- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
2simit ne madamyaaa offf sendeİki simit = 8 dilim ekmek
Ama acayip şişim şuanda
75 lafın gelişiydi canım o kadar yoktur tabi kiyoktur dimi
Tamam canımBiraz kafamı rahatlatayım istiyorum ama ne diyet yapabiliyorum ne diyet kafasından çıkabiliyorum böyle aradayım şuanda. Biraz toparlanayım da sonra freeye girerim buralardayım zaten.
Günaydın canım eksin cok guzel tebrik ederimGünaydın kızlar bebeği 5 keZ uyutmaya çalıştım anca uyudu
Ama sen geçen hafta kazanan belli demiştinTebrikler canımkaybettiğime ilk kez bu kadar sevindim Valla
Evet canım bakıyordum ama acık kaldıBende saat yedi de kalktım oğluş uyandı uyumadı uykusuzum
Sende çevrim içiydin takımda
Olsun sana guzel bir bebeklava geldi
Doğum günü yaptın ve illaki yedin ona rağmen eksi gelmen güzel bence canım hadi bi gayret kurtul 8lerden
Kayısı kaynat 5 dk hem suyunu içir hem kayısılarını yedir canım. Kızım bebekken çok sıkıntılıydı arada yapıyordumKızlar dün Rümeysanın aşısı oldu iki koldan okul öncesi aşı yapılıyor bugün de hiç iyi degil ateşi çıkıyor bide kabızlık çekiyor yavrum
Çok üzülüyorum ya
Kahvaltı yapamadı karnı agrısından zeytinyağı içtirdim yaramadı ne yapmam lazım
Hoşbuldum teşekkürler
Teşekkür ederim kaptanımTamam canım
Günaydın canım eksin cok guzel tebrik ederim
Dün muz ve pogaça yedi babannesi almıştır bide üstüne aşı oldu dünde bişeyi yoktu bugün oldu sabahtan ağlayıp duruyorDoğum günü yaptın ve illaki yedin ona rağmen eksi gelmen güzel bence canım hadi bi gayret kurtul 8lerden
Kayısı kaynat 5 dk hem suyunu içir hem kayısılarını yedir canım. Kızım bebekken çok sıkıntılıydı arada yapıyordum
Simite hiç dayanamıyorum ya ama canınızı çektirmek istemezdim kusura bakmayınKaç haftadır simit yemiyorumbir de 2 tane yemiş
Caninin cekmesi degil onunki dikkat etmek amacli söylediSimite hiç dayanamıyorum ya ama canınızı çektirmek istemezdim kusura bakmayın
Maşallah rakibim çok iyi vermişsin bu hafta beni solladımGeçen cuma 67,45
Bu cuma 66.35
Fark=1.100
Yüzde = 1.6
Her hafta 1 kilo 100 grm veriyorum
Zipzip- E Elif_Eylul ysfeeymnn rakibim seni yendim bu hafta tebrik ederim
Yok kız ondan demedim çeyrek bile yemiyorum ki takımı etkilemeyimSimite hiç dayanamıyorum ya ama canınızı çektirmek istemezdim kusura bakmayın
Pazartesi kontrol tartisi cuma asıl tarti oluyo canimher cuma mı tartılyıoruz şimdi nasıl oluyoher gün bakmiyim de moralim bozulmasın
Caninin cekmesi degil onunki dikkat etmek amacli söyledi
Yok kız ondan demedim çeyrek bile yemiyorum ki takımı etkilemeyim
pazartesi de resim li mi oluyo peki yazsak oluyo mu ona göre işe gelmeden çekerim foti :):)Pazartesi kontrol tartisi cuma asıl tarti oluyo canim
Pazartesi cekmesende olur canim sadece bildirirsin ama cuma cekip nick tarihli olmasi gerekiyopazartesi de resim li mi oluyo peki yazsak oluyo mu ona göre işe gelmeden çekerim foti :):)
Sen kimsiniz. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?