- 22 Ocak 2013
- 41.820
- 210.944
- 798
Negan'in sopası gibi bu sopa.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Negan'in sopası gibi bu sopa.
Saolun geçti şükür kabızlıgı zeytinyagi iyi geldi çocuğa :)AseliccA geçmiş olsun kızın nasıl oldu kabızlık varmi hala, geçen benjm ufaklikta oldu ben lavman yaptım hastaneden vermişlerdi eczanedende alıp yapabilrsin istersen ilacın ismini atarım beş dakka sonra çocuk rahatladı. Ateşi içinde ateş düşürücü ver gerçi veriyorsundur aşı ateş yapar çok geçmiş olsun kuzucuga
![]()
Beyzbol sopası bu
Öyle yapacağım kaptanım yediklerime dikkat edicem kol kası çalışıyorum doktorum sporu da serbest kıldı biraz sporda yaptimmi harika olurGunaydin canım ❤
Yediklerine de dikkat edersen yaza kadar hedefine ulasirsin![]()
Afiyet olsun canım aksam birsey yememissin dunGünaydın kızlar :)
Menümü yazayım
25 Şubat
Perşembe günü ben çok dikkat ettim
Sabah 10 da
2 küçük peynir
Yarım domates
3 adet zeytin
Ev yapımı sucuklu yumurta
Akşam 20:00
1 kase mercimek çorbası
1 tabak tavuklu patlıcan
Salata
1 kaşık Yogurt
26 Şubat
Cuma
Ev yapımı sosis
2 küçük peynir
Yarım domates
Saat 15:00 de
Patates salatası
1 dilim tava böreği![]()
April han yapalım bu hafta basen haftası olsunEvet Evet katılım az oluyor nasıl yapsak onubölgeselleri bu sefer kendi seçimlerine bırakacağım
az sonra etiket yapayım ben Ama Yeni gelenleri takip edemedim benden sonra ekler misin kaptanım
![]()
Benimde sarkık ve yağlı olduğu için kol çalışıyorum kasa dönmez insallahbenim kolum boksörcü kolu gibi olmuş hep kas yaptım bebeği beşikte sallamaktan![]()
Sıkılaşır kas a dönmez kolay kolay ben hiç memnun degilim kolumdanBenimde sarkık ve yağlı olduğu için kol çalışıyorum kasa dönmez insallah
İstediign her yerdeyim abla bilirsin beniTatlım artık burada mısın![]()
Benim basenim yok bana ne bana ne.April han yapalım bu hafta basen haftası olsun![]()
Tamam tamam duydukPazartesi spora başlıyoreeeeee ahali duyduk duymadık demeyin![]()
![]()
![]()
![]()
Merdivenler düşünsün.Pazartesi spora başlıyoreeeeee ahali duyduk duymadık demeyin![]()
![]()
![]()
![]()
Gel burda guzel menuler var koklayarak zayiflarsinOtlanırım artık![]()