Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende oyle canim yurtiçi ile geldi pazartesi yazılmıs teslimata bugun 10 bucuk gıbı teslim edildi asansörden teslım
Geldi sabah benim hanımefendi de tartinin yeni adi beyaz hanim evdeki pilleri begenmexi halbuki kumandalar çalışıyor ama yok diyor yeni pil diyor siparis verdim gelir birazdan birde elektronik hemen denememek gerekiyor sarsintiyla geldiği icin

- Isırgan yaprağı - Kiraz sapı - Biberiye - Mayıs papatyası - Yeşil çay - Sinameki - Kekik - Keten tohumu - Avokado yaprağı - Mısır püskülü - Mate - Piren - Rezene - Tarçın
Ben zaten 2 sene önce kendim karışım hazırlıyordu ve bunların bir kaçı dışında hepsi vardı çayımda açlık otu sinameki de eser miktarda koysammı diye düşünmüyo değilim :) 2 senede 10 kilo almışım meto bozulmadı şükür diyeyim
Deneyip görecez hep birlikte

İnsallah canim en son 66 gördüm mezun oldum sonra yeme bozukluğu 75 oldum üstüne hamilelik simdi sirada tüm 8 yilin kilosunu vermek var :)
Ben de en son lise 2 de 58 kiloydum
Universite sinavi ,universite derken 69-70 kilo oldum.
2016 75 kiloyu gorunce zayiflamaya karar verip basladim
2 yildir da 55-58 arasinda gidip geliyorum:)))

8 yilin kilonu verip 5 li rakamalari da görürsün yeter ki iste

Maşallah benimkide 3 ü bitirdi. Aslında sütün yetmese daha emerken kusarmııydı sizce
Kusma fiskirir şekilde mi ? Oyleyse bebek reflusu olabilir. Emzirce hemen kaldirip baski olursada fazla olmasa bile kusuyor ,bende oğlumda sutum yetmese kusmaz bak kusuyor derdim sonra artik kilo alimi normalin altina düşünce mecbur mama takviyesi yapıldı . Kilo alimi nasil ilk uc ay her ay 1 kg sonrasında ortalama 400-600 g arasi aliyor. Ogluma ille de mama vermeyecegim diye çok haksizlik yapmışım cok geç fark ettim ben

Lisede 53dum unide 44-47 arasi bu zamanda kendimi hala kilolu görürdüm evlilikle hersey değişti

Sinemakinin cay olarak icilmesi iyi degilmis cnm. Zaten sık kullaninca bagirsak florasini bozup bi süre sonra işe yaramaz oluyor
Form caylari bile o yüzden haftada max. 1 - 2 icilebilir

Baharat olarak salataya konursa daha iyiymis

Masallah sen cok güzel koruyosun cnm
Ama hep temkinlisin heralde
Gece vakti hamurlari cukolari götürmüyon

Bence reflüsü var çünkü çok kusuyor
Kilosu güzel 15 martta götrcm tekrar saglık ocağına bakalım kaç kilo almış zaten 5 bitince mama takviyesine başlıycm azar azar

Masallah sen cok güzel koruyosun cnm
Ama hep temkinlisin heralde
Gece vakti hamurlari cukolari götürmüyon
Kilo konusunda azıcık takıntılıyim abla 59 u görünce moralim bozuluyor :)
Aksamlari genelde 7 den sonra hic yemek yemiyorum ,çikolatada cok nadir yerim
Genelde gunduz yerim
Birde meyve konusunda takintiliyim gunduz yerim sadece aksam.yediğim kilo yapiyor :)

Gecen haftalarda bir kac defa gece 12 de ekmek yedim biraz reglin etkisi biraz da canım sıkılmıştı:)

Normalde bende takintiliyim bide takintili olmasam ne olacakmis
58 kiloyken bile kendimi cok sisman görürdüm
Seneler icinde kabulleniş oldu heralde

Ben diyete girdiğimden beri saat 7 den sonra hiç bişey yemiyorum çok faydası oldu zayıflamama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…