- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Hani artiydin migi
Şu 4gunmu oldu yapiyorum hemen toparladim kilo ayni ama bacaklarim neden kalinlasmis anlamadimÇocuk durdukça yaparım 2 gün yapamadım zaten annem vardı
Kaçamaklı bir haftaydi son iki gün dikkat ettimHani artiydin migi
Eksi geldin bende sevindim bu duruma ama bence 82bile atabilirdin menulerini görmedik
Buhafta dikkat ette artik şu 8lerden kurtul yoksa yaza hala 8lerle girceksinKaçamaklı bir haftaydi son iki gün dikkat ettim
Önceden spor yapan insanlar hemen toparlıyorum canım valla 1 ay olmadı karın kaslarım geldi hani spor yapan hatunlar varya aynı o şekildeŞu 4gunmu oldu yapiyorum hemen toparladim kilo ayni ama bacaklarim neden kalinlasmis anlamadim
Bak demek ki hafta başından dikkat etsen 82 ye veda ederdinKaçamaklı bir haftaydi son iki gün dikkat ettim
Vayy baklavalar geliyo deseneÖnceden spor yapan insanlar hemen toparlıyorum canım valla 1 ay olmadı karın kaslarım geldi hani spor yapan hatunlar varya aynı o şekildeaz göbeğim kaldı oda gidince orada da kas olacak galiba
Aaa ondan mı ben hep aynı çıkıyorum acaba. Üst üste 3 4 gün aynı kiloda çıkıyorum sonra üstüne başka bişey koyup tekrar deniyorum değişiyor. Dikkat edeyim artık perşembe akşamları eşimi tartaymCanım tartılarımız aynı, iki gün üst üste tartılıyorsan mıtlaka araya başka kiloda insan tart yada bir eşya vs. Yoksa hafızaya atıp aynı gösteriyor.
Doğum gunu vardi eminim yedi sonra menu yazmadiBak demek ki hafta başından dikkat etsen 82 ye veda ederdin
Tebrikler canım
Ben bayağı oluyor plank yapmıştım karnımda 2 tane baklava oluşmuş büyük kız diyor ki annemin baklavası var ama havuç dilimiVayy baklavalar geliyo desene
Bende saat yedi de kalktım oğluş uyandı uyumadı uykusuzumTeşekkür ederim canımsaat 7den beri ayaktayım
Ben bayağı oluyor plank yapmıştım karnımda 2 tane baklava oluşmuş büyük kız diyor ki annemin baklavası var ama havuç dilimi
Olabilir bende bu hafta yazamadım ama sabah erkenden hastaneye gidince tost filan yedim gelince de çok yorgun olduğumuzdan yemek yapamadık dışardan yedik çok korkuyordum artı çıkarım diyeDoğum gunu vardi eminim yedi sonra menu yazmadi
Gelecek galiba göbeğin kenarlarından el sallıyorlarVayy baklavalar geliyo desene
Olsun sana guzel bir bebeklava geldiGelecek galiba göbeğin kenarlarından el sallıyorlargeçen sene hamile kalmasaydım çok güzel baklava yapacaktım baklavaya niyet bebeğe kısmet
İki simit = 8 dilim ekmek2simit ne madam naptin sen 6lara dusmusken 75 diyosun
Ayakta alkışlıyorumGeçen cuma; 87.45
Bu cuma; 86.50
Fark; 900
yüzde; 1.029
HarikasınnGünaydın.
Geçen Cuma 79,7 kg.
Bugün 78,4 kg.
Fark 1,300 kg. Eksi
Oran : %1,631
Biraz kafanı rahatlat ama emeğine yazık etme canımHemde be bozmaksabah başlıyorum akşama kadar gayet iyiyim akşamdan sınra içimden canavar çıkıyor sanki kesin artıdayım ama tartılmıyorum
Günaydın canlarım
Geçen hafta 61.9
Bu cuma 61.8
-100 gr
Yüzde 0,161
Geçen cuma 67,45
Bu cuma 66.35
Fark=1.100
Yüzde = 1.6
Her hafta 1 kilo 100 grm veriyorum
Zipzip- E Elif_Eylul @ysfeeymnn rakibim seni yendim bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?