Gunaydin canım ❤Günaydın herkese
Bu sabah dişin d sini duyunca strese giriyorumKızım son azı dişini çıkarıyor ağlama nöbetleri başladı dikkati de dağılmıyor uzun süre dışarı da çıkamıyoruz, şu koronayı çıkaranda insan oğluysa Allah belasını....
Gunaydin canimGünaydın herkese
Bu sabah dişin d sini duyunca strese giriyorumKızım son azı dişini çıkarıyor ağlama nöbetleri başladı dikkati de dağılmıyor uzun süre dışarı da çıkamıyoruz, şu koronayı çıkaranda insan oğluysa Allah belasını....
Ben de 3 tane var sen bi de onu düşünAnnem de diyor spor yapma bunlar zaten spor yaptırıyor inanki hiç uzanıyorum sadece gece onlar uyuyunca başım yastığı görüyor
O hesap verme işini ben burayla başardımAy bende aynı birine hesap verme birinin takibinde olma durumu resmen daha çok tutuyo insanı
Maşallah sana zaten azdı vermen gerekenBen hiç diyetisyene gitmeden kendi yöntemimle 4 kilo verdim 3 haftada
Tatlım artık burada mısınNe tür sporlardan hoşlanırsın mesela
Sopanda telli melli
Gunaydin canım ❤Günaydın
Kokoreç mi o
"Kacamak yok" yazan etkili olmadi onu sildim yeni sopa buldumSopanda telli mellivurdumu yakar gecirir
Bu sopa cok guzel degil demek ki daha civili sopa bulayımKokoreç mi o
Azıcık çıtlatsanaGünaydın herkese
Artık daha çok buralardayım.
Çok yoğun bir 2-3 gün geçirdim.
Ama herşeyin hayırlısı diyeceğim artık.
Bazen çok istediğimiz şeyler olmuyor.
Kısmet diyeceğiz
Ay yine dolunay mı var???Kokorecmisdolunaydan kokorecmi gordün
Baksana kokorec diyolarBu sopa cok guzel degil demek ki daha civili sopa bulayım
Bence o salamlardanAy yine dolunay mı var???
Benim ödemelerim de dolunaydan sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?