha rahattım. Bir ara acı çehre de kullandım ama o bildiğiniz bağırsakta ne varsa söküyor akşam 2 tohum alırsam sabaha kadar tuvaletten çıkamıyorum.
Bunlardan biri ile süreci desteklesem sizce yanlış olur mu?
Hosbulduk canimHoşgeldin canım.![]()
Kansizlik benimde sorunum ve gercekten kilo vermede etkiliGünaydın kızlar Zannımca bnm bir problemim var, kansızlık olabileceğini düşünüyorum
Pzr dan beri hiçbir şey yemedim
Napcam bilmiyorum şu an enerjim düştü Eki Görüntüle 2790595
Günaydın poni ayniyiz ama ben siskinliksiz :)Günaydın herkese. Regl şişkinliği var
Herkesin tartıda yüzü güler inşaallah![]()
Bende evde en kisayim , eltim benden 10 yas küçük 174 boyu yegenler kucuk yenge diyor bana hele zayiflayinca daha da minnak oluyor insan simdi masallah tomruk gibiyimTakimda 1.70 uzerinde boylar olunca kendimi kisa hissediyorum
Evdede kardesler arasinda en kisa benim :))
Tamam canım ne zaman gelirse o zaman bildirim yaparsin![]()