Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım bitki çaylarını sağlık için içmekte fayda var (miktarı abartmadan).Ama wc durumunu çaylara bağlarsan onlarsız tuvalete çıkamazsın.Onun yerine bağırsak sağlığına iyi gelecek şeyler tüketsen daha iyi değil mi?? Örneğin kefir,ev yoğurdu,ev turşusu,kemik suyu vs doğal prebiyotikler..Bunlar işe yaramazsa doktorun tavsiyesiyle eczaneden prebiyotik de temin edebilirsin.Prebiyotikler hem kabızlığı çözer hem de güçlü bağırsak güçlü bağışıklık demek.

Imkansiz degil verebilirsin canım 1.100 ve 950 gram verdin son iki haftadir
Bu hafta su icmeye dikkat et
Spor yapmiyorsun spor yap
Annenlerde ne kadar kalacaksin
Pzartesi sabah 5te dönücez. Büyük kızı burada bırakıcam, evde işim daha az olur, inşallah spor yaparım amin.

Zararli bisey yemeyip yinede iyi kurtarmişin cnm ilk hafta her zaman zordur

Cay konusunda pek pozitif degilim ben mutlaka sinemaki, aclik otu vs. Vardir
Yinede sen bilirsin
Ben aldım bile ödülü zaten 1.100 veriyorum her hafta bu hafta daha dikkat ederim
Nasil olsa veriyorum deyip ipin ucunu birakma cnm
1.5 yüzde için minimum 1300 gr vermem lazım şimdiden duaya ve şok diyet araştırmalarına başlayayım
Sanki sana 3 kilo ver dendi 1.3 kiloyu havada karada verirsin sen cnm :)) neler yapman gerektiğini biliyorsun zaten

Kuzu sen de 30 altı beden kitle endeksini görmüşsün, şimdi fark ettimmm Artık şişman değil fazla kilolusun sadece
Ay teşekkür ederim. Evet, gerçekten artık aynadaki görüntüm az biraz hoşuma gitmeye başladı. İnşallah yeşil alana düştüğümğzü de kutlarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…