Az önce kokoreç gördüm sivri olanındanGel burda guzel menuler var koklayarak zayiflarsin
Bende de basen yokBenim basenim yok bana ne bana ne.
Iste çok guzel gorünüyo dimeAz önce kokoreç gördüm sivri olanından
Çok korktum sizeen ben hiç görmedim siziIste çok guzel gorünüyo dime
Peynirli poğaçanin biri sağ elinde biri sol elinde merdiven çıkıyorsun. İnerken bitmiş oluyor.Diyet nasıl olazak
Bakın kendi düştü görün nasıl diyet yapıyorPeynirli poğaçanin biri sağ elinde biri sol elinde merdiven çıkıyorsun. İnerken bitmiş oluyor.
Eeee nasil zayiflicaz yoksaÇok korktum sizeen ben hiç görmedim sizi
Gördum canim gordumBakın kendi düştü görün nasıl diyet yapıyor
Evet 4 yaş aşısı okul öncesinden yapılıyor hepatit b ve kkk aşısıAseliccA canım nasıl oldu kızın??
Sanırım 4 yaş aşısı..
Benim kızım da asi oldu 4 yaşında..
Şükür bizimkisi öyle hasta olmadi
Açkalarak kimse zayiflayamaz haydi simdi sende basla elindekinleri yere birakBiraz düşünmem lazım
Şeyyy ben sabah kahvaltısında kekik salatası zeytin 1 haşlanmış yumurta yedimAçkalarak kimse zayiflayamaz haydi simdi sende basla elindekinleri yere birak
Spora gidiyok
Kekik salatasi ne kizŞeyyy ben sabah kahvaltısında kekik salatası zeytin 1 haşlanmış yumurta yedim
Bende değilim sarkık çünkü doktoruma karın germe için girdiğimde sordum tavsiye etmiyorum çok iz kalıyor dedi ameliyat için şuan tek kusur karnın onu halledelim sporla düzelir merak etme dedi o yüzden kol germeye girmedim yoksa aklımda kol germe de vardı benimSıkılaşır kas a dönmez kolay kolay ben hiç memnun degilim kolumdan
Dişli bir rakip olmayı istiyorumGünaydın ama sen çok dişli bir rakipsin ah @ysfeeymnn nerdesin ortiiimmm
Canım kollar için videolar var yap ben kas yapmayım diye 50 50 sağ sol 50 çift kol ile 32 den 26ya indirdim kolların incelmesiniBende değilim sarkık çünkü doktoruma karın germe için girdiğimde sordum tavsiye etmiyorum çok iz kalıyor dedi ameliyat için şuan tek kusur karnın onu halledelim sporla düzelir merak etme dedi o yüzden kol germeye girmedim yoksa aklımda kol germe de vardı benim
Ay canım kolay gelsin ben de sallıyorum geceleribenim kolum boksörcü kolu gibi olmuş hep kas yaptım bebeği beşikte sallamaktan
Allah kolaylık versin canım. Zor işler diş işleri.Günaydın herkese
Bu sabah dişin d sini duyunca strese giriyorumKızım son azı dişini çıkarıyor ağlama nöbetleri başladı dikkati de dağılmıyor uzun süre dışarı da çıkamıyoruz, şu koronayı çıkaranda insan oğluysa Allah belasını....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?