- 2 Ekim 2019
- 3.437
- 19.030
- 128
Gunaydin abla ❤❤Gunaydinnnnn
Az kalorili, bol hareketli bi hafta sonu olsun
Simdi kimse rakip de secmiyor abla bende yuzdeyi 1.50 yapayim daha az ödül hazırlarımNasil istersen cnm
Benim işime geliralicam bu hafta ödülü
Kolay gelsin canım ❤Selam kızlarbugüne biraz geç uyandım. Ortalığı toplama falan derken şimdi elime aldım telefonu. Bugün temizlik günüm bu sebeple spor yapabilir miyim bilmiyorum ama kendimi iyi hissedersem mutlaka yapacağım
Şimdi kaptanım kimi seçeyim ya da kim beni seçer benim için fark etmez ne derse arkadaşlar bana uyarM MissHayaLet
Cordelia
T timesinfinity
gulenyuzumsunsen
Chedarice
S sulisim
@aylin68olacak
Kmsl Hnd
Mucizemsn
@birazhuzurdu2008
Mefkurem
Zeynolin44
@Nilay5454
selensu82
asysss
PAPATYAM
AseliccA
A Ahalp
ysfeeymnn
Penguen
kackaloribu
Pes etme
mavi19
cilekreceli1514
@I-cell_84
Poni Bon
Habinar
North River
Kizlar rakip secin dedim seçmediniz
Öyleyse bu hafta %1.5 ile gelene ödül hazirlayacagim :)
Bencede min. 1,50 iyi cnmSimdi kimse rakip de secmiyor abla bende yuzdeyi 1.50 yapayim daha az ödül hazırlarım
Sen birini duellaya davet edebilirsin cnmŞimdi kaptanım kimi seçeyim ya da kim beni seçer benim için fark etmez ne derse arkadaşlar bana uyar
| Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | |
|
| |||||||
| T timesinfinity | |||||||
| M MissHayaLet | |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
| @birazhuzurdu2008 | |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
| @I-cell_84 | |||||||
|
| |||||||
| S sulisim | |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
| @Nilay5454 | |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
| @aylin68olacak | |||||||
|
| |||||||
Rakiplige devam edebilirsiniz canim
Gunaydin canımGünaydın hanımlar
Dün akşam açlık patlaması yaşadım ilk gün ondandı sanırım biraz ceviz yedim su içtim
Bu arada benim.kabızlık bağırsak problemlerim var fit form vb çaylar içerdim diyet süresince
Bitki çayı sipariş ettim tamamen doğal 3,4 farklı paketi var bir tanesi yemekten önce içiliyor tok tutuyormuş reklam olmasın adını yazmayım satan kişi WhatsApp tan benim sürecimi takip edeceğini ve miktarını ona göre ayarlayacağını söyledi kullanan vardır belki ben 2 senedir diyet yapmıyorum tecrübeli arkadaşlar vardır bu konuda
Eğer işe yararsa tavsiye ederim
Ben aldım bile ödülü zaten 1.100 veriyorum her hafta bu hafta daha dikkat ederimM MissHayaLet
Cordelia
T timesinfinity
gulenyuzumsunsen
Chedarice
S sulisim
@aylin68olacak
Kmsl Hnd
Mucizemsn
@birazhuzurdu2008
Mefkurem
Zeynolin44
@Nilay5454
selensu82
asysss
PAPATYAM
AseliccA
A Ahalp
ysfeeymnn
Penguen
kackaloribu
Pes etme
mavi19
cilekreceli1514
@I-cell_84
Poni Bon
Habinar
North River
Kizlar rakip secin dedim seçmediniz
Öyleyse bu hafta %1.5 ile gelene ödül hazirlayacagim :)
Diğer hafta ya oluruz
Günaydın, patlama olmasına rağmen yetmemişsin tebrik ederim. Cay konusunda dikkat etmeni tavsiye ediyorum basarilarGünaydın hanımlar
Dün akşam açlık patlaması yaşadım ilk gün ondandı sanırım biraz ceviz yedim su içtim
Bu arada benim.kabızlık bağırsak problemlerim var fit form vb çaylar içerdim diyet süresince
Bitki çayı sipariş ettim tamamen doğal 3,4 farklı paketi var bir tanesi yemekten önce içiliyor tok tutuyormuş reklam olmasın adını yazmayım satan kişi WhatsApp tan benim sürecimi takip edeceğini ve miktarını ona göre ayarlayacağını söyledi kullanan vardır belki ben 2 senedir diyet yapmıyorum tecrübeli arkadaşlar vardır bu konuda
Iyi tamam kabulDiğer hafta ya oluruz
Benim ilk haftam insallah çok veririmBen aldım bile ödülü zaten 1.100 veriyorum her hafta bu hafta daha dikkat ederim
Açlık patlaması yaşamamak için kendini aç bırakma ara ögünlerde atıştır ceviz vs hurma vs badem vs ayran bir elmaGünaydın hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?