Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Şu 4gunmu oldu yapiyorum hemen toparladim kilo ayni ama bacaklarim neden kalinlasmis anlamadim
Önceden spor yapan insanlar hemen toparlıyorum canım valla 1 ay olmadı karın kaslarım geldi hani spor yapan hatunlar varya aynı o şekilde az göbeğim kaldı oda gidince orada da kas olacak galiba

Önceden spor yapan insanlar hemen toparlıyorum canım valla 1 ay olmadı karın kaslarım geldi hani spor yapan hatunlar varya aynı o şekilde az göbeğim kaldı oda gidince orada da kas olacak galiba
Vayy baklavalar geliyo desene

Canım tartılarımız aynı, iki gün üst üste tartılıyorsan mıtlaka araya başka kiloda insan tart yada bir eşya vs. Yoksa hafızaya atıp aynı gösteriyor.
Aaa ondan mı ben hep aynı çıkıyorum acaba. Üst üste 3 4 gün aynı kiloda çıkıyorum sonra üstüne başka bişey koyup tekrar deniyorum değişiyor. Dikkat edeyim artık perşembe akşamları eşimi tartaym

Doğum gunu vardi eminim yedi sonra menu yazmadi
Olabilir bende bu hafta yazamadım ama sabah erkenden hastaneye gidince tost filan yedim gelince de çok yorgun olduğumuzdan yemek yapamadık dışardan yedik çok korkuyordum artı çıkarım diye

Gelecek galiba göbeğin kenarlarından el sallıyorlar geçen sene hamile kalmasaydım çok güzel baklava yapacaktım baklavaya niyet bebeğe kısmet
Olsun sana guzel bir bebeklava geldi

Geçen cuma; 87.45
Bu cuma; 86.50
Fark; 900
yüzde; 1.029
Ayakta alkışlıyorum
Günaydın.
Geçen Cuma 79,7 kg.
Bugün 78,4 kg.
Fark 1,300 kg. Eksi

Oran : %1,631

Harikasınn
Eki Görüntüle 2790638
Geçen cuma = 69.3
Bu hafta = 68.9
-400

Hemde be bozmak sabah başlıyorum akşama kadar gayet iyiyim akşamdan sınra içimden canavar çıkıyor sanki kesin artıdayım ama tartılmıyorum
Biraz kafanı rahatlat ama emeğine yazık etme canım

Günaydın canlarım
Geçen hafta 61.9
Bu cuma 61.8
-100 gr
Yüzde 0,161

Geçen cuma 67,45
Bu cuma 66.35
Fark=1.100
Yüzde = 1.6
Her hafta 1 kilo 100 grm veriyorum
Zipzip- E Elif_Eylul @ysfeeymnn rakibim seni yendim bu hafta

Geçen hafta 58,5
Bu hafta 57.7
Fark 800
%1,367 Zipzip- E Elif_Eylul
Eki Görüntüle 2790702

Eki Görüntüle 2790718
geçen hafta :83.0
Bugün 82,6
-400
Eksileriniz çok güzel kızlar

Kızlar dün Rümeysanın aşısı oldu iki koldan okul öncesi aşı yapılıyor bugün de hiç iyi degil ateşi çıkıyor bide kabızlık çekiyor yavrum
Çok üzülüyorum ya
Kahvaltı yapamadı karnı agrısından zeytinyağı içtirdim yaramadı ne yapmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…